Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 Angers
    Mål: Mauro Icardi
    Målgivende: Julian Draxler
    I Paris tar Paris Saint-Germain FC ledelsen 1-0 etter et mål av Mauro Icardi. Julian Draxler sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    I Paris har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    16'
    Jimmy Cabot
    Jimmy Cabot (Angers SCO) avanserer forover på Parc des Princes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Angers scorer selvmål!
    Paris Saint-Germain 2 - 0 Angers
    Mål: Vincent Manceau
    Vincent Manceau setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 2-0 på Parc des Princes.
    23'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Angers SCO.
    28'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Leandro Paredes
    Dommeren gir Leandro Paredes (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    31'
    Stephane Bahoken
    Sjanse i Paris! Stephane Bahoken (Angers SCO) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Thomas Mangani (Angers SCO) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    32'
    33'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    33'
    37'
    40'
    Mathias Pereira Lage
    Angers SCO angriper, men avslutningen til Mathias Pereira Lage går utenfor.
    42'
    Vincent Manceau
    Vincent Manceau (Angers SCO) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    47'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Parc des Princes, men klarer ikke å score.
    48'
    49'
    51'
    Gult kort til Angers
    Thomas Mangani
    Thomas Mangani (Angers SCO) mottar sitt første gule kort for dagen på Parc des Princes.
    51'
    54'
    Offside! Angel Di Maria blir vinket av og Paris Saint-Germain FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    56'
    59'
    Angers SCO angriper i Paris, men blir avblåst for offside.
    59'
    Julian Draxler
    Sjanse! Paris Saint-Germain FC avanserer forover, men Julian Draxler avslutter utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Farid El Melali
    Ut: Jimmy Cabot
    Bytte for Angers SCO. Farid El Melali kommer inn for Jimmy Cabot på Parc des Princes.
    60'
    Inn: Lois Diony
    Ut: Stephane Bahoken
    Stephane Moulin gjør dagens andre bytte i Paris, når han tar ut Stephane Bahoken og setter inn Lois Diony.
    61'
    Neymar
    Målsjanse! Neymar (Paris Saint-Germain FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    63'
    Lois Diony
    Målsjanse på Parc des Princes! Lois Diony fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Paris Saint-Germain 3 - 0 Angers
    Mål: Neymar
    Mål! Neymar (Paris Saint-Germain FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-0 på Parc des Princes. Julian Draxler var nest sist på ballen.
    65'
    Paris Saint-Germain 4 - 0 Angers
    Målgivende: Angel Di Maria
    Mål! Mauro Icardi øker Paris Saint-Germain FCs ledelse til 4-0 på Parc des Princes. Angel Di Maria sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Inn: Lassana Coulibaly
    Ut: Thomas Mangani
    Thomas Mangani (Angers SCO) erstattes av Lassana Coulibaly.
    69'
    Amaury Delerue tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Angel Di Maria
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Angel Di Maria med Pablo Sarabia. Dette er det første byttet som Mauricio Pochettino gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Leandro Paredes
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ander Herrera erstatter Leandro Paredes.
    72'
    Inn: Moise Kean
    Ut: Neymar
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt andre bytte. Neymar erstattes av Moise Kean.
    73'
    Mauro Icardi
    Paris Saint-Germain FC angriper i Paris. Mauro Icardi fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Layvin Kurzawa
    Ut: Mitchel Bakker
    Mauricio Pochettino gjør dagens fjerde bytte i Paris, når han tar ut Mitchel Bakker og setter inn Layvin Kurzawa.
    75'
    Inn: Antonin Bobichon
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Bytte for Angers SCO. Antonin Bobichon kommer inn for Mathias Pereira Lage på Parc des Princes.
    76'
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Sada Thioub
    Stephane Moulin (Angers SCO) gjør sitt femte bytte for dagen. Mohamed Ali Cho erstatter Sada Thioub.
    76'
    Farid El Melali
    Angers SCO angriper i Paris. Farid El Melali avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    Hjørnespark til Angers
    81'
    Pierrick Capelle
    Sjanse! Angers SCO avanserer forover, men Pierrick Capelle avslutter utenfor.
    81'
    I Paris har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Inn: Timothee Pembele
    Ut: Danilo Pereira
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Danilo Pereira med Timothee Pembele. Dette er det femte byttet som Mauricio Pochettino gjør i dagens kamp.
    82'
    Antonin Bobichon
    Angers SCO avanserer forover i Paris. Antonin Bobichon avslutter, men treffer ikke mål.