2-0
Mbappe90'+3
3-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    Mauro Icardi (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    2'
    Leandro Paredes
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Paris. Leandro Paredes avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Rafinha
    Dommer Willy Delajod gir Rafinha (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    3'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    3'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Paris fordi Boubakary Soumare får behandling for en skade på banen.
    4'
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (LOSC Lille) avanserer forover på Parc des Princes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Boubakary Soumare som kommer tilbake på banen i Paris.
    6'
    I Paris har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 Lille
    Mål: Mauro Icardi
    Mauro Icardi setter ballen i nettet og Paris Saint-Germain FC leder nå 1-0.
    9'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Parc des Princes.
    17'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til LOSC Lille.
    18'
    Gult kort til Lille
    Domagoj Bradaric
    Dommer Willy Delajod viser Domagoj Bradaric (LOSC Lille) det gule kortet.
    18'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Parc des Princes, men klarer ikke å score.
    21'
    Dommer Willy Delajod ser at linjemannen løfter flagget, og LOSC Lilles Boubakary Soumare blåses av for offside.
    23'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    25'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Målsjanse til Paris Saint-Germain FC! Leandro Paredes treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    I Paris slår Yusuf Yazici en corner fra høyre.
    30'
    Willy Delajod tildeler LOSC Lille en corner. Yusuf Yazici sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Burak Yilmaz skyter i tverrliggeren! Veldig nære for LOSC Lille.
    31'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Paris. Angel Di Maria avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark LOSC Lille.
    34'
    Spillet på Parc des Princes er stoppet midlertidig fordi Mauro Icardi ligger nede.
    38'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Kylian Mbappe
    Ut: Mauro Icardi
    Mauro Icardi, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Kylian Mbappe kommer inn for Paris Saint-Germain FC.
    39'
    39'
    Tiago Djalo
    Tiago Djalo (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Paris Saint-Germain FC har fått straffe!
    40'
    Paris Saint-Germain scorer på straffe!
    Paris Saint-Germain 2 - 0 Lille
    Mål: Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe banker inn et straffespark på Parc des Princes! Paris Saint-Germain FC øker dermed ledelsen til 2-0.
    41'
    43'
    44'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    44'
    Yusuf Yazici
    44'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    45'+1
    Kylian Mbappe
    Paris Saint-Germain FC angriper i Paris. Kylian Mbappe fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan David
    Ut: Burak Yilmaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Jonathan David, mens Burak Yilmaz tar plass på benken.
    46'
    Inn: Alessandro Florenzi
    Ut: Colin Dagba
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Alessandro Florenzi kommer inn for Colin Dagba på Parc des Princes.
    46'
    46'
    48'
    Willy Delajod tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Marquinhos
    Marquinhos (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Layvin Kurzawa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    Layvin Kurzawa er på beina igjen og fortsetter kampen på Parc des Princes.
    53'
    I Paris slår Yusuf Yazici en corner fra venstre.
    53'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    57'
    57'
    Inn: Jonathan Bamba
    Ut: Tim Weah
    LOSC Lille bytter ut Tim Weah med Jonathan Bamba.
    62'
    Inn: Benjamin Andre
    Ut: Xeka
    LOSC Lille bytter ut Xeka med Benjamin Andre. Dette er det tredje byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    62'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra høyre på Parc des Princes.
    62'
    Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Parc des Princes.
    64'
    Inn: Danilo Pereira
    Ut: Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt tredje bytte. Idrissa Gueye erstattes av Danilo Pereira.
    69'
    Inn: Marco Verratti
    Ut: Rafinha
    Mauricio Pochettino gjør dagens fjerde bytte i Paris, når han tar ut Rafinha og setter inn Marco Verratti.
    69'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for Paris Saint-Germain FC er nær straffområde.
    71'
    Inn: Jeremy Pied
    Ut: Zeki Celik
    Christophe Galtier (LOSC Lille) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jeremy Pied erstatter Zeki Celik.
    74'
    Straffe! Dommer Willy Delajod plasserer ballen på krittmerket for LOSC Lille...
    77'
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Parc des Princes.
    78'
    Willy Delajod tildeler LOSC Lille et straffespark på Parc des Princes. Yusuf Yazici går fram ...og bommer!
    78'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Moise Kean
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Moise Kean med Julian Draxler. Dette er det femte byttet som Mauricio Pochettino gjør i dagens kamp.
    79'
    Jonathan Ikone
    Dommer Willy Delajod gir Jonathan Ikone (LOSC Lille) et gult kort.
    80'
    81'
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Luiz Araujo
    Luiz Araujo (LOSC Lille) erstattes av Jonathan Ikone.
    83'
    86'
    88'
    Paris Saint-Germain FC angriper, og Angel Di Maria sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    90'+2
    Paris Saint-Germain 3 - 0 Lille
    Mål! Kylian Mbappe øker Paris Saint-Germain FCs ledelse til 3-0 på Parc des Princes.