PSG (4-3-3): Navas - Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Verratti, Gueye, Marquinhos - Sarabia, Icardi, Di Maria
    Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Militao, Varane, Mendy - Kroos, Casemiro, James Rodriguez - Hazard, Benzema, Bale.
    Eden Hazard spiller sin første offisielle kamp fra start for Real Madrid etter skade. Han starter i en trio på topp sammen med Benzema, og Gareth Bale som var tilnærmet uønsket i Madrid for en måned siden.
    Neymar er forøvrig ikke med i dag grunnet suspensjon. I tillegg er Cavani og Mbappe ute med skade. Det gjør at PSG mangler hele "førsterekka" på topp.
    Sergio Ramos er heller ikke med for Real Madrid i dag fordi han er utestengt.
    Oj, her går det unna: Trøkk fra start; hands og straffe til hjemmelaget? Nei, men høyt oppdrevet tempo, det er sikkert og visst.
    5'
    Bale inn fra høyre. Navas null problemer med å stoppe "innlegget".
    9'
    12'
    Kroos har startet bra. Rydder opp på midten i det PSG kommer som skudd fra egen 16-meter.
    13'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 Real Madrid
    Mål: Angel Di Maria
    Målgivende: Juan Bernat
    14'
    Der var ikke hjemmelaget til å stoppe. For en fart og for en timing. Di Marias mål nummer 25 i Europa-turneringer.
    15'
    James Rodriguez og Benzema får til noe som kan ligne noe, helt til førstnevnte kneler på 16-meteren foran Navas.
    21'
    Kanskje frekt å hevde at Zinedine Zidanes Madrid er på hæla. Men det er de i møte med et åpenbart taktikkbevisst hjemmelag: Høyt press når anledningen (ofte) byr seg.
    23'
    Pluss til Real-forsvarer Mendy der. Henter inn og struper PSG-spurt, som en stund - 20-30 meter - liknet noe som kunne bli en god målsjanse, igjen.
    27'
    31'
    Bale felt på 18 meter - Reals første gode målsjanse? 23 meter fra Navas strek.
    32'
    Gult kort til Real Madrid
    Dani Carvajal
    33'
    Paris Saint-Germain 2 - 0 Real Madrid
    33'
    For et tilslag! Venstreslegge.
    34'
    Dommeren må lytte til VAR - var det hands på Bale? Ballen treffer hånda hans, før han klinker ballen med høyra i mål.
    36'
    Underkjent. Dommer Taylor rusler bort til skjermen på sidelinjen. VAR sier at det var hands.
    37'
    Hjørnespark til Paris St Germain
    42'
    Ifølge UEFA.com har kun en av Real Madrids siste 18 kamper i CL endt uavgjort. Ut fra kampbildet nå, skjer ikke det i Paris i kveld. Heller ikke at de scorer tre. Ps! Bale frisk, friskere, friskest av Zidanes 11 utvalgte.
    45'+1
    Kunne være spennende å få lov til å være flue på veggen i Real-garderoben nå.
    45'+3
    51'
    Real Madrid får lov til å kontrollere ballen i noe lengre perioder enn tidligere i kampen. PSG ikke like aggressivt over hele banen - som i løpet av de første 45 minuttene.
    55'
    Di Maria ligger nede på gresset etter en kakk mot foten, i det han forsøker å vri seg unna taklingen.
    56'
    Ojda,Hazard og Mendy sterkt uenig om hvem som skal ta DEN ballen. Poff, ut over sidelinjen. Symptomatisk for Real Madrid? Handlingslammelse og lite piff, både her og der.
    59'
    Nær ved hat trick for Di Maria; kjippen lander på nettaket.
    60'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Mauro Icardi
    61'
    Kattens lek med musen, nok en gang: PSG tråkler gjennom Madrid fra venstre kant.
    62'
    Paris Saint Germain er over alt, mens Real Madrid er ingen steder. La det være en kortfattet oppsummering i det drøyt 20 minutter gjenstår. Med andre ord: Veldig vanskelig å forstå hvordan gjestene skal klare å snu dette i sin favør.
    69'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Eden Hazard
    70'
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Marquinhos
    71'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: James Rodriguez
    71'
    Hjørnespark til Paris Saint-Germain
    72'
    Benzema "scorer" og "reduserer". Men offside på en lagkamerat av Benzema. Helt rett.
    78'
    Inn: Vinicius Junior
    Ut: Gareth Bale
    80'
    Bernat blir pløyd ut over sidelinjen. Di Maria forbannet, får gult - samtidig med V Junior, Real Madrid.
    83'
    Vinicius Junior
    83'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Angel Di Maria
    83'
    Kroos tupper Sarabia på skinneleggen - au!
    84'
    Choupo-Moting ganske nær ved å avslutte et kjapt iscenesatt PSG-angrep med scoring.