21'
    23'
    24'
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede fosser forover og Sem Steijn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Hjørnespark til PEC Zwolle
    27'
    Skade: FC Twente
    29'
    Tilbake fra skade: FC Twente
    30'
    Sjanse til FC Twente Enschede! Mitchell Van Bergen er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    33'
    37'
    Frispark i en god posisjon for FC Twente Enschede!
    38'
    Sem Steijn
    Målsjanse! Sem Steijn (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    PEC Zwolle angriper, men Dennis John Higler blåser for offside.
    40'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til PEC Zwolle.
    40'
    Skudd utenfor mål, PEC Zwolle
    41'
    43'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    43'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Naci Unuvar
    Ut: Mitchell Van Bergen
    FC Twente Enschede bytter ut Mitchell Van Bergen med Naci Unuvar. Dette er det første byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    45'+3
    45'+3
    45'+3
    45'+3
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    45'+6
    Gult kort til FC Twente
    Mees Hilgers
    Mees Hilgers (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Mac3Park Stadion.
    45'+6
    Naci Unuvar
    Naci Unuvar (FC Twente Enschede) kommer til en målsjanse på Mac3Park Stadion, men klarer ikke å score.
    47'
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede avanserer forover i Zwolle. Sem Steijn avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for FC Twente Enschede er nær straffområde.
    50'
    52'
    52'
    57'
    57'
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Inn: Michel Vlap
    Ut: Mathias Kjølø
    Bytte for FC Twente Enschede. Michel Vlap kommer inn for Mathias Kjolo på Mac3Park Stadion.
    58'
    Mål for FC Twente!
    PEC Zwolle 0 - 1 FC Twente
    Mål: Daan Rots
    Målgivende: Naci Unuvar
    Daan Rots setter ballen i nettet og FC Twente Enschede leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Naci Unuvar.
    59'
    Målet til FC Twente sjekkes av VAR
    60'
    Målet til FC Twente blir stående
    61'
    Frispark PEC Zwolle.
    61'
    Mål for PEC Zwolle!
    PEC Zwolle 1 - 1 FC Twente
    Mål: Anselmo Garcia MacNulty
    Anselmo Garcia MacNulty utligner til 1-1 på Mac3Park Stadion.
    62'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    64'
    68'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Jasper Schendelaar
    Jasper Schendelaar (PEC Zwolle) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    72'
    74'
    Skade: PEC Zwolle
    76'
    Inn: Max Bruns
    Ut: Mees Hilgers
    Joseph Oosting (FC Twente Enschede) gjør sitt tredje bytte for dagen. Max Bruns erstatter Mees Hilgers.
    77'
    Tilbake fra skade: PEC Zwolle
    79'
    Straffe til FC Twente
    79'
    Dave Johannes Andreas Van Den Berg
    Dave Johannes Andreas Van Den Berg (PEC Zwolle) får et gult kort av dommer Dennis John Higler.
    79'
    FC Twente scorer på straffe!
    PEC Zwolle 1 - 2 FC Twente
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    Mål! Ricky Van Wolfswinkel gir FC Twente Enschede ledelsen 1-2 på Mac3Park Stadion. Målet kom på et straffespark.
    80'
    82'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Damian van der Haar
    Ut: Anselmo Garcia MacNulty
    PEC Zwolle gjør sitt første bytte. Anselmo Garcia MacNulty erstattes av Damian van der Haar.
    84'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Målsjanse! Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Silvester Van der Water
    Ut: Odysseus Velanas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Silvester Van der Water, mens Odysseus Velanas tar plass på benken.
    85'
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Younes Namli
    Younes Namli (PEC Zwolle) erstattes av Apostolos Vellios.
    85'
    Inn: Anass Salah-Eddine
    Ut: Ricky Van Wolfswinkel
    FC Twente Enschede bytter ut Ricky Van Wolfswinkel med Anass Salah-Eddine.
    86'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Gijs Smal
    FC Twente Enschede gjør sitt femte bytte. Gijs Smal erstattes av Myron Boadu.
    87'
    Inn: Alec Van Hoorenbeeck
    Ut: Sem Steijn
    Joseph Oosting gjør dagens sjette bytte i Zwolle, når han tar ut Sem Steijn og setter inn Alec Van Hoorenbeeck.
    87'
    87'
    87'
    Inn: Eliano Reijnders
    Ut: Bram Van Polen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Eliano Reijnders, mens Bram Van Polen tar plass på benken.