Frispark for Persepolis FC på egen banehalvdel.
    Soroush Rafiei (Persepolis FC) løfter inn en corner fra høyre på Azadi Stadium.
    I Teheran slår Soroush Rafiei en corner fra høyre.
    Mehdi Torabi (Persepolis FC) slår en corner fra venstre side på Azadi Stadium.
    Mål for Persepolis FC!
    Persepolis FC 1 - 0 AL Duhail
    Mål: Shahab Zahedi
    Målgivende: Soroush Rafiei
    Persepolis FC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Shahab Zahedi. Soroush Rafiei sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Mål for AL Duhail!
    Persepolis FC 1 - 1 AL Duhail
    Mål: Mohammed Muntari
    Utligning! Mohammed Muntari setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    9'
    Lotfi Madjer
    AL Duhail angriper i Teheran. Lotfi Madjer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Persepolis FC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark til Persepolis FC på halvdelen til AL Duhail.
    11'
    En av Persepolis FCs spillere blir avblåst for offside på Azadi Stadium.
    15'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    23'
    Ikke rødt kort likevel
    23'
    Soroush Rafiei
    Målsjanse til Persepolis FC! Soroush Rafiei treffer mål, men keeper redder.
    25'
    AL Duhail, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    AL Duhail tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Persepolis FC
    Milad Sarlak Chiva
    Milad Sarlak Chiva (Persepolis FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Shahab Zahedi
    Shahab Zahedi (Persepolis FC) kommer til en målsjanse på Azadi Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    Salah Zakaria ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    AL Duhail slipper å klare seg uten Salah Zakaria som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    Sultan Al Brake (AL Duhail) løfter inn en corner fra venstre på Azadi Stadium.
    32'
    I Teheran har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Ismail Mohamad ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    38'
    Ismail Mohamad er på beina igjen og fortsetter kampen på Azadi Stadium.
    39'
    Jumpei Iida signaliserer et frispark til Persepolis FC.
    42'
    Gult kort til AL Duhail
    Ismail Mohamad
    Dommer Jumpei Iida viser Ismail Mohamad (AL Duhail) det gule kortet.
    43'
    Jumpei Iida tildeler Persepolis FC en corner. Soroush Rafiei sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Jumpei Iida signaliserer et frispark til Persepolis FC like utenfor AL Duhail-området.
    44'
    Persepolis FC avanserer forover i Teheran. Shahab Zahedi avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Frispark AL Duhail.
    45'+1
    45'+2
    Isaac Lihadji
    Isaac Lihadji (AL Duhail) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Frisparket tildelt Persepolis FC er farlig nær AL Duhails målområde.
    48'
    Mohammed Musa Abbas Ali
    Mohammed Musa Abbas Ali (AL Duhail) mottar sitt første gule kort for dagen på Azadi Stadium.
    48'
    Skade: AL Duhail
    49'
    Tilbake fra skade: AL Duhail
    50'
    Almoez Ali
    Almoez Ali (AL Duhail) kommer seg fri på Azadi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Jumpei Iida signaliserer et frispark til AL Duhail på egen banehalvdel.
    52'
    Kan Persepolis FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Giorgi Gvelesiani
    Persepolis FC fosser forover og Giorgi Gvelesiani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    59'
    AL Duhail angriper. Mohammed Musa Abbas Ali får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    En av Persepolis FCs spillere går i offside.
    62'
    63'
    Spillerbytte - AL Duhail
    Inn: Karim Boudiaf
    Ut: Ibrahima Bamba
    Ibrahima Bamba (AL Duhail) erstattes av Karim Boudiaf.
    64'
    Inn: Michael Olunga
    Ut: Mohammed Muntari
    AL Duhail gjør sitt andre bytte. Mohammed Muntari erstattes av Michael Olunga.
    64'
    Skudd på mål, AL Duhail
    65'
    65'
    65'
    AL Duhail fosser fremover, men Jumpei Iida blåser for offside på Azadi Stadium.
    65'
    Spillerbytte - Persepolis FC
    Inn: Mohammad Omari
    Ut: Saeid Sadeghi
    Bytte for Persepolis FC. Mohammad Omari kommer inn for Saeid Sadeghi på Azadi Stadium.
    65'
    66'
    Frispark Persepolis FC.
    67'
    Danial Esmaeilifar
    Persepolis FC angriper, men avslutningen til Danial Esmaeilifar går utenfor.
    67'
    Mohammad Omari
    Sjanse! Persepolis FC avanserer forover, men Mohammad Omari avslutter utenfor.
    69'
    I Teheran slår Mehdi Torabi en corner fra venstre.
    71'
    Hjørnespark til Persepolis FC
    71'
    Almoez Ali
    Sjanse til AL Duhail! Almoez Ali er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Persepolis FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Mehdi Torabi
    Sjanse til Persepolis FC! Mehdi Torabi er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Målsjanse på Azadi Stadium! Shahab Zahedi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    Salah Zakaria (AL Duhail) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Azadi Stadium.
    74'
    Inn: Luiz Martin Carlos Junior
    Ut: Lotfi Madjer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AL Duhail. Inn kommer Luiz Martin Carlos Junior, mens Lotfi Madjer tar plass på benken.
    74'
    Inn: Moon-hwan Kim
    Ut: Isaac Lihadji
    Christophe Galtier (AL Duhail) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Moon-hwan Kim erstatter Isaac Lihadji.
    75'
    Salah Zakaria er tilbake på banen igjen.
    76'
    Jumpei Iida signaliserer et frispark til Persepolis FC på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til Persepolis FC
    79'
    Dommeren dømmer straffe til Persepolis FC
    80'
    Straffe til Persepolis FC
    80'
    Jumpei Iida tildeler Persepolis FC et straffespark på Azadi Stadium. Giorgi Gvelesiani går fram ...og bommer!
    81'
    82'
    Youssef Ayman
    Youssef Ayman (AL Duhail) får et gult kort av dommer Jumpei Iida.
    82'
    83'
    Persepolis FC 1 - 2 AL Duhail
    Mål: Michael Olunga
    Målgivende: Youssef Ayman
    Mål! Michael Olunga gir AL Duhail ledelsen 1-2 i Teheran. Youssef Ayman var nest sist på ballen.
    83'
    Målet til AL Duhail sjekkes av VAR
    84'
    Målet til AL Duhail blir stående
    85'
    Inn: Mohammed Al Naimi
    Ut: Michael Olunga
    AL Duhail bytter ut Michael Olunga med Mohammed Al Naimi.
    85'
    Inn: Mohammadmahdi Ahmadi
    Ut: Ali Nemati
    Yahya Golmohammadi gjør dagens andre bytte i Teheran, når han tar ut Ali Nemati og setter inn Mohammadmahdi Ahmadi.
    86'
    Inn: Mohammad Milad Sourgi
    Ut: Masoud Rigi
    Persepolis FC bytter ut Masoud Rigi med Mohammad Milad Sourgi. Dette er det tredje byttet som Yahya Golmohammadi gjør i dagens kamp.
    86'
    Målsjanse til Persepolis FC! Mehdi Torabi treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    88'
    88'
    88'
    Salah Zakaria
    Salah Zakaria (AL Duhail) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Frispark i en god posisjon for Persepolis FC!
    90'
    I Teheran har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    Skudd utenfor mål, Persepolis FC
    90'+4
    Danial Esmaeilifar (Persepolis FC) slår en corner fra høyre side på Azadi Stadium.
    90'+4
    I Teheran slår Danial Esmaeilifar en corner fra høyre.
    90'+4
    Mehdi Torabi (Persepolis FC) løfter inn en corner fra venstre på Azadi Stadium.
    90'+5
    Dommer Jumpei Iida gir Giorgi Gvelesiani (Persepolis FC) et gult kort.
    90'+6
    Frispark for AL Duhail på egen banehalvdel.
    90'+6
    Persepolis FC angriper. Milad Sarlak Chiva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+8
    90'+8
    Persepolis FC angriper i Teheran, men blir avblåst for offside.
    90'+9
    AL Duhail angriper, men Jumpei Iida blåser for offside.
    90'+9
    Jumpei Iida tildeler Persepolis FC en corner. Mehdi Torabi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.