Benevento Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse til Benevento Calcio! Camillo Ciano treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Perugia Calcio Spa, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    10'
    12'
    Frispark til Perugia på halvdelen til Benevento Calcio.
    13'
    13'
    I Perugia slår Francesco Lisi en corner fra høyre.
    15'
    Gabriele Angella
    Gabriele Angella (Perugia) kommer seg fri på Stadio Renato Curi, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Frispark for Perugia på egen banehalvdel.
    16'
    18'
    Federico Dionisi tildeler Perugia en corner. Francesco Lisi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    I Perugia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    23'
    24'
    Hjørnespark til Benevento Calcio
    25'
    Nicolo Manfredini
    Benevento Calcio avanserer forover i Perugia. Nicolo Manfredini avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Benevento Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Perugia.
    29'
    Ilias Koutsoupias
    Benevento Calcio angriper. Ilias Koutsoupias får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Mål for Benevento Calcio!
    Perugia Calcio Spa 0 - 1 Benevento Calcio
    Mål: Diego Farias
    Mål! Diego Farias gir Benevento Calcio en 0-1 ledelse.
    30'
    31'
    Nermin Karic
    Benevento Calcio angriper i Perugia. Nermin Karic fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Frispark Perugia.
    34'
    Edoardo Iannoni
    Edoardo Iannoni header i tverrliggeren i Perugia! Stor målsjanse for Perugia.
    35'
    35'
    Spillet på Stadio Renato Curi er stoppet midlertidig fordi Nicolo Manfredini ligger nede.
    36'
    Benevento Calcio slipper å klare seg uten Nicolo Manfredini som kommer tilbake på banen i Perugia.
    37'
    Simone Santoro
    Perugia angriper, men avslutningen til Simone Santoro går utenfor.
    38'
    Yeferson Paz Blandon
    Yeferson Paz Blandon (Perugia) kommer til en målsjanse på Stadio Renato Curi, men klarer ikke å score.
    40'
    Perugia fosser fremover, men Federico Dionisi blåser for offside på Stadio Renato Curi.
    41'
    Hjørnespark til Perugia Calcio Spa
    42'
    Gult kort til Perugia Calcio Spa
    Marcos Curado
    Marcos Curado (Perugia) pådrar seg et gult kort.
    43'
    43'
    Giuseppe Di Serio
    Giuseppe Di Serio (Perugia) avanserer forover på Stadio Renato Curi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    44'
    Benevento Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    44'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Benevento Calcio.
    45'
    Daam Foulon (Benevento Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Renato Curi.
    45'+2
    Spillerbytte - Perugia Calcio Spa
    Inn: Marco Olivieri
    Ut: Yeferson Paz Blandon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Perugia. Inn kommer Marco Olivieri, mens Yeferson Paz Blandon tar plass på benken.
    46'
    I Perugia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Marco Olivieri
    Marco Olivieri (Perugia) får et gult kort av dommer Federico Dionisi.
    46'
    47'
    Samuel Di Carmine
    Perugia angriper i Perugia. Samuel Di Carmine avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    48'
    50'
    Straffe til Perugia Calcio Spa
    52'
    Perugia Calcio Spa scorer på straffe!
    Perugia Calcio Spa 1 - 1 Benevento Calcio
    Mål: Francesco Lisi
    Mål! Perugia får et straffespark i Perugia. Francesco Lisi tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    53'
    Ilias Koutsoupias (Benevento Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Sjanse! Benevento Calcio avanserer forover, men Camillo Ciano avslutter utenfor.
    56'
    Skudd på mål, Perugia Calcio Spa
    58'
    58'
    58'
    Mål for Perugia Calcio Spa!
    Perugia Calcio Spa 2 - 1 Benevento Calcio
    Mål: Samuel Di Carmine
    Målgivende: Giuseppe Di Serio
    Samuel Di Carmine setter ballen i nettet og Perugia leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Giuseppe Di Serio.
    58'
    Skudd på mål, Benevento Calcio
    60'
    60'
    Diego Farias
    Diego Farias skyter i stolpen! Nære på for Benevento Calcio.
    62'
    Spillerbytte - Benevento Calcio
    Inn: Krzysztof Kubica
    Ut: Pasquale Schiattarella
    Benevento Calcio bytter ut Pasquale Schiattarella med Krzysztof Kubica. Dette er det første byttet som Andrea Agostinelli gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Leonardo Capezzi
    Ut: Giuseppe Di Serio
    Fabrizio Castori (Perugia) gjør sitt andre bytte for dagen. Leonardo Capezzi erstatter Giuseppe Di Serio.
    62'
    Inn: Christian Kouan
    Ut: Gregorio Luperini
    Perugia gjør sitt tredje bytte. Gregorio Luperini erstattes av Christian Kouan.
    62'
    63'
    64'
    65'
    Christian Kouan
    Målsjanse! Christian Kouan (Perugia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    68'
    71'
    Leonardo Capezzi
    Leonardo Capezzi (Perugia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    I Perugia slår Camillo Ciano en corner fra venstre.
    73'
    Inn: Andres Tello
    Ut: Hamza El Kaouakibi
    Bytte for Benevento Calcio. Andres Tello kommer inn for Hamza El Kaouakibi på Stadio Renato Curi.
    75'
    75'
    Perugia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Daam Foulon
    Daam Foulon (Benevento Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Frispark til Benevento Calcio på halvdelen til Perugia.
    80'
    Inn: Paolo Bartolomei
    Ut: Edoardo Iannoni
    Fabrizio Castori gjør dagens fjerde bytte i Perugia, når han tar ut Edoardo Iannoni og setter inn Paolo Bartolomei.
    80'
    Simone Santoro ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Milos Vulic
    Ut: Simone Santoro
    Fabrizio Castori (Perugia) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Milos Vulic erstatter Simone Santoro som sannsynligvis er skadet.
    84'
    Rødt kort til Benevento Calcio
    Kamil Glik
    Rødt kort! Kamil Glik (Benevento Calcio) sendes i dusjen av dommer Federico Dionisi.
    84'
    Inn: Maxime Leverbe
    Ut: Daam Foulon
    Daam Foulon (Benevento Calcio) erstattes av Maxime Leverbe.
    85'
    Frispark Benevento Calcio.
    87'
    Perugia Calcio Spa 2 - 2 Benevento Calcio
    Mål: Camillo Ciano
    Målgivende: Andres Tello
    Camillo Ciano scorer og utligner dermed til 2-2. Andres Tello var nest sist på ballen.