Målsjanse til Charlotte FC! Liel Abada treffer mål, men keeper redder.
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Skudd på mål, Philadelphia Union
    Thai Baribo
    Philadelphia angriper i Chester. Thai Baribo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Philadelphia Union får tildelt et frispark
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Philadelphia på egen banehalvdel.
    7'
    Jakob Glesnes
    Målsjanse på Subaru Park! Jakob Glesnes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Philadelphia Union får tildelt et hjørnespark
    Kai Wagner
    I Chester slår Kai Wagner en corner fra høyre.
    10'
    11'
    Kai Wagner
    Alexis Da Silva tildeler Philadelphia en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Kai Wagner
    Kai Wagner (Philadelphia) slår en corner fra høyre side på Subaru Park.
    14'
    15'
    15'
    Philadelphia Union blir avblåst for offside
    Philadelphia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Charlotte FC blir avblåst for offside
    Benjamin Bender
    En av Charlotte FCs spillere går i offside.
    18'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Philadelphia.
    21'
    Charlotte FC får tildelt et frispark
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd utenfor mål, Charlotte FC
    Liel Abada
    Liel Abada (Charlotte FC) kommer seg fri på Subaru Park, men avslutningen går utenfor.
    27'
    33'
    33'
    Nathan Harriel
    Sjanse i Chester! Nathan Harriel (Philadelphia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    36'
    Charlotte FC får tildelt et hjørnespark
    Ashley Westwood
    Ashley Westwood (Charlotte FC) løfter inn en corner fra venstre på Subaru Park.
    39'
    Ashley Westwood (Charlotte FC) slår en corner fra venstre side på Subaru Park.
    39'
    Patrick Agyemang
    Patrick Agyemang (Charlotte FC) får en nickmöjlighet på Subaru Park men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    39'
    I Chester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Frispark for Philadelphia på egen banehalvdel.
    44'
    Skudd utenfor mål, Philadelphia Union
    45'
    Kerwin Vargas
    En av Charlotte FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Philadelphia er nær straffområde.
    45'+2
    Jeremy Rafanello
    Philadelphia angriper i Chester. Jeremy Rafanello fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Mikael Uhre
    Philadelphia angriper i Chester, men blir avblåst for offside.
    49'
    Frispark Charlotte FC.
    50'
    Skade: Charlotte FC
    51'
    Tilbake fra skade: Charlotte FC
    53'
    Jere Uronen
    I Chester slår Jere Uronen en corner fra høyre.
    54'
    Mål for Charlotte FC!
    Philadelphia Union 0 - 1 Charlotte FC
    Mål: Patrick Agyemang
    Målgivende: Jere Uronen
    Patrick Agyemang header ballen i mål og Charlotte FC leder dermed 0-1. Jere Uronen var nest sist på ballen.
    56'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Chris Donovan
    Ut: Mikael Uhre
    Jim Curtin gjør dagens andre bytte i Chester, når han tar ut Mikael Uhre og setter inn Chris Donovan.
    57'
    Inn: Jack McGlynn
    Ut: Jeremy Rafanello
    Jim Curtin (Philadelphia) gjør sitt første bytte for dagen. Jack McGlynn erstatter Jeremy Rafanello.
    57'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    59'
    Philadelphia fosser forover og Nathan Harriel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Patrick Agyemang (Charlotte FC) kommer til en målsjanse på Subaru Park, men klarer ikke å score.
    61'
    Philadelphia Union 0 - 2 Charlotte FC
    Målgivende: Liel Abada
    Mål! Patrick Agyemang øker ledelsen til 0-2. Liel Abada sto for den målgivende pasningen.
    63'
    67'
    67'
    67'
    Frispark til Philadelphia på halvdelen til Charlotte FC.
    68'
    Gult kort til Charlotte FC
    Benjamin Bender (Charlotte FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Subaru Park.
    68'
    70'
    70'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Djibril Diani
    Ut: Benjamin Bender
    Charlotte FC bytter ut Benjamin Bender med Djibril Diani. Dette er det første byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Christopher Olney Jr
    Ut: Leon Maximilian Flach
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Philadelphia. Inn kommer Christopher Olney Jr, mens Leon Maximilian Flach tar plass på benken.
    72'
    Inn: Iuri Tavares
    Ut: Patrick Agyemang
    Bytte for Charlotte FC. Iuri Tavares kommer inn for Patrick Agyemang på Subaru Park.
    72'
    Jere Uronen
    Charlotte FC angriper. Jere Uronen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Inn: Olivier Mbaizo
    Ut: Kai Wagner
    Philadelphia bytter ut Kai Wagner med Olivier Mbaizo.
    77'
    Thai Baribo
    Philadelphia angriper i Chester. Thai Baribo fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Målsjanse! Kerwin Vargas (Charlotte FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Liel Abada
    Charlotte FC angriper, men avslutningen til Liel Abada går utenfor.
    81'
    Philadelphia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Jere Uronen
    Alexis Da Silva tildeler Charlotte FC en corner. Jere Uronen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Frispark Philadelphia.
    87'
    Djibril Diani
    Dommer Alexis Da Silva gir Djibril Diani (Charlotte FC) et gult kort.
    87'
    Inn: Tyger Smalls
    Ut: Liel Abada
    Bytte for Charlotte FC. Tyger Smalls kommer inn for Liel Abada på Subaru Park.
    90'+1
    Inn: Brecht Dejaegere
    Ut: Kerwin Vargas
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) erstattes av Brecht Dejaegere.
    90'+1
    Iuri Tavares
    Charlotte FC angriper i Chester. Iuri Tavares avslutter på mål, men greier ikke å score.