Sjanse! Pordenone Calcio avanserer forover, men Karlo Butic avslutter utenfor.
    Pordenone Calcio får tildelt et frispark
    Frispark for Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    Patrick Ciurria (Pordenone Calcio) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    Målsjanse! Alessandro Mallamo (Pordenone Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    US Cremonese får tildelt et hjørnespark
    Cristian Buonaiuto
    Ivan Robilotta tildeler US Cremonese en corner. Cristian Buonaiuto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Ivan Robilotta signaliserer et frispark til US Cremonese.
    17'
    Pordenone Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    US Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Giacomo Calo (Pordenone Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Cristian Buonaiuto (US Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio Guido Teghil.
    27'
    Skudd utenfor mål, US Cremonese
    Matteo Bianchetti
    Matteo Bianchetti (US Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Guido Teghil, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Spillet på Stadio Guido Teghil er stoppet midlertidig fordi Alberto Barison ligger nede.
    28'
    Frispark for US Cremonese på egen banehalvdel.
    29'
    Ivan Robilotta signaliserer et frispark til Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    30'
    Alberto Barison er tilbake på banen igjen.
    30'
    Frisparket tildelt Pordenone Calcio er farlig nær US Cremoneses målområde.
    33'
    Skudd på mål, Pordenone Calcio
    Nicola Falasco
    Pordenone Calcio angriper. Nicola Falasco får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    Pordenone Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Zan Celar
    Ut: Cristian Buonaiuto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Cremonese. Inn kommer Zan Celar, mens Cristian Buonaiuto tar plass på benken.
    38'
    Giacomo Calo (Pordenone Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Guido Teghil.
    38'
    Nicola Falasco (Pordenone Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Guido Teghil, men klarer ikke å score.
    39'
    Frispark Pordenone Calcio.
    39'
    Marco Pinato
    US Cremonese angriper i Lignano Sabbiadoro. Marco Pinato fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Frispark til Pordenone Calcio på halvdelen til US Cremonese.
    40'
    44'
    Gult kort til Pordenone Calcio
    Manuel Scavone
    Manuel Scavone (Pordenone Calcio) pådrar seg et gult kort.
    44'
    45'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Luca Strizzolo
    Luca Strizzolo (US Cremonese) erstattes av Daniel Ciofani.
    46'
    Inn: Samuel Gustafson
    Ut: Matteo Ghisolfi
    Pierpaolo Bisoli gjør dagens tredje bytte i Lignano Sabbiadoro, når han tar ut Matteo Ghisolfi og setter inn Samuel Gustafson.
    46'
    Alessandro Mallamo (Pordenone Calcio) kommer seg fri på Stadio Guido Teghil, men avslutningen går utenfor.
    48'
    49'
    I Lignano Sabbiadoro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Pordenone Calcio avanserer forover i Lignano Sabbiadoro. Alessandro Mallamo avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Michele Castagnetti
    Michele Castagnetti (US Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Guido Teghil.
    55'
    56'
    Spillerbytte - Pordenone Calcio
    Inn: Sebastian Musiolik
    Ut: Alessandro Mallamo
    Bytte for Pordenone Calcio. Sebastian Musiolik kommer inn for Alessandro Mallamo på Stadio Guido Teghil.
    56'
    Inn: Simone Pasa
    Ut: Giacomo Calo
    Pordenone Calcio gjør sitt andre bytte. Giacomo Calo erstattes av Simone Pasa.
    57'
    58'
    Michele Castagnetti (US Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio Guido Teghil.
    59'
    US Cremonese blir avblåst for offside
    Zan Celar
    Offside! Zan Celar (US Cremonese) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    60'
    Ivan Robilotta tildeler Pordenone Calcio en corner. Nicola Falasco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Alberto Barison
    Alberto Barison (Pordenone Calcio) header utenfor.
    61'
    US Cremonese angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    Pordenone Calcio avanserer forover i Lignano Sabbiadoro. Patrick Ciurria avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    63'
    Mål for US Cremonese!
    Pordenone Calcio 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Zan Celar
    US Cremonese leder 0-1 etter en scoring av Zan Celar.
    65'
    68'
    Gult kort til US Cremonese
    Samuel Gustafson
    Samuel Gustafson (US Cremonese) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Guido Teghil.
    68'
    Inn: Davide Gavazzi
    Ut: Luca Magnino
    Pordenone Calcio bytter ut Luca Magnino med Davide Gavazzi.
    68'
    Mål for Pordenone Calcio!
    Pordenone Calcio 1 - 1 US Cremonese
    Mål: Nicola Falasco
    Nicola Falasco scorer og utligner dermed til 1-1.
    69'
    74'
    Ivan Robilotta signaliserer et frispark til Pordenone Calcio.
    75'
    I Lignano Sabbiadoro får Alberto Barison (Pordenone Calcio) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    76'
    76'
    Simone Pasa
    Ivan Robilotta tildeler Pordenone Calcio en corner. Simone Pasa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    76'
    Kan US Cremonese utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Alberto Barison (Pordenone Calcio) får et gult kort av dommer Ivan Robilotta.
    77'
    Luca Valzania
    Luca Valzania (US Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Guido Teghil.
    79'
    79'
    79'
    80'
    Luca Valzania (US Cremonese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Ivan Robilotta signaliserer et frispark til Pordenone Calcio like utenfor US Cremonese-området.
    81'
    Pordenone Calcio blir avblåst for offside
    En av Pordenone Calcios spillere blir avblåst for offside.
    82'
    84'
    Zan Celar
    Zan Celar (US Cremonese) kommer seg fri på Stadio Guido Teghil, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Inn: Matteo Rossetti
    Ut: Manuel Scavone
    Pordenone Calcio bytter ut Manuel Scavone med Matteo Rossetti. Dette er det fjerde byttet som Attilio Tesser gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Leonardo Bia
    Ut: Marco Pinato
    Marco Pinato (US Cremonese) erstattes av Leonardo Bia.
    86'
    Daniel Ciofani
    Offside! Daniel Ciofani blir vinket av og US Cremonese må dermed bygge opp et nytt angrep.
    87'
    Skudd på mål, US Cremonese
    US Cremonese angriper i Lignano Sabbiadoro. Michele Castagnetti avslutter på mål, men greier ikke å score.