I Portimao slår Willyan Rocha en corner fra høyre.
    Sporting Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Portimao har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Lucas
    Sjanse! Portimonense SC avanserer forover, men Lucas avslutter utenfor.
    13'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Portimonense SC på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for Sporting Farense på egen banehalvdel.
    14'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Sporting Farense på egen banehalvdel.
    14'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Bura
    Ut: Claudio Falcao
    Sergio Vieira (Sporting Farense) gjør sitt første bytte for dagen. Bura erstatter Claudio Falcao.
    19'
    21'
    Luquinha (Portimonense SC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    27'
    Anderson Oliveira
    Anderson de Oliveira da Silva (Portimonense SC) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Frispark Sporting Farense.
    30'
    Bura
    Sporting Farense angriper, men avslutningen til Bura går utenfor.
    31'
    33'
    Dener
    Dener (Portimonense SC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Frispark til Portimonense SC på halvdelen til Sporting Farense.
    35'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Portimonense SC.
    35'
    Luquinha (Portimonense SC) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.
    37'
    37'
    39'
    Frispark for Portimonense SC på egen banehalvdel.
    41'
    Artur Soares Dias tildeler Portimonense SC en corner. Luquinha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Lucas
    Lucas (Portimonense SC) kommer til avslutning på Estadio Municipal de Portimao, men headingen blir reddet.
    44'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    44'
    Frispark til Sporting Farense på halvdelen til Portimonense SC.
    45'+1
    Gult kort til SC Farense
    Nikola Stojiljkovic
    Dommeren gir Nikola Stojiljkovic (Sporting Farense) et gult kort.
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    Inn: Bilel Aouacheria
    Ut: Cesar
    Bytte for Sporting Farense. Bilel Aouacheria kommer inn for Cesar på Estadio Municipal de Portimao.
    46'
    Beto
    Portimonense SC angriper og Beto får avsluttet. Headingen treffer ikke Sporting Farense-målet.
    47'
    Portimonense SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    48'
    49'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    53'
    Gult kort til Portimonense SC
    Willyan Rocha
    Willyan Rocha (Portimonense SC) får et gult kort av dommer Artur Soares Dias.
    55'
    Fabio Nunes
    Fabio Nunes (Sporting Farense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Carlos Alexandre Reis Pinto
    Alex Pinto (Sporting Farense) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Portimao.
    57'
    Luquinha
    Målsjanse! Luquinha (Portimonense SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    58'
    Beto
    Portimonense SC angriper i Portimao. Beto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    61'
    63'
    I Portimao slår Ryan Gauld en corner fra høyre.
    64'
    Sporting Farense angriper på Estadio Municipal de Portimao, men Alex Pinto header utenfor.
    64'
    65'
    66'
    67'
    Luquinha
    Dommer Artur Soares Dias viser Luquinha (Portimonense SC) det gule kortet.
    68'
    Lica
    Sporting Farense angriper på Estadio Municipal de Portimao. Lica header utenfor.
    70'
    Mål for Portimonense SC!
    Portimonense SC 1 - 0 SC Farense
    Mål: Beto
    Målgivende: Luquinha
    Mål! Portimonense SC tar ledelsen 1-0 ved Beto. Det er en fin assist fra Luquinha.
    71'
    74'
    Inn: Fabio Patrick dos Reis dos Santos Fernandes
    Ut: Nikola Stojiljkovic
    Sergio Vieira gjør dagens tredje bytte i Portimao, når han tar ut Nikola Stojiljkovic og setter inn Patrick.
    76'
    Inn: Madi Queta
    Ut: Hugo Seco
    Sporting Farense bytter ut Hugo Seco med Madi Queta. Dette er det fjerde byttet som Sergio Vieira gjør i dagens kamp.
    76'
    Patrick (Sporting Farense) vinkes av for offside i Portimao.
    77'
    78'
    79'
    Inn: Brian Mansilla
    Ut: Lica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Farense. Inn kommer Brian Mansilla, mens Lica tar plass på benken.
    81'
    Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Sporting Farense avanserer forover i Portimao. Fabricio Isidoro avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Ryan Gauld
    Sporting Farense angriper i Portimao. Ryan Gauld fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Luquinha
    Målsjanse til Portimonense SC! Luquinha treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    Dener
    Dener får gult kort og må stå over en kamp for Portimonense SC!
    89'
    Portimonense SC 2 - 0 SC Farense
    Mål: Beto
    Målgivende: Anderson Oliveira
    Mål! Beto øker ledelsen til 2-0. Anderson de Oliveira da Silva var nest sist på ballen.