I Portimao har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    I Portimao slår Carlinhos en corner fra venstre.
    5'
    Ronie Carrillo
    Portimonense fosser forover og Ronie Carrillo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Dener
    Portimonense angriper i Portimao. Dener fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Lucas de Souza Ventura Ventura
    Målsjanse til Portimonense! Lucas de Souza Ventura Ventura treffer mål, men keeper redder.
    11'
    11'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    14'
    Mattheus
    Sjanse til Farense! Mattheus er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Portimonense.
    17'
    Frispark til Farense på halvdelen til Portimonense.
    18'
    Gult kort til Portimonense SC
    Pedrao
    Dommeren gir Pedrao (Portimonense) et gult kort.
    18'
    Frispark Farense.
    21'
    Mattheus
    Mattheus (Farense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    25'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    26'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    28'
    Marco Matias
    Marco Matias (Farense) avanserer forover på Estadio Municipal de Portimao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Carlinhos (Portimonense) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    35'
    37'
    Målsjanse på Estadio Municipal de Portimao! Marco Matias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    39'
    Gult kort til SC Farense
    Facundo Agustin Caseres
    Facundo Agustin Caseres (Farense) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Portimao.
    39'
    Carlinhos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Portimao.
    39'
    Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Farense er nær straffområde.
    45'
    Mattheus (Farense) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    45'+1
    Frispark Portimonense.
    45'+3
    Bruno Duarte
    Farense angriper, men avslutningen til Bruno Duarte går utenfor.
    47'
    50'
    Bruno Duarte (Farense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Portimao.
    50'
    Farense slipper å klare seg uten Bruno Duarte som kommer tilbake på banen i Portimao.
    51'
    Skade: Portimonense SC
    51'
    Tilbake fra skade: Portimonense SC
    52'
    Dener
    Portimonense angriper i Portimao. Dener avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Dener (Portimonense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    54'
    Portimonense SC scorer på straffe!
    Portimonense SC 1 - 0 SC Farense
    Mål: Carlinhos
    Mål! Portimonense får et straffespark som Carlinhos setter i mål på Estadio Municipal de Portimao. Stillingen er dermed 1-0.
    56'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Rui Costa
    Ut: Bruno Duarte
    Rui Costa (Farense) erstatter Bruno Duarte som ser ut til å måtte forlate Estadio Municipal de Portimao med en skade.
    56'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Portimonense en corner. Dener sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Straffe til Portimonense SC
    56'
    En av Portimonenses spillere blir avblåst for offside.
    61'
    62'
    63'
    Joao Victor Tornich ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Inn: Igor Rossi Branco
    Ut: Mohamed Belloumi
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens andre bytte i Portimao, når han tar ut Mohamed Belloumi og setter inn Igor Rossi Branco.
    64'
    Inn: Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Ut: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Bytte for Farense. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves kommer inn for Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus på Estadio Municipal de Portimao.
    64'
    Joao Victor Tornich er på beina igjen og fortsetter kampen.
    66'
    Hjørnespark til SC Farense
    66'
    Spillet på Estadio Municipal de Portimao er stoppet midlertidig fordi Joao Victor Tornich ligger nede.
    67'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Goncalo Costa
    Ut: Joao Victor Tornich
    Joao Victor Tornich, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Goncalo Costa kommer inn for Portimonense.
    67'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Carlinhos
    Carlinhos (Portimonense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    70'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Farense.
    70'
    72'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til Farense.
    73'
    Francisco Rojano
    Francisco Rojano (Farense) pådrar seg et gult kort.
    73'
    75'
    76'
    Inn: Cristian Ioan Ponde
    Ut: Francisco Rojano
    Farense bytter ut Francisco Rojano med Cristian Ioan Ponde. Dette er det fjerde byttet som Jose Albano Ferreira da Mota gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Rafael Barbosa
    Ut: Facundo Agustin Caseres
    Facundo Agustin Caseres (Farense) erstattes av Rafael Barbosa.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Luan De Campos Cristino Da Silva
    Ut: Carlinhos
    Paulo Sergio (Portimonense) gjør sitt andre bytte for dagen. Luan De Campos Cristino Da Silva erstatter Carlinhos.
    81'
    Inn: Paulo Estrela
    Ut: Sylvester Jasper
    Portimonense bytter ut Sylvester Jasper med Paulo Estrela.
    81'
    Vitor Bruno Rodrigues Goncalves (Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    86'
    Helio Varela
    Portimonense avanserer forover i Portimao. Helio Varela avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Inn: Luis Henrique Hoffmann
    Ut: Helio Varela
    Paulo Sergio gjør dagens fjerde bytte i Portimao, når han tar ut Helio Varela og setter inn Luis Henrique Hoffmann.
    90'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Portimonense en corner. Paulo Estrela sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    90'+2
    Mattheus (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.