Sporting Kansas City fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Portland Timbers.
    9'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Providence Park.
    9'
    Jonathan Rodriguez
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Jonathan Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Providence Park.
    17'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Erik Thommy
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) erstatter Erik Thommy som muligens er skadet.
    17'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Sporting Kansas City.
    25'
    I Portland slår Evander en corner fra høyre.
    28'
    Felipe Mora
    I Portland får Felipe Mora (Portland Timbers) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    28'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    31'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Memo Rodriguez
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    41'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    42'
    Portland Timbers fosser forover og Jonathan Rodriguez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Jonathan Rodriguez (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Evander
    Mål! Felipe Mora gir Portland Timbers ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Flott spill fra Evander før målet.
    51'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    53'
    57'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Portland Timbers 1 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Memo Rodriguez
    Målgivende: Alan Pulido
    Memo Rodriguez scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Alan Pulido.
    62'
    Portland Timbers angriper, men Drew Fischer blåser for offside.
    66'
    Alan Pulido
    Sporting Kansas City angriper i Portland. Alan Pulido fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Sporting Kansas City fosser fremover, men Drew Fischer blåser for offside på Providence Park.
    69'
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    70'
    70'
    72'
    73'
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) erstattes av Marinos Tzionis.
    75'
    Inn: Zorhan Bassong
    Ut: Tim Leibold
    Sporting Kansas City bytter ut Tim Leibold med Zorhan Bassong. Dette er det tredje byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    75'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: Maximiliano David Ayala
    Portland Timbers bytter ut Maximiliano David Ayala med Cristhian Paredes.
    75'
    76'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    78'
    Målet til Portland Timbers sjekkes av VAR
    80'
    Målet til Portland Timbers blir stående
    83'
    Portland Timbers 2 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Evander
    Målgivende: Felipe Mora
    Evander dundrer ballen i mål og Portland Timbers tar ledelsen 2-1 på Providence Park. Felipe Mora var nest sist på ballen.
    83'
    Sporting Kansas City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Portland Timbers.
    84'
    Miguel Araujo
    Miguel Araujo (Portland Timbers) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    85'
    85'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    85'
    Kamal Miller
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Kamal Miller avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Inn: Eric Miller
    Ut: Juan Mosquera
    Bytte for Portland Timbers. Eric Miller kommer inn for Juan Mosquera på Providence Park.
    88'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Felipe Mora
    Phil Neville (Portland Timbers) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dairon Asprilla erstatter Felipe Mora.
    88'
    Inn: Stephen Afrifa
    Ut: Jake Davis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Stephen Afrifa, mens Jake Davis tar plass på benken.
    88'
    Drew Fischer tildeler Sporting Kansas City en corner. Johnny Russell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Inn: William Agada
    Ut: Memo Rodriguez
    Sporting Kansas City gjør sitt femte bytte. Memo Rodriguez erstattes av William Agada.
    89'
    90'
    Inn: Claudio Bravo
    Ut: Evander
    Portland Timbers bytter ut Evander med Claudio Bravo.
    90'
    90'+5
    90'+6
    Johnny Russell
    Sporting Kansas City avanserer forover og Johnny Russell kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+7
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    90'+7
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.