Mål for Porto!
    Porto 1 - 0 Rio Ave FC
    Mål: Wenderson Galeno
    Målgivende: Ivan Jaime
    Mål! Wenderson Galeno gir FC Porto en 1-0 ledelse. Ivan Jaime sto for den målgivende pasningen.
    1'
    Porto får tildelt et frispark
    Joao Novais
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd på mål, Porto
    Danny Namaso Loader
    FC Porto angriper. Danny Namaso Loader får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Porto, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Porto får tildelt et hjørnespark
    Ivan Jaime
    Ivan Jaime (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    7'
    Rio Ave FC får tildelt et frispark
    Alan Varela
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til FC Porto.
    9'
    Vasco Jose Cardoso Sousa
    Frispark Rio Ave.
    10'
    Alan Varela
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    10'
    Ivan Jaime
    FC Porto fosser forover og Ivan Jaime fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    Rio Ave FC får tildelt et hjørnespark
    Joao Novais
    I Porto slår Joao Novais en corner fra venstre.
    12'
    Martim Fernandes
    Målsjanse til FC Porto! Martim Fernandes treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Pepe
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    16'
    Spillet på Estadio do Dragao er stoppet midlertidig fordi Jhonatan ligger nede.
    18'
    Jhonatan er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio do Dragao.
    19'
    Joao Novais
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Patrick William
    Patrick William (Rio Ave) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Rio Ave må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Porto.
    23'
    Ivan Jaime
    Sjanse til FC Porto! Ivan Jaime er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    24'
    Sjanse i Porto! Vasco Jose Cardoso Sousa (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    25'
    Joao Tome Esteves Baptista
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til FC Porto.
    26'
    Skudd utenfor mål, Porto
    Ivan Jaime
    FC Porto angriper i Porto. Ivan Jaime fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    30'
    Porto 2 - 0 Rio Ave FC
    Mål: Nicolas Gonzalez
    Nicolas Gonzalez setter ballen i mål og øker FC Portos ledelse til 2-0 i Porto. Flott spill fra Ivan Jaime før målet.
    30'
    Clayton Fernandes Silva
    33'
    Pepe
    FC Porto fosser forover og Pepe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    Morais
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    34'
    Danny Namaso Loader (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Morais
    Iancu Ioan Vasilica tildeler Rio Ave en corner. Morais sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Ut: Francisco Miguel Ribeiro Tome Tavares Bondoso
    Francisco Miguel Ribeiro Tome Tavares Bondoso (Rio Ave) erstattes av Fabio Ronaldo Costa Conceicao.
    37'
    Inn: Joao Pedro Salazar da Graca
    Ut: Joao Tome Esteves Baptista
    Rio Ave bytter ut Joao Tome Esteves Baptista med Joao Pedro Salazar da Graca.
    37'
    Inn: Ole Pohlmann
    Ut: Morais
    Luis Carlos Batalha Freire gjør dagens tredje bytte i Porto, når han tar ut Morais og setter inn Ole Pohlmann.
    37'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Joao Pedro Salazar da Graca
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    41'
    Andre gule kort til Rio Ave FC
    Utvisning! Dommer Iancu Ioan Vasilica sender Patrick William (Rio Ave) av banen etter to gule kort.
    43'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Rio Ave.
    45'+1
    45'+2
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Inn: Jonathan Panzo
    Ut: Joao Novais
    Bytte for Rio Ave. Jonathan Panzo kommer inn for Joao Novais på Estadio do Dragao.
    45'+3
    Diogo Costa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+4
    Diogo Costa er tilbake på banen igjen.
    45'+5
    Rio Ave FC blir avblåst for offside
    Clayton Fernandes Silva (Rio Ave) vinkes av for offside i Porto.
    46'
    Wenderson Galeno
    46'
    Porto blir avblåst for offside
    Ivan Jaime
    Dommer Iancu Ioan Vasilica ser at linjemannen løfter flagget, og FC Portos Ivan Jaime blåses av for offside.
    52'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    52'
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Vasco Jose Cardoso Sousa avslutter utenfor.
    54'
    Nicolas Gonzalez
    Iancu Ioan Vasilica tildeler FC Porto en corner. Nicolas Gonzalez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Vasco Jose Cardoso Sousa (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    56'
    57'
    Pepe
    Sjanse til FC Porto! Pepe er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Nicolas Gonzalez (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    58'
    Pepe
    I Porto slår Pepe en corner fra venstre.
    59'
    Marios Vroussay
    59'
    Ivan Jaime
    Ivan Jaime (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    61'
    Otavio
    Otavio (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Pepe
    FC Porto angriper, men avslutningen til Pepe går utenfor.
    62'
    Amine Oudrhiri
    Frispark FC Porto.
    63'
    Ole Pohlmann
    64'
    Vasco Jose Cardoso Sousa (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    68'
    Ivan Jaime
    68'
    Spillerbytte - Porto
    Inn: Wendell
    Ut: Martim Fernandes
    Vitor Bruno (FC Porto) gjør sitt første bytte for dagen. Wendell erstatter Martim Fernandes.
    68'
    Inn: Joao Mario
    Ut: Pepe
    FC Porto bytter ut Pepe med Joao Mario. Dette er det andre byttet som Vitor Bruno gjør i dagens kamp.
    69'
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Danny Namaso Loader fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Joao Mario
    70'
    71'
    Wendell
    Målsjanse! Wendell (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Wendell
    Wendell (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    73'
    Målsjanse til FC Porto! Wenderson Galeno treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Inn: Goncalo Borges
    Ut: Ivan Jaime
    Vitor Bruno gjør dagens tredje bytte i Porto, når han tar ut Ivan Jaime og setter inn Goncalo Borges.
    77'
    Inn: Marko Grujic
    Ut: Vasco Jose Cardoso Sousa
    FC Porto gjør sitt fjerde bytte. Vasco Jose Cardoso Sousa erstattes av Marko Grujic.
    78'
    Joao Mario
    79'
    79'
    Jonathan Panzo
    80'
    Alan Varela
    Iancu Ioan Vasilica tildeler FC Porto en corner. Alan Varela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Goncalo Borges
    Goncalo Borges (FC Porto) kommer seg fri på Estadio do Dragao, men avslutningen går utenfor.
    83'
    FC Porto avanserer forover i Porto. Danny Namaso Loader avslutter, men treffer ikke mål.