Dennis John Higler signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    Metinho (Sparta) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    Mål: Metinho
    Målgivende: Said Bakari
    Mål! Sparta tar ledelsen 0-1 ved Metinho. Det er en fin assist fra Said Bakari.
    8'
    Dennis John Higler tildeler Sparta en corner. Pelle Clement sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Kan Sparta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    13'
    Pelle Clement (Sparta) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    14'
    Djevencio Van der Kust
    Sparta avanserer forover i Eindhoven. Djevencio Van der Kust avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    19'
    Sparta Rotterdam scorer selvmål!
    PSV Eindhoven 1 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Said Bakari
    Målgivende: Joey Veerman
    Utligning! Said Bakari setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Joey Veerman.
    19'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 2 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Johan Bakayoko
    Målgivende: Luuk De Jong
    PSV Eindhoven leder 2-1 etter en scoring av Johan Bakayoko. Luuk De Jong var nest sist på ballen.
    26'
    PSV Eindhoven scorer selvmål!
    PSV Eindhoven 2 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Olivier Boscagli
    Olivier Boscagli setter ballen i eget mål! 2-2.
    29'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Joey Veerman
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Joey Veerman går utenfor.
    32'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Sparta.
    33'
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Joey Veerman fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    43'
    I Eindhoven slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    44'
    45'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) header utenfor.
    45'
    Frispark PSV Eindhoven.
    49'
    Sparta angriper, men Dennis John Higler blåser for offside.
    50'
    Skade: PSV Eindhoven
    53'
    Tilbake fra skade: PSV Eindhoven
    54'
    Spillet på Philips Stadion er stoppet midlertidig fordi Camiel Neghli ligger nede.
    55'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Shunsuke Mito
    Ut: Camiel Neghli
    Shunsuke Mito (Sparta) erstatter Camiel Neghli som ser ut til å måtte forlate Philips Stadion med en skade.
    57'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Ismael Saibari
    Ut: Guus Til
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Ismael Saibari, mens Guus Til tar plass på benken.
    58'
    Inn: Hirving Lozano
    Ut: Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) erstattes av Hirving Lozano.
    58'
    59'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    63'
    66'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Tobias Lauritsen
    Tobias Lauritsen (Sparta) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    67'
    PSV Eindhoven 3 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål! Olivier Boscagli gir PSV Eindhoven en 3-2 ledelse. Flott spill fra Joey Veerman før målet.
    68'
    Johan Bakayoko
    Sjanse til PSV Eindhoven! Johan Bakayoko er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    72'
    72'
    Luuk De Jong ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Luuk De Jong
    Det virker som Luuk De Jong ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ricardo Pepi.
    77'
    PSV Eindhoven 4 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Jordan Teze
    Målgivende: Ricardo Pepi
    Jordan Teze øker PSV Eindhovens ledelse til 4-2! Ricardo Pepi var nest sist på ballen.