Hjørnespark til Valenciennes FC
    3'
    Frispark for Quevilly-Rouen Metropole på egen banehalvdel.
    4'
    Duckens Nazon (Quevilly-Rouen Metropole) slår en corner fra venstre side på Stade Robert Diochon.
    5'
    Guillaume Paradis signaliserer et frispark til Valenciennes FC på egen banehalvdel.
    5'
    Valenciennes FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Sambou Yatabare
    Sambou Yatabare (Valenciennes FC) kommer til en målsjanse på Stade Robert Diochon, men klarer ikke å score.
    8'
    Quevilly-Rouen Metropole tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Floyd Ayite
    Målsjanse! Floyd Ayite (Valenciennes FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Quevilly-Rouen Metropole angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    14'
    Floyd Ayite (Valenciennes FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Robert Diochon.
    15'
    I Le Petit-Quevilly slår Floyd Ayite en corner fra venstre.
    15'
    Guillaume Paradis signaliserer et frispark til Quevilly-Rouen Metropole.
    17'
    En av Quevilly-Rouen Metropoles spillere blir avblåst for offside.
    17'
    Valenciennes FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    I Le Petit-Quevilly har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Gult kort til Valenciennes FC
    Mohamed Kaba
    Mohamed Kaba (Valenciennes FC) får et gult kort av dommer Guillaume Paradis.
    18'
    Alassane Diaby vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Alassane Diaby kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Robert Diochon.
    20'
    Frispark for Valenciennes FC på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til Valenciennes FC på halvdelen til Quevilly-Rouen Metropole.
    23'
    Offside! Floyd Ayite (Valenciennes FC) er alene igjennom, men dommer Guillaume Paradis ser at linjemannen er oppe med flagget.
    23'
    25'
    Frispark Valenciennes FC.
    26'
    Frispark Quevilly-Rouen Metropole.
    27'
    Mathieu Debuchy
    Dommer Guillaume Paradis gir Mathieu Debuchy (Valenciennes FC) et gult kort.
    27'
    Mål for Valenciennes FC!
    Quevilly-Rouen 0 - 1 Valenciennes FC
    Mål: Ugo Bonnet
    Målgivende: Mathieu Debuchy
    Ugo Bonnet setter ballen i nettet og Valenciennes FC leder nå 0-1. Mathieu Debuchy sto for den målgivende pasningen.
    29'
    30'
    31'
    31'
    33'
    34'
    Guillaume Paradis tildeler Valenciennes FC en corner. Floyd Ayite sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Valenciennes FC avanserer forover i Le Petit-Quevilly. Mathieu Debuchy avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    36'
    Emmanuel Ntim
    Valenciennes FC angriper, men avslutningen til Emmanuel Ntim går utenfor.
    36'
    Frispark til Quevilly-Rouen Metropole på halvdelen til Valenciennes FC.
    38'
    Mål for Quevilly-Rouen!
    Quevilly-Rouen 1 - 1 Valenciennes FC
    Mål: Alassane Diaby
    Alassane Diaby scorer og utligningen er et faktum på Stade Robert Diochon. 1-1.
    40'
    Skudd på mål, Valenciennes FC
    42'
    Quevilly-Rouen, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Quevilly-Rouen Metropole fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    I Le Petit-Quevilly har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    47'
    Guillaume Paradis signaliserer et frispark til Valenciennes FC.
    47'
    Hjørnespark til Quevilly-Rouen
    50'
    51'
    54'
    Gult kort til Quevilly-Rouen
    Kalidou Sidibe
    Dommer Guillaume Paradis viser Kalidou Sidibe (Quevilly-Rouen Metropole) det gule kortet.
    54'
    57'
    59'
    I Le Petit-Quevilly slår Duckens Nazon en corner fra venstre.
    60'
    60'
    Spillerbytte - Quevilly-Rouen
    Inn: Damon Bansais
    Ut: Alpha Sissoko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Quevilly-Rouen Metropole. Inn kommer Damon Bansais, mens Alpha Sissoko tar plass på benken.
    61'
    Inn: Garland Gbelle
    Ut: Florian Jozefzoon
    Quevilly-Rouen Metropole bytter ut Florian Jozefzoon med Garland Gbelle.
    61'
    Valenciennes FC angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    65'
    Quentin Lecoeuche
    Quentin Lecoeuche (Valenciennes FC) kommer seg fri på Stade Robert Diochon, men avslutningen går utenfor.
    66'
    I Le Petit-Quevilly slår Quentin Lecoeuche en corner fra venstre.
    67'
    68'
    70'
    70'
    70'
    Sambou Yatabare (Valenciennes FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Robert Diochon.
    70'
    Skade: Quevilly-Rouen
    71'
    Tilbake fra skade: Quevilly-Rouen
    72'
    Inn: Issa Soumare
    Ut: Cheikh Sabaly
    Quevilly-Rouen Metropole bytter ut Cheikh Tidiane Sabaly med Issa Soumare. Dette er det tredje byttet som Fabien Mercadal gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Gustavo Sangare
    Ut: Alassane Diaby
    Bytte for Quevilly-Rouen Metropole. Gustavo Sangare kommer inn for Alassane Diaby på Stade Robert Diochon.
    73'
    74'
    75'
    Garland Gbelle
    Garland Gbelle (Quevilly-Rouen Metropole) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    78'
    Ugo Bonnet ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Valenciennes FC slipper å klare seg uten Ugo Bonnet som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    80'
    80'
    81'
    Spillerbytte - Valenciennes FC
    Inn: Noah Diliberto
    Ut: Sambou Yatabare
    Valenciennes FC gjør sitt første bytte. Sambou Yatabare erstattes av Noah Diliberto.
    82'
    Floyd Ayite
    Sjanse i Le Petit-Quevilly! Floyd Ayite (Valenciennes FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    83'
    84'
    85'
    Inn: Aymen Boutoutaou
    Ut: Floyd Ayite
    Floyd Ayite (Valenciennes FC) erstattes av Aymen Boutoutaou.
    86'
    86'
    86'
    Dommer Guillaume Paradis viser Quentin Lecoeuche (Valenciennes FC) det gule kortet.
    87'
    88'
    88'
    Ugo Bonnet
    Ugo Bonnet (Valenciennes FC) avanserer forover på Stade Robert Diochon. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    90'
    90'
    Inn: Cheick Timite
    Ut: Ugo Bonnet
    Christophe Delmotte (Valenciennes FC) tar ut Ugo Bonnet som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Cheick Timite.
    90'+1
    Aymen Boutoutaou
    Valenciennes FC fosser forover og Aymen Boutoutaou fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Guillaume Paradis tildeler Valenciennes FC en corner. Noah Diliberto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.