0-1
235
271

Hei, og velkommen til livedekningen av Røa - LSK Kvinner! Kampen sparkes i gang på Røabanen klokken 15 i dag.
    Det er et oppgjør på øvre halvdel av tabellen i dag. Røa ligger på en fjerdeplass, to poeng bak dagens motstander på tredjeplass. Røa har hatt en meget god start på sesongen, men har kun tatt ett poeng på de to siste kampene. Røa tapte sin tredje kamp denne sesongen for to kamper siden da de møtte Vålerenga på Intility. Det var en jevn første omgang, men serielederne ble for sterke i andre omgang. Noe mer overraskende var det da de kun tok ett poeng mot Arna-Bjørnar, som ligger sist på tabellen, i forrige serierunde. Laget fra Oslo vest ønsker å komme tilbake på vinnersporet, og den sjansen byr seg i dag.
    LSK Kvinner meldte før sesongstart at de var klare kandidater i medaljekampen i år. Det har foreløpig vist seg å være rett. De ligger på en tredjeplass med 15 poeng. Luka opp til andreplassen er større enn ned til fjerdeplassen og lagene under der igjen. Det er derfor viktig at LSK Kvinner tar med seg poeng i dag, for å ikke falle ut av topp tre. Det tok hele seks kamper før LSK Kvinner slapp inn sitt første mål denne sesongen, og det var mot nettopp Røa. Kampen endte 1-1 i LSK hallen og var startskuddet på to poengløse runder for laget fra Romerike. Etter oppgjøret mot Røa i den sjette runden, gikk de på to strake tap mot Vålerenga og Lyn. De kom tilbake på vinnersporet i forrige runde da de vant 3-1 over Åsane.
    Til tross for at LSK Kvinner har vært et klart sterkere lag enn Røa de siste årene, har oppgjørene mellom lagene ikke vært like skjeve det siste året. Siden Røa rykket opp til Toppserien i forkant av fjorårets sesong, har lagene møtt hverandre fire ganger. Lagene møttes tre ganger forrige sesong. Det endte med to uavgjort og en seier til LSK Kvinner. Som nevnt tidligere, endte oppgjøret tidligere denne sesongen 1-1 i LSK hallen. Vi kan dermed forvente oss et jevnt oppgjør i dag.
    Det spilles om tredjeplassen! Vi er tilbake med lagoppstillingene rundt én time før kampstart.
    Lagoppstillingene er inne. Det er to kjente oppstillinger. Godø er tilbake i lagoppstillingen etter noen runder ute. Lagene har så smått begynt oppvarmingen. Sola skinner og det er duket for et herlig oppgjør i Oslo!
    Lagene er på vei inn på banen. Vi er straks klare for avspark!
    0'
    Fuglem sparker kampen i gang!
    0'
    Røa blir avblåst for offside
    Tuva Lotte Leschbrandt Espås
    Røa kommer til innlegget, men Espås blåses av for offside i boks.
    0'
    LSK Kvinner vinner ballen og roer ned på bakre rekke.
    2'
    Gjestene ser etter en vei fremover, men Røa forsvarer seg godt i øyeblikket.
    3'
    Authen forsøker å finne Löfwenius sentralt i banen, men spissen får ikke noe godt treff på ballen. Røa overtar spillet.
    3'
    Kyvåg går opp i presset, men Engås lar seg ikke stresse. Røa fortsetter spillet.
    4'
    Røa spiller seg til innlegg fra høyre og treffer hodet på Svastuen i boks. Hun kommer for mye under ballen og den går rett til værs. Ballen ender så hos Haugstad som prøver skuddfoten fra distanse. Enkel mat for Fiskerstrand.
    5'
    Gjestene får kampens første frispark. Johansen felles.
    5'
    LSK Kvinner får tildelt et frispark
    Marte Hjelmhaug
    Tas kort bort til Authen.
    5'
    Svastuen forsøker seg på en stikker opp til Espås, men Fiskerstrand leser spillet og sikrer ball.
    7'
    Røa mister ballen i farlig område. Haahr ser at Aspenes ikke er optimalt plassert og prøver skuddet fra distanse. Hun får dårlig treff på ballen, og skuddet går langt utenfor.
    8'
    Kyvåg utfordrer på høyrekanten og skaffer gjestene kampens første corner!
    9'
    LSK Kvinner får tildelt et hjørnespark
    Det er en pen corner! Den legges midt i feltet og det ser ut som Godø skal nå den, men ballen går like over hodet hennes og ned på en Røa-spiller.
    9'
    Midtbø og Fuglem forsøker å kombinere med hverandre på venstresiden, men er upresise i pasningspillet og mister ball.
    11'
    Røa forsøker seg på et langt innkast høyt oppe i banen, men mislykkes. Gjestene får ballen unna farlig område.
    12'
    De Courcy legger inn fra høyre, men LSK Kvinner får den unna.
    13'
    Røa med nok et langt innkast, også denne får gjestene unna.
    15'
    Spissen blåses av for offside.
    15'
    Haahr forsøker seg på et lavt innlegg fra venstre. Det er slapt og Røa får ballen unna.
    16'
    Etter en del minutter med Røa-spill får endelig gjestene kjenne på ballen igjen.
    16'
    Espås får frispark i duellen med Woldvik.
    16'
    Røa får tildelt et frispark
    Mia Svendsen
    Tas kort opp til Haugstad.
    16'
    Löfwenius finner Kyvåg ute på venstrekanten. Hun utfordrer Engås, men taper duellen.
    18'
    Midtbø drar av seg Woldvik og starter et Røa-angrep på venstresiden. Fuglem setter på turboen men felles over ende. Hun blir liggende etter hendelsen.
    19'
    Røa fortsetter å ha kontroll på ballen. LSK Kvinner sliter med å få fatt i den.
    21'
    Suphellen leter etter Hoff Klæboe i boks, men dommeren blåser Woldviks vei i duellen mellom dem.
    22'
    Cecilie Fiskerstrand
    Tas kort opp til Authen.
    22'
    Gjestene får frispark i innleggsposisjon. Har mulighet til å flytte opp spillere nå.
    23'
    Mia Authen
    Legges over hele feltet. Winnem Jørgensen lurer seg på bakerste stolpe, men ballen spretter over dødlinja.
    23'
    Gult kort til Røa
    Oline Fuglem
    Feller Woldvik når hun setter fart fremover. Noe strengt å gi gult der. Er verken en stygg takling eller hindring av en en åpenbar målsjanse.
    25'
    Oda Johansen
    Legges på bakerste stolpe, hvor Svastuen header ut til corner.
    25'
    Mille Ivi Christensen
    Legges på første stolpe.
    26'
    Löfwenius felles i feltet og bortesupporterne roper på straffe. Stopp i spillet.
    27'
    Der er vi i gang igjen.
    28'
    Røa spiller seg fint fremover i banen på høyresiden. Fuglem legger inn fra høyre, men gjestene forsvarer seg godt i feltet.
    31'
    Røa spiller seg nok en gang opp i gjestenes boks, men de lykkes ikke helt med den siste og avgjørende pasningen.
    32'
    Røa får tildelt et hjørnespark
    Kristin Haugstad
    Legges rett i klypene til Fiskerstrand.
    33'
    Woldvik med en farlig pasning mot Authen. Espås lukter den, men Authen når den akkurat i tide.
    35'
    Svastuen legger inn fra høyre i retning Espås. Fiskerstrand kommer ut og får ballen unna farlig område.
    36'
    Löfwenius vender spillet ut på Kyvåg. Kanten har mye rom på høyresiden, men ballen triller over dødlinja. Svakt utnyttet av et lovende angrep.
    37'
    Haahr legger inn fra venstre. Det er lavt og går foran et Røa-forsvar som vender hjemover. Kyvåg er nære å plukke opp ballen på motsatt side, men rekker den akkurat ikke.
    39'
    Fiskertrand er helt oppe ved midtsirkelen når gjestene triller på bakerste rekke. Fungerer som en 12. utespiller.
    40'
    Legges midt i feltet, men spretter gjennom det.
    40'
    Authen med en lur pasning fra dypet. Ballen spretter bak Røa-forsvaret og er nære både Löfwenius og Haahr, men ingen av spillerne klarer å styre ballen på mål. Er nok kampens første åpenbare sjanse.
    41'
    Sarah Suphellen
    Legges midt i feltet og klareringen detter ned hos Haugstad. Hun smeller til, men ballen går utenfor.
    42'
    Aspenes venter til Kyvåg løper helt opp i henne før hun banker ballen unna. Kaldt.
    44'
    Svendsen lar ballen trille helt inn til Aspenes, det til tross for at hun har en jagende Löfwenius i rygg. Noe risikabelt.
    45'
    45'+1
    Vi går til pause på 0-0! Det har vært en sjansefattig omgang. Røa har hatt klart mest ball, men har ikke klart å skape det helt store. De har lenge fått holde på på gjestenes banehalvdel, men den siste og avgjørende pasningen lyktes de aldri med. LSK Kvinner sliter også med det offensive spillet sitt. Røa er sterke i duellspillet, noe som gjør at de vinner flesteparten av dem. Det er likevel LSK Kvinner som har vært nærmest å ta ledelsen. Etter at drøye 40 minutter var spilt, sendte Authen en lur pasning bak forsvarleddet til Røa, men verken Löfwenius eller Haahr klarte å styre den på mål.
    45'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Tilde Andersson
    Ut: Kathrine Winnem Jørgensen
    45'
    Gjestene starter med ball.
    45'
    Sendes gjennom på venstrekanten, men blåses av for en korrekt offside.
    45'
    Tas kort ned til Suphellen.
    46'
    En rolig start på omgangen her.
    48'
    Tas bortover til Suphellen.
    49'
    Røa angriper på venstresiden, men det går litt for trått. Gjestene forsvarer seg greit.
    50'
    Löfwenius kommer seg fri på høyresiden før hun drar seg ned til dødlinja. Engås blokkerer innlegget til corner.
    51'
    Legges på første og Røa slår den unna.
    51'
    Tas kort ned til Svendsen.
    51'
    Svastuen slår en høy ball i bakrom. Fiskerstrand tar det rolig.
    52'
    Andersson er nære å dra seg forbi Suphellen, men midtstopperen er akkurat sterk nok i duellspillet.
    53'
    Så setter Røa i gang en overgang, men Espås får en vanskelig oppgave mot to Røa-spillere.
    54'
    Haahr drar seg innover i banen før hun skyter fra hjørnet av 16. Skuddet går til side for mål.
    54'
    Så er Kyvåg nære å la Røa betale for egen tabbe, men Aspenes setter inn en solid redning!
    54'
    Godø sier at nok er nok når hun gjør et utmerket soloarbeid på venstresiden. Hun finner Löfwenius i boks, som på nytt er nære å finne nok en gulkledd spiller på løp. Røa avverger tidsnok!
    56'
    Gjestene med et voldsomt press på Røa nå.
    56'
    Inn: Rebecka Holum
    Ut: Thea Kyvåg
    57'
    LSK Kvinner ødelegger egen flyt i spillet med byttet. Røa får roet ned og setter i gang eget spill.
    58'
    De Courcy er nære å finne Svastuen på løp i bakrom. Det er en meget fint tanke, men pasningen blir litt for hard for Svastuen.
    59'
    Woldvik finner hodet på Godø i boks, men midtbanespilleren får ikke nok kraft bak headingen.
    60'
    Johansen finner brystet til Löfwenius i boks, men spissen kommer i høy fart og klarer ikke få kontroll på ballen.
    61'
    Hun finner Godø midt i feltet, men heading sniker seg til side for lengste stang! Gjestene begynner å nærme seg noe.
    61'
    Så er LSK Kvinner farlige foran mål igjen! Godø er nære å finne Haahr like foran mål, men Aspenes klarer akkurat å få fatt i ballen!
    64'
    Et langt LSK Kvinner-angrep ender i et distanseskudd fra Woldvik. Det er et tungt skudd, men Aspenes gjør en fin redning.
    65'
    Inn: Tonje Erikstein
    Ut: Emma Stølen Godø
    66'
    Woldvik legger inn fra høyre, men Fuglem header unna.
    67'
    Espås sendes gjennom av Haugstad. Authen er sterk i duellen, men pasningen tilbake til Fiskerstrand er upresis. Ballen triller over dødlinja til corner til Røa!
    69'
    Hun treffer en Røa-spiller midt i feltet, men headingen går høyt over mål! Det er ikke en dum mulighet, det.
    69'
    Det går rolig for seg nå. Røa triller på bakerste rekke.
    71'
    Engås prøver seg på en pasning opp mot Hoff Klæboe, men Authen leser den før spissen gjør det og banker den utover sidelinja.
    73'
    Vertene forsøker å finne Espås i bakrom igjen, men blåses nok en gang av for offside.
    73'
    Røa med et lovende angrep! Svendsen starter det med en fin pasning opp på Fuglem. Hun finner Svastuen foran seg selv igjen. Sistnevnte er nære å sende ballen gjennom i bakrom, men den blir akkurat litt for upresis.
    76'
    Mål for LSK Kvinner!
    Røa 0 - 1 LSK Kvinner
    Mål: Oda Johansen
    Målgivende: Tilde Andersson
    Der sitter den! Scoringen kommer litt ut av intet. Det går ganske rolig for seg når LSK Kvinner vender spillet ut på venstresiden. Johansen med noe som kan ligne en pasning inn sentralt går rett i mål! Aspenes forventer nok at noen skal være på den, og det setter henne helt ut av spill! LSK Kvinner har dominert andre omgang og nå sitter endelig scoringen.
    77'
    Gjestene bruker lang tid på innkastet på egen banehalvdel nå.
    79'
    Røa virker slitne i varmen nå.
    81'
    Löfwenius skytter fra fint hold, men får fullstending feiltreff på ballen. Skuddet stiger til værs.
    82'
    LSK Kvinner med mye finspill sentralt i boks. Ballen detter til slutt ut til Johansen på 18 meter. Hun klinker til, men skuddet sniker seg til side for mål.
    83'
    Spillerbytte - Røa
    Inn: Cassandra Bogere
    Ut: Kristin Haugstad
    83'
    Inn: Synne Masdal
    Ut: Martine Midtbø
    83'
    Mye fram og tilbake nå i det gjestene vinner en corner!
    85'
    Ballen spretter gjennom feltet og ut på motsatt side. Røa vinner så et innkast.
    85'
    Inn: Madelen Dahlstrøm
    Ut: Mimmi Löfwenius Veum
    86'
    Inn: Birgitte Bjørlykhaug
    Ut: Tuva Lotte Leschbrandt Espås
    86'
    Fuglem sender ballen i bakrom. Bogere jager, men Fiskerstrand sikrer ball.
    87'
    Engås utfordrer på venstresiden og vinner til slutt en corner!
    88'
    Synne Masdal
    Christensen er først på den og får den ut til innkast. En gulkledd spiller blir liggende i boks. Stopp i spillet.
    88'
    Authen er oppe på beina igjen og spillet settes i gang på nytt.
    89'
    Corneren legges oppå mål.
    90'
    Røa presset på! Kommer seg til innlegg fra høyre, men gjestene klarerer til innkast.