Ameyaw90'+8
    Rakow Czestochowa får tildelt et frispark
    Frispark Czestochowa.
    2'
    Marcin Szczerbowicz signaliserer et frispark til Czestochowa like utenfor Gliwice-området.
    3'
    Rakow Czestochowa blir avblåst for offside
    En av Czestochowas spillere går i offside.
    3'
    Adriano Luis Amorim Santos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    6'
    Adriano Luis Amorim Santos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Czestochowa.
    7'
    Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Marcin Szczerbowicz signaliserer et frispark til Czestochowa på egen banehalvdel.
    8'
    Dommer Marcin Szczerbowicz venter med å sette i gang spillet fordi Fran Tudor ligger nede.
    8'
    Czestochowa slipper å klare seg uten Fran Tudor som kommer tilbake på banen i Czestochowa.
    11'
    Frispark til Czestochowa på halvdelen til Gliwice.
    12'
    GKS Piast Gliwice får tildelt et hjørnespark
    Damian Kadzior
    Damian Kadzior (Gliwice) løfter inn en corner fra venstre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    15'
    Marcin Szczerbowicz signaliserer et frispark til Czestochowa.
    19'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for Czestochowa er nær straffområde.
    22'
    Gult kort til GKS Piast Gliwice
    Igor Drapinski
    Igor Drapinski (Gliwice) pådrar seg et gult kort.
    22'
    GKS Piast Gliwice får tildelt et frispark
    Gliwice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Marcin Szczerbowicz signaliserer et frispark til Gliwice på egen banehalvdel.
    26'
    Marcin Szczerbowicz tildeler Gliwice en corner. Damian Kadzior sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Frispark for Gliwice på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Skade: GKS Piast Gliwice
    34'
    Tilbake fra skade: GKS Piast Gliwice
    35'
    Fran Tudor vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    38'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Matej Rodin
    Ut: Fran Tudor
    Marek Papszun (Czestochowa) tar ut Fran Tudor som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Matej Rodin.
    39'
    40'
    Skudd utenfor mål, GKS Piast Gliwice
    Målsjanse! Damian Kadzior (Gliwice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Vladyslav Kochergin
    Vladyslav Kochergin (Czestochowa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    43'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Skudd utenfor mål, Rakow Czestochowa
    Eric Ouma
    Czestochowa avanserer forover i Czestochowa. Eric Ouma avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    45'+2
    45'+4
    Inn: Dawid Drachal
    Ut: Eric Ouma
    Marek Papszun (Czestochowa) gjør sitt andre bytte for dagen. Dawid Drachal erstatter Eric Ouma.
    46'
    Czestochowa fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    48'
    52'
    Patryk Dziczek
    Patryk Dziczek (Gliwice) får et gult kort av dommer Marcin Szczerbowicz.
    52'
    53'
    Rakow Czestochowa får tildelt et hjørnespark
    Vladyslav Kochergin (Czestochowa) slår en corner fra venstre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    56'
    Jonatan Braut Brunes
    Czestochowa angriper i Czestochowa. Jonatan Braut Brunes fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Damian Kadzior (Gliwice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Damian Kadzior (Gliwice) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    64'
    Damian Kadzior er tilbake på banen igjen.
    66'
    I Czestochowa slår Damian Kadzior en corner fra venstre.
    68'
    Inn: Ben Lederman
    Ut: Adriano Luis Amorim Santos
    Marek Papszun gjør dagens tredje bytte i Czestochowa, når han tar ut Adriano Luis Amorim Santos og setter inn Ben Lederman.
    70'
    70'
    73'
    Spillerbytte - GKS Piast Gliwice
    Inn: Tihomir Kostadinov
    Ut: Maciej Rosolek
    Bytte for Gliwice. Tihomir Kostadinov kommer inn for Maciej Rosolek på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    77'
    I Czestochowa slår Vladyslav Kochergin en corner fra venstre.
    80'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    Gustav Berggren
    Czestochowa angriper. Gustav Berggren får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Jonatan Braut Brunes (Czestochowa) vinkes av for offside i Czestochowa.
    83'
    Marcin Szczerbowicz signaliserer et frispark til Gliwice.
    84'
    85'
    Inn: Ivi
    Ut: Jonatan Braut Brunes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Czestochowa. Inn kommer Ivi, mens Jonatan Braut Brunes tar plass på benken.
    85'
    Skudd på mål, GKS Piast Gliwice
    Gliwice fosser forover og Damian Kadzior fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    GKS Piast Gliwice, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Inn: Milosz Szczepanski
    Ut: Damian Kadzior
    Gliwice bytter ut Damian Kadzior med Milosz Szczepanski. Dette er det andre byttet som Aleksandar Vukovic gjør i dagens kamp.
    89'
    VAR sjekker om det er straffe til GKS Piast Gliwice
    90'+1
    Dommeren dømmer straffe til GKS Piast Gliwice
    90'+2
    Straffe til GKS Piast Gliwice
    90'+3
    Milan Rundic
    Dommer Marcin Szczerbowicz viser Milan Rundic (Czestochowa) det gule kortet.
    90'+3
    Patryk Dziczek (Gliwice) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    90'+5
    Arkadiusz Pyrka
    Arkadiusz Pyrka (Gliwice) slår en corner fra venstre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    90'+8
    Mål for GKS Piast Gliwice!
    Rakow Czestochowa 0 - 1 GKS Piast Gliwice
    Mål: Michael Ameyaw
    Målgivende: Arkadiusz Pyrka
    Mål! Michael Ameyaw gir Gliwice ledelsen 0-1 i Czestochowa. Det er en fin assist fra Arkadiusz Pyrka.