Aberdeen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frisparket tildelt Glasgow Rangers er farlig nær Aberdeens målområde.
    6'
    Donald Robertson tilldelar Glasgow Rangers en hörna. James Tavernier slår denna från höger.
    8'
    Donald Robertson signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Aberdeen på egen banehalvdel.
    10'
    Donald Robertson signaliserer et frispark til Aberdeen på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd på mål, Aberdeen
    21'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Donald Robertson signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    22'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Hjørnespark til Rangers
    25'
    Hjørnespark til Aberdeen
    28'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Abdallah Sima
    Glasgow Rangers angriper. Abdallah Sima får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Aberdeen, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    Todd Cantwell blir liggandes och matchen avbryts för ett ögonblick.
    32'
    Todd Cantwell er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Skudd utenfor mål, Rangers
    Ross McCausland
    36'
    Donald Robertson tildeler Aberdeen en corner. Leighton Clarkson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Aberdeen.
    38'
    39'
    Gult kort til Rangers
    John Lundstram
    John Lundstram (Glasgow Rangers) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Gult kort til Aberdeen
    Ester Sokler
    Dommer Donald Robertson viser Ester Sokler (Aberdeen) det gule kortet.
    40'
    40'
    43'
    45'
    Leon Balogun
    45'
    Frispark Aberdeen.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Aberdeen
    45'+2
    45'+3
    47'
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Connor Goldson (Glasgow Rangers) vrir seg av smerte i gresset.
    49'
    Glasgow Rangers slipper å klare seg uten Connor Goldson som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    50'
    Aberdeen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Glasgow Rangers.
    51'
    Jamie McGrath
    Jamie McGrath (Aberdeen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    53'
    Frispark! Donald Robertson hittar en frispark för Aberdeen FC på offensiv planhalva.
    57'
    59'
    Leon Balogun (Glasgow Rangers) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Cyriel Dessers
    Cyriel Dessers (Glasgow Rangers) avlossar ett skott på mål.
    61'
    61'
    62'
    Leighton Clarkson
    Leighton Clarkson (Aberdeen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Donald Robertson signaliserer et frispark til Glasgow Rangers like utenfor Aberdeen-området.
    64'
    Skudd på mål, Rangers
    James Tavernier
    64'
    64'
    65'
    Abdallah Sima (Glasgow Rangers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Aberdeen
    Inn: Luis Henrique Barros Lopes
    Ut: Ester Sokler
    Luis Henrique Barros Lopes ersätter Ester Sokler i bortalaget.
    65'
    Inn: James McGarry
    Ut: Jonny Hayes
    Aberdeen bytter ut Jonny Hayes med James McGarry. Dette er det andre byttet som Barry Gordon George Robson gjør i dagens kamp.
    65'
    Sjanse! Aberdeen avanserer forover, men Jamie McGrath avslutter utenfor.
    66'
    67'
    68'
    68'
    68'
    Sjanse! Glasgow Rangers avanserer forover, men Leon Balogun avslutter utenfor.
    69'
    69'
    69'
    Inn: Dante Polvara
    Ut: Jamie McGrath
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aberdeen. Inn kommer Dante Polvara, mens Jamie McGrath tar plass på benken.
    70'
    Glasgow Rangers angriper, men avslutningen til James Tavernier går utenfor.
    74'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Scott Wright
    Ut: Ross McCausland
    Glasgow Rangers bytter ut Ross McCausland med Scott Wright.
    74'
    Mål for Rangers!
    Rangers 1 - 0 Aberdeen
    Mål: James Tavernier
    Målgivende: Borna Barisic
    Mål! Glasgow Rangers tar ledelsen 1-0 ved James Tavernier. Borna Barisic sto for den målgivende pasningen.
    76'
    På offensiv planhalva får Aberdeen FC frispark.
    79'
    Inn: Shayden Morris
    Ut: Richard Olav Jensen
    Richard Olav Jensen (Aberdeen) erstattes av Shayden Morris.
    80'
    80'
    Inn: Sam Lammers
    Ut: Todd Cantwell
    Philippe Clement (Glasgow Rangers) gjør sitt andre bytte for dagen. Sam Lammers erstatter Todd Cantwell.
    81'
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Cyriel Dessers
    Glasgow Rangers gjør sitt tredje bytte. Cyriel Dessers erstattes av Kemar Roofe.
    81'
    85'
    Donald Robertson tilldelar Aberdeen FC en hörna. Leighton Clarkson slår denna från höger.
    86'
    87'
    88'
    Graeme Shinnie
    Dommeren gir Graeme Shinnie (Aberdeen) et gult kort.
    88'
    89'
    90'
    90'+1
    Scott Wright
    Scott Wright (Glasgow Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Frispark i en god posisjon for Aberdeen!
    90'+3
    90'+3
    Donald Robertson tildeler Aberdeen en corner. Leighton Clarkson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+6
    90'+7
    Dommeren gir Leon Balogun (Glasgow Rangers) et gult kort.
    90'+7
    Slobodan Rubezic
    Slobodan Rubezic (Aberdeen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.