0-1
1-2
930
701

Hei og velkommen til cupens tredje runde og oppgjøret mellom Ranheim og Raufoss! Kampen i kveld går mellom to divisjonsrivaler som kjenner hverandre godt.
    På de ti siste møtene er det Ranheim som har hatt det tydelige overtaket. Seks seire, tre uavgjorte og ett tap er fasiten. Den ene Raufoss-seieren kom imidlertid i den siste matchen mellom lagene, her på Extra Arena i september i fjor, en kamp som endte 1-3.
    Ranheim har hatt en enkel reise til dette oppgjøret, etter å ha slått ut Tiller 3-0 og Melhus 5-1 på veien til den tredje runden i cupen.
    Gjestene Raufoss tok seg også enkelt forbi Skreia 8-0 i første runde, før Skeid ble beseiret 2-1 i en jevnere batalje i runden før denne.
    Sola skinner over Ranheimsfjæra, det er 20(!) grader i lufta, publikum har begynt å sive inn på stadion og alt ligger rette for en cupfest i den østlige delen av Trondheim på selveste arbeidernes dag, som har lange tradisjoner på disse trakter.
    Marius Hansen Grøtta er kveldens dommer. Runar Langseth og Martin Sørensen Kristiansen løper med hvert sitt flagg, mens Robert Eggen holder stand i teknisk sone.
    Lagene er ute på kunstgresset og vi er få strakser unna avspark i fjæra!
    0'
    Klareres på bakerste.
    1'
    Frenderup er litt på halvdistanse på et Ørsahl-innlegg og Østerud smetter i mellom. Får imidlertid ikke presset ut en ren avslutning, spissen. Men det kunne fort blitt farlig!
    5'
    Østerud klarer nesten å finte seg gjennom Ranheim-forsvaret. Friskest start fra bortelaget så langt i fjæra.
    6'
    Ampofo prøver å komme seg rundt på høyre, men Røsten står støtt imot.
    9'
    Heades unna av Mogensen.
    9'
    Frispark fra venstrekanten slås inn av Tørset Johnsen. På første stolpe heades det unna. Returen skytes i blokka. Raufoss får etter hvert klarert.
    11'
    Hay prøver på en crossball over til Ampofo, men den går istedet inn til Frenderup.
    15'
    Heades unna av Haruna.
    22'
    Gangstad finner Solli med en crossball. Høyrevingen makter imidlertid bare å miste ballen utover dødlinja.
    26'
    Tas kort.
    26'
    Tas kort.
    28'
    Lite av betydning å rapportere om så langt, idet vi runder en halvtime spilt. Spillet sitter ikke spesielt godt for noen av lagene i øyeblikket.
    29'
    Tas kort.
    30'
    Tas kort.
    32'
    Wenaas drar av noen raske finter på venstrekanten, men det renner ut i ingenting.
    35'
    Går gjennom feltet.
    35'
    Frispark
    37'
    Mål for Raufoss!
    Ranheim 0 - 1 Raufoss
    Mål: Eduards Emsis
    Målgivende: Jakob Nyland Ørsahl
    Frisparket fra Ørsahl er godt slått på første stolpe, hvor Emsis har løpt seg fri og header ballen forbi Frenderup og i mål!
    38'
    Da fikk vi altså scoring på kampens første sjanse. Lite annet som har minnet om en målsjanse før dette.
    40'
    Offside for Ranheim
    40'
    Heades unna av Ampofo.
    41'
    Gult kort til Raufoss
    Kristoffer Hay
    Takler Qvigstad.
    41'
    Qvigstad med en spennende variant av et innkast. Kaster ballen rett i brystet på Ampofo. Raufoss nummer 20 snur seg så rundt og prøver en rask avslutning, i og med at Frenderup er et stykke unna målet sitt. Skuddforsøket er imidlertid dårlig og går utenfor.
    45'+1
    Klareres.
    45'+1
    45'+2
    Pause på Extra Arena. Raufoss leder 1-0 etter en scoring av Emsis i det 39. minutt. Både før og etter det kan vel egentlig dette oppgjøret best beskrives som et aldri så lite gjesp. Ingen skikkelige sjanser å berette om til noen av lagene, og kampen har et aldri så lite treningskamp-preg over seg så langt.
    45'
    Grøtta blåser straffe til Ranheim! Wenaas prøver å utfordre nedover langs venstresiden, men blir lagt i bakken av Fors innenfor 16-meteren!
    46'
    Ranheim scorer på straffe!
    Ranheim 1 - 1 Raufoss
    Mål: Gustav Busch Trend Mogensen
    Mogensen setter straffen kontrollert til høyre, mens keeper går til venstre!
    47'
    Ampofo drar seg inn fra venstre og avslutter. Det ender i et innkast for Ranheim!
    48'
    Klareres på første stolpe.
    48'
    Tas kort.
    50'
    Løftes opp i banen.
    51'
    Tas kort.
    53'
    Tørset Johnsen prøver seg fra distanse, men forsøket er ufarlig.
    57'
    Offside for Raufoss
    57'
    Tas kort.
    58'
    Tas kort.
    58'
    Spilles kort tilbake til egen keeper.
    59'
    Tas kort.
    61'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: John Hou Sæter
    Ut: Lucas Kolstad
    62'
    Inn: Oliver Holden
    Ut: Mikael Tørset Johnsen
    62'
    Inn: Dennis Gaustad
    Ut: Sivert Solli
    62'
    Ranheim prøver å rulle opp på venstre. Mogensen legger til slutt tilbake til Emilsen, som skyter svakt utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Raufoss
    Inn: Adrian Hansen
    Ut: Kristoffer Hay
    65'
    Inn: Oliver Rotihaug
    Ut: Jakob Nyland Ørsahl
    65'
    Inn: Nicolai Fremstad
    Ut: Eduards Emsis
    65'
    Marius Svanberg Alm
    Går for tøft til i duell med en Ranheim-spiller.
    65'
    Tas kort.
    66'
    Wenaas avslutter utenfor.
    66'
    Tas kort på egen halvdel.
    66'
    Bokses unna av Frenderup.
    68'
    Haruna avslutter et Raufoss angrep ved å skyte over.
    70'
    Raufoss driver fremover med bra tempo. Engebakken dytter ballen ut til Ampofo. Han avslutter lavt, men Frenderup er med på notene.
    72'
    Mogensen spiller en fin ball i bakrom til Hou Sæter, men midtbanemannens avslutning er ikke god nok.
    74'
    Inn: Jan Inge Lynum
    Ut: Ryan Nelson
    74'
    Frenderup feilberegner spretten på en ball i feltet og går over ende etter en liten kontakt med Ampofo. Dommer blåser frispark, til Raufoss-benkens voldsomme frustrasjon.
    75'
    Ranheim holder på å rote det til bakover for seg selv. Røsten får imidlertid blokkert til corner.
    75'
    Hjørnespark til Raufoss
    75'
    Det blåses straffe for en hands på Holden!
    76'
    Ranheim 1 - 2 Raufoss
    Mål: Andreas Østerud
    76'
    Gult kort til Ranheim
    Nicklas Frenderup
    77'
    I kjølvannet av straffescoringen blåser Frenderup ballen ut i frustrasjon og treffer Fremstad, som blir liggende! En rimelig absurd situasjon, og Raufoss' nummer 22 mottar tilsyn.
    78'
    Inn: Jakob Tromsdal
    Ut: Håkon Røsten
    79'
    Inn: Kodjo Somesi
    Ut: Nicolai Fremstad
    Forlater banen etter det ublide møtet med Frenderups frustrasjonsspark på ballen, Fremstad.
    79'
    Wenaas skaffer Ranheim et hjørnespark.
    81'
    Ender i ny corner.
    81'
    Klareres etter hvert av Raufoss.
    82'
    Fors mislykkes med en klarering og Wenaas får en stor mulighet! Lauvli kommer derimot raskt ut og gjør seg stor! Glimrende keeperspill!
    87'
    Løftes opp i banen fra sisteskansen.
    88'
    Inn: Erik Tønne
    Ut: Håkon Gangstad
    88'
    Corneren går rett inn til Lauvli.
    89'
    725 tilskuere har funnet veien til Extra Arena i kveld.
    90'
    90'
    Gjestene tar seg god tid nå.
    90'+1
    Victor Fors
    For drøying av tid.
    90'+1
    Frisparket løftes inn i boksen, hvor Holden får avsluttet i blokka! Raufoss-forsvaret står i mot Ranheim-presset!