1-2
1-3
3 724
3 629

God lørdag, første sommerdag i 2024 og til livedekningen direkte fra Extra Arena, hvor Ranheim tar imot Vålerenga i Obosligaens ellevte runde!
    Ranheim fikk en kjærkommen opptur i forrige hjemmekamp da ubeseirede Stabæk ble sendt hjem som slakt i en dominerende 3-0-seier fra Kåre Ingebrigtsens menn. Da turen gikk til Bryne noen dager senere så blåtrøyene ut til å ha sikret et godt bortepoeng også, men Dybeviks sene mål på overtid gjorde at det endte med 3-2-seier til jærbuene.
    Det betyr at Ranheim står med kun to seire, fire uavgjorte og fire tap før helgens runde. Det holder ikke til mer enn en litt skuffende ellevte plass på tabellen så langt.
    Gjestene fra Oslo øst har heller ikke fått den kanonstarten på sesongen som de kanskje håpet og så for seg. 5-2-3 er fasiten så langt for bohemene. Etter skuffelsen på 16. mai, der de tapte 0-2 hjemme for Kongsvinger, har Geir Bakkes menn slått Åsane (5-1, b) og Levanger (3-1, h). Det har gitt de en målforskjell på +4, en foreløpig fjerdeplass på tabellen og en god følelse inn mot turen til Trondheim.
    Disse to har møtt hverandre fire ganger i nyere tid. Det var de to sesongene Ranheim var oppe i Eliteserien i 2018 og 19. Fasit etter de møtene var to seire til Vålerenga og to poengdelinger. Poengdelingene kom her i fjæra, med 2-2 i 2018 og 1-1 i 2019. Brytes den rekka her i dag, mon tro?
    Kåre Ingebrigtsen tvinges til å gjøre en endring i midtforsvaret. Skuseth soner for gule kort, dermed kommer lånesoldaten fra RBK, Røsten inn. Geir Bakke stiller med nøyaktig samme mannskap som slo Levanger sist.
    Det meldes om både utsolgt hjemme- og bortefelt til dagens oppgjør. Det borger for en kjemperamme i fjæra!
    Mischa Kellerhals leder lagene ute på kunstgresset. På hver side av han marsjerer Ole Johnny Løfald og Johannes Remøy. Skil Svedberg blir stående mellom benkene foreløpig.
    0'
    Vertene tar avspark.
    0'
    Det er gjestene som har mye ball og triller frem og tilbake på tvers i innledningen.
    4'
    Tas kort på egen halvdel.
    4'
    El-Abdellaoui slår tidlig inn. Det klareres til corner.
    7'
    Tas kort.
    8'
    Ambina prøver seg fra distanse, men forsøket er ikke i nærheten.
    9'
    Så er det nesten for VIF! Strand spiller gjennom Bjørdal og Nilsen kommer ut på halvdistanse. Røsten får blokkert!
    10'
    Skjelbred finner Hou Sæter i gjestenes boks, men sistnevnte får ikke noe særlig trøkk i avslutningen!
    12'
    Offside for Vålerenga
    12'
    Vålerenga kommer igjen. Bjørdal til Riisnæs. VIFs nummer sju er under press og avslutningen er svak og langt til side for mål.
    14'
    Bortsett fra den tidligere nevnte visitten til Skjelbred og Hou Sæter, så har det meste dreid seg om Vålerenga det første kvarteret.
    15'
    Samme Skjelbred prøver å tråkle seg inn i gjestenes boks på ny, men det blir for trangt og han tvinges ut til høyre.
    15'
    Tas kort.
    18'
    Heades unna.
    20'
    Ambina avslutter et farlig VIF-angrep. Nå det er sagt, så er selve avslutningen det minst farlige med den sekvensen. Sleiver den langt til side for mål, midtbanespilleren.
    23'
    Tørset Johnsen forserer fremover og får avsluttet fra en god posisjon, men rett på Sjøeng!
    24'
    Bokses unna av Sjøeng.
    28'
    Frispark
    29'
    Kiil Olsen sitter nede, men kommer seg raskt på beina.
    29'
    Bjørdal kommer fremover i stor fart, spiller til Rijks som skyter, via Røsten, og foten til keeper Nilsen og ut!
    31'
    Tas kort.
    32'
    Klareres.
    32'
    Tas kort.
    33'
    Tas kort.
    34'
    Riisnæs tar seg inn i feltet, men det blir fort trangt der.
    37'
    Ambina tar seg inn i Ranheim-boksen men må gi tapt når Nilsen kommer ut og får avverget til corner!
    42'
    Heades unna av Hou Sæter.
    42'
    43'
    Ranheim med frispark på 25 meter.
    44'
    Mål for Ranheim!
    Ranheim 1 - 0 Vålerenga
    Mål: John Hou Sæter
    Målgivende: Jakob Tromsdal
    Tørset Johnsen triller frisparket ut til Skjelbred. Han legger inn. Ballen stusses gjennom på bakre til Hou Sæter som står umarkert på bakre og løfter ballen lekkert opp i hjørnet! En klasseavslutning av Ranheims nummer ti!
    45'
    Heades mot mål av Ambina, men Nilsen får slått til ny corner!
    45'+2
    Ambina header mot mål, før ballen ender opp i returrommet. Riisnæs skyter via et ben og til ny corner.
    45'+2
    Heades unna av Tromsdal.
    45'+3
    45'+3
    Lagene går til pause etter 48 spilte minutter og det er Ranheim som leder 1-0. Det har vært jevnspilt, men der Vålerenga har sett mest til ballen så langt i fjæra. Det er også gjestene som var nærmest scoring også i løpet av de første 45 minuttene, da Bjørdal var på vei gjennom, Nilsen var på bærtur og Røsten fikk blokkert. Men i stedet var det Ranheim som altså tok ledelsen på overtid da et smart utført dødballtrekk endte på bakerste, hvor Hou Sæter løftet ballen opp i lengste kryss på vakkert vis. Bra for kampen, nå er det bare å glede seg til siste akt!
    45'
    VIF sparker igang de siste 45.
    45'
    Det slås inn i Ranheim-boksen, og det åpner seg for Riisnæs! Han får imidlertid ikke holdt skuddet sitt nede! Enorm mulighet for gjestene!
    46'
    Gult kort til Vålerenga
    Aaron Kiil Olsen
    Holder igjen Hou Sæter.
    47'
    Frisparket slås inn, men Kellerhals har sett en forseelse andre veien.
    48'
    Tas kort.
    49'
    Heades over av Ambina.
    49'
    Tas kort.
    49'
    Hedenstad løfter en ball inn. Den heades et stykke til side for mål av Rijks.
    51'
    Klareres av Vålerenga.
    52'
    Stor mulighet for VIF! Ranheim skaper seg trøbbel i frispillingen, og Strand overtar. Triller inn til El-Abdellaoui som får avsluttet under press, men Nilsen er raskt ute og gjør seg stor! Sterkt keeperspill!
    55'
    Enda større en for Ranheim! I kjølvannet kontrer hjemmelaget, og Wenaas presser frem en dårlig klarering av Kiil Olsen rett i beina på Mogensen. Men ballen kommer for brått på spissen som ikke rekker å få styrt ballen mot mål fra få meters hold!
    56'
    Tas kort.
    58'
    Lekker Vålerenga-fotball! Bjørdal flikker lekkert inn til Strand i boksen. Men igjen er Nilsen med på notene og redder avslutningen fra gjestene!
    59'
    Wenaas prøver å skru et skudd i lengste, men treffer ikke innenfor rammeverket!
    61'
    Deilig underholdning i denne kampen her nå!
    62'
    Riisnæs drar seg innover i banen og fyrer av. Forsøket hans går imidlertid høyt og til side for Ranheim-buret.
    62'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Mathias Emilsen
    Ut: Per Ciljan Skjelbred
    63'
    Stor sjanse for Hou Sæter! Mogensen utnytter slurv fra Kreuzriegler og starter et angrep høyt i banen. Spiller inn til Hou Sæter som skyter i steget, men rett på Sjøeng!
    64'
    Mål for Vålerenga!
    Ranheim 1 - 1 Vålerenga
    Mål: Vegar Hedenstad
    Målgivende: Henrik Bjørdal
    Så sitter utligningen! Bjørdal kommer seg til dødlinja og får lagt inn på bakre stolpe. Der får Hedenstad stå umarkert og header inn utligningen, via en svak hånd fra Nilsen!
    65'
    I stedet for 2-0 til Ranheim etter en god hjemmeperiode så er det altså gjestene som får utligningen sin! Fortsetter å trykke på etter scoringen nå, Vålerenga.
    68'
    Fidel Brice Ambina
    Legger Slørdahl i bakken.
    69'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Mees Rijks
    70'
    Inn: Simen Juklerød
    Ut: Vegar Hedenstad
    70'
    Tas kort på midten.
    70'
    Ranheim 1 - 2 Vålerenga
    Mål: Ola Kamara
    Snakk om bytte, da! Det går jaggu ikke lenge fra han kommer inn på banen, før han har satt ballen i nota, Ola Kamara! Et langt oppspill fra Sjøeng ut til høyre til El-Abdellaoui. Han finner så Kamara i boksen, som først avslutter i Nilsen, men får igjen sin egen retur og sender bortefansen til himmels!
    71'
    Inn: Dennis Gaustad
    Ut: Mikael Tørset Johnsen
    72'
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Vetle Wenaas
    72'
    El-Abdellaoui avslutter utenfor!
    74'
    Gaustad legger inn til Mogensen i boksen.. Han stupheader til side for mål!
    76'
    Tas kort.
    78'
    Gult kort til Ranheim
    Philip Slørdahl
    Takler Strand.
    78'
    Inn: Oliver Holden
    Ut: Håkon Røsten
    Tromsdal går ned på stopperplass.
    81'
    Riisnæs spiller inn foran mål, hvor Kamara på nesten uforståelig vis makter å sette ballen over!
    82'
    Dennis Gaustad
    Får det gule for en høy fot på Juklerød.
    83'
    84'
    Ranheim 1 - 3 Vålerenga
    Målgivende: Petter Strand
    Ola Kamara er frempå igjen og det står 1-3 i fjæra! Borchgrevink spiller opp Strand som har startet i bakrom. Han legger inn en ferdigscoret ball til Kamera på bakerste. Rekker til og med å dempe ballen, før han tupper den i mål, Kamara.