Den første omgangen er sparket i gang.
    Diego Demme er tilbake i kampen igjen.
    1'
    Divock Origi
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Leipzig. Divock Origi avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Jean-Kevin Augustin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    2'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Bernardo som kommer tilbake på banen igjen.
    2'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til RB Leipzig.
    4'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt RB Leipziget.
    5'
    Josip Brekalo
    Sjanse til VfL Wolfsburg! Josip Brekalo er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Offside! Jean-Kevin Augustin (RB Leipzig) er alene igjennom, men dommer Marco Fritz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    10'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    11'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    12'
    12'
    Målsjanse til VfL Wolfsburg! Divock Origi treffer mål, men keeper redder.
    12'
    I Leipzig slår Dominik Kaiser en corner fra venstre.
    18'
    Timo Werner
    RB Leipzig angriper og Timo Werner får avsluttet. Headingen treffer ikke VfL Wolfsburg-målet.
    18'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    19'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Dayot Upamecano
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Dayot Upamecano avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Ademola Lookman
    Målgivende: Jean-Kevin Augustin
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ademola Lookman på Red Bull Arena. Det er en fin assist fra Jean-Kevin Augustin.
    24'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    26'
    Diego Demme ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Frispark RB Leipzig.
    28'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    RB Leipzig angriper, men Jean-Kevin Augustin vinkes av for offside.
    31'
    32'
    33'
    Kevin Kampl
    RB Leipzig fosser forover og Kevin Kampl fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    RB Leipzig 2 - 0 Wolfsburg
    Mål: Timo Werner
    RB Leipzig går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Timo Werner. Jean-Kevin Augustin var nest sist på ballen.
    33'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    36'
    37'
    RB Leipzig er på skuddhold på dette frisparket.
    38'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Robin Knoche
    Bytte for VfL Wolfsburg. Nany Dimata kommer inn for Robin Knoche på Red Bull Arena.
    46'
    Mål for Wolfsburg!
    RB Leipzig 2 - 1 Wolfsburg
    Mål: Daniel Didavi
    Målgivende: Renato Steffen
    Mål! VfL Wolfsburg reduserer til 2-1 ved Daniel Didavi. Flott spill fra Renato Steffen før målet.
    47'
    Kan VfL Wolfsburg kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    50'
    Nany Dimata
    VfL Wolfsburg angriper på Red Bull Arena. Nany Dimata header utenfor.
    50'
    RB Leipzig 3 - 1 Wolfsburg
    Målgivende: Timo Werner
    Mål! Ademola Lookman øker RB Leipzigs ledelse til 3-1 på Red Bull Arena. Timo Werner sto for den målgivende pasningen.
    52'
    VfL Wolfsburg angriper. Divock Origi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Kevin Kampl
    Målsjanse! Kevin Kampl (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    57'
    Marco Fritz tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Jean-Kevin Augustin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    RB Leipzig 4 - 1 Wolfsburg
    Mål: Jean-Kevin Augustin
    Målgivende: Diego Demme
    Mål! RB Leipzig øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Jean-Kevin Augustin på Red Bull Arena. Flott spill fra Diego Demme før målet.
    63'
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RB Leipzig.
    66'
    Gult kort til Wolfsburg
    Daniel Didavi
    Dommer Marco Fritz gir Daniel Didavi (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    66'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Jean-Kevin Augustin
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) erstatter Jean-Kevin Augustin som muligens er skadet.
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bernardo (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Bernardo
    Det virker som Bernardo ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Konrad Laimer.
    68'
    Inn: Elvis Rexhbecaj
    Ut: Daniel Didavi
    VfL Wolfsburg gjør sitt andre bytte. Daniel Didavi erstattes av Elvis Rexhbecaj.
    68'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for VfL Wolfsburg nær 16-meteren.
    71'
    72'
    73'
    Josip Brekalo (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    76'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Yunus Malli
    Ut: Josip Brekalo
    VfL Wolfsburg bytter ut Josip Brekalo med Yunus Malli.
    78'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    79'
    Divock Origi (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    81'
    84'
    85'
    Inn: Benno Schmitz
    Ut: Dominik Kaiser
    Ralph Hasenhuttl gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Dominik Kaiser og setter inn Benno Erik Schmitz.
    89'
    Marco Fritz tildeler RB Leipzig en corner. Ademola Lookman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.