Daniel Siebert signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    17'
    Hugo Novoa
    Sjanse i Leipzig! Hugo Novoa (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    19'
    Konrad Laimer
    RB Leipzig avanserer forover i Leipzig. Konrad Laimer avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    Det blir farlig! Frispark for RB Leipzig er nær straffområde.
    27'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    29'
    Angelino (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    32'
    33'
    Gult kort til RB Leipzig
    Mohamed Simakan
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    33'
    Luca Waldschmidt
    VfL Wolfsburg angriper og Luca Waldschmidt får avsluttet. Headingen treffer ikke RB Leipzig-målet.
    35'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    RB Leipzig må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Wolfsburg.
    37'
    Benjamin Henrichs
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Aster Vranckx
    VfL Wolfsburg angriper. Aster Vranckx får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    I Leipzig slår Aster Vranckx en corner fra venstre.
    39'
    Wout Weghorst
    VfL Wolfsburg fosser forover og Wout Weghorst fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    Ridle Baku
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Daniel Siebert tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Luca Waldschmidt (VfL Wolfsburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    43'
    Luca Waldschmidt er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for VfL Wolfsburg!
    45'+2
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Maximilian Philipp
    Ut: Luca Waldschmidt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Maximilian Philipp, mens Luca Waldschmidt tar plass på benken.
    46'
    46'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Sjanse! VfL Wolfsburg avanserer forover, men Aster Vranckx avslutter utenfor.
    53'
    VfL Wolfsburg angriper i Leipzig, men blir avblåst for offside.
    54'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til RB Leipzig.
    55'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Tyler Adams
    Ut: Konrad Laimer
    RB Leipzig gjør sitt første bytte. Konrad Laimer erstattes av Tyler Adams.
    55'
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Benjamin Henrichs
    RB Leipzig bytter ut Benjamin Henrichs med Lukas Klostermann. Dette er det andre byttet som Domenico Tedesco gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Dani Olmo
    Ut: Hugo Novoa
    Hugo Novoa (RB Leipzig) erstattes av Dani Olmo.
    56'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    57'
    57'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    57'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    58'
    58'
    59'
    Gult kort til Wolfsburg
    Maxence Lacroix
    Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    59'
    61'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    63'
    63'
    Christopher Nkunku
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    64'
    65'
    66'
    Ridle Baku
    Målsjanse til VfL Wolfsburg! Ridle Baku treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    67'
    Kevin Kampl
    Kevin Kampl (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Andre Silva
    Sjanse til RB Leipzig! Andre Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    I Leipzig slår Kevin Kampl en corner fra venstre.
    69'
    Tyler Adams
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Tyler Adams fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    72'
    73'
    Dani Olmo
    Dommer Daniel Siebert viser Dani Olmo (RB Leipzig) det gule kortet.
    73'
    Inn: Nordi Mukiele
    Ut: Mohamed Simakan
    RB Leipzig bytter ut Mohamed Simakan med Nordi Mukiele.
    74'
    75'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Willi Orban
    76'
    Daniel Siebert tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Philipp sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Skade: RB Leipzig
    78'
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Yannick Gerhardt
    VfL Wolfsburg gjør sitt andre bytte. Yannick Gerhardt erstattes av Felix Nmecha.
    79'
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Aster Vranckx
    Florian Kohfeldt gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Aster Vranckx og setter inn Dodi Lukebakio.
    79'
    Tilbake fra skade: RB Leipzig
    79'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Christopher Nkunku
    RB Leipzig bytter ut Christopher Nkunku med Yussuf Poulsen.
    81'
    Tyler Adams
    Tyler Adams (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    82'
    82'
    RB Leipzig 2 - 0 Wolfsburg
    Mål: Josko Gvardiol
    Målgivende: Nordi Mukiele
    Mål! Josko Gvardiol øker ledelsen til 2-0. Nordi Mukiele sto for den målgivende pasningen.