Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    Christian Dingert signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Dani Olmo
    Målgivende: Xaver Schlager
    Mål! Dani Olmo gir RB Leipzig ledelsen 1-0 i Leipzig. Det er en fin assist fra Xaver Schlager.
    13'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    16'
    Kilian Fischer
    Kilian Fischer (VfL Wolfsburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    19'
    Cedric Zesiger
    Cedric Zesiger (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    22'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    I Leipzig slår Xavi Simons en corner fra høyre.
    24'
    Christian Dingert tildeler VfL Wolfsburg en corner. Ridle Baku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    25'
    Gult kort til Wolfsburg
    Kilian Fischer (VfL Wolfsburg) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    25'
    Kevin Behrens
    Dommeren gir Kevin Behrens (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    25'
    27'
    Gult kort til RB Leipzig
    Xaver Schlager
    Dommer Christian Dingert gir Xaver Schlager (RB Leipzig) et gult kort.
    27'
    29'
    Moritz Jenz
    Moritz Jenz får gult kort av dommer Christian Dingert, og må dermed stå over en kamp for VfL Wolfsburg.
    35'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    35'
    Xavi Simons (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    41'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Xavi Simons (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    44'
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Leipzig. Kilian Fischer avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Christian Dingert tildeler RB Leipzig en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+4
    Mohamed Simakan
    I Leipzig header Mohamed Simakan (RB Leipzig) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+4
    50'
    51'
    Skade: RB Leipzig
    52'
    Tilbake fra skade: RB Leipzig
    53'
    Maximilian Arnold
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Maximilian Arnold går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Amin Sarr
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Lovro Majer, mens Amin Sarr tar plass på benken.
    55'
    Inn: Mattias Svanberg
    Ut: Moritz Jenz
    Bytte for VfL Wolfsburg. Mattias Svanberg kommer inn for Moritz Jenz på Red Bull Arena.
    55'
    Sjanse til VfL Wolfsburg! Maximilian Arnold er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    57'
    60'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til RB Leipzig.
    62'
    Målsjanse på Red Bull Arena! Maximilian Arnold fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    63'
    Skade: Wolfsburg
    63'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    65'
    65'
    Tilbake fra skade: Wolfsburg
    65'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    65'
    Inn: Joakim Maehle
    Ut: Kilian Fischer
    VfL Wolfsburg gjør sitt tredje bytte. Kilian Fischer erstattes av Joakim Maehle.
    66'
    67'
    RB Leipzig 2 - 0 Wolfsburg
    Mål: Benjamin Sesko
    Målgivende: Xavi Simons
    Benjamin Sesko øker RB Leipzigs ledelse til 2-0! Xavi Simons sto for den målgivende pasningen.
    68'
    71'
    73'
    Benjamin Sesko (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Benjamin Sesko
    Benjamin Sesko (RB Leipzig) erstattes av Christoph Baumgartner.
    76'
    Inn: Nicolas Seiwald
    Ut: Xaver Schlager
    Marco Rose gjør dagens andre bytte i Leipzig, når han tar ut Xaver Schlager og setter inn Nicolas Seiwald.
    76'
    RB Leipzig fosser forover og Mohamed Simakan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Benjamin Henrichs
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Benjamin Henrichs avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Tiago Tomas
    Ut: Ridle Baku
    VfL Wolfsburg bytter ut Ridle Baku med Tiago Tomas.
    79'
    Inn: Jonas Wind
    Ut: Kevin Behrens
    VfL Wolfsburg gjør sitt femte bytte. Kevin Behrens erstattes av Jonas Wind.
    79'
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Mohamed Simakan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Lukas Klostermann, mens Mohamed Simakan tar plass på benken.
    79'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    80'
    RB Leipzig 3 - 0 Wolfsburg
    Mål: Lois Openda
    Målgivende: Dani Olmo
    RB Leipzig går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Lois Openda. Dani Olmo var nest sist på ballen.
    81'
    Mattias Svanberg
    Dommer Christian Dingert viser Mattias Svanberg (VfL Wolfsburg) det gule kortet.
    85'
    Frispark RB Leipzig.
    85'
    Inn: El Chadaille Bitshiabu
    Ut: Amadou Haidara
    Amadou Haidara (RB Leipzig) erstattes av El Chadaille Bitshiabu.
    86'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Lois Openda
    RB Leipzig bytter ut Lois Openda med Eljif Elmas.
    86'
    87'
    Dani Olmo
    RB Leipzig angriper. Dani Olmo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.