1-1
2-1
591
272
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    1'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Sandro Lauper
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Sandro Lauper avslutter utenfor.
    5'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    7'
    Målet til RB Leipzig blir annullert
    7'
    RB Leipzig angriper i Leipzig, men blir avblåst for offside.
    8'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    10'
    BSC Young Boys angriper, men Manfredas Lukjancukas blåser for offside.
    11'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    12'
    Frisparket tildelt RB Leipzig er farlig nær BSC Young Boyss målområde.
    13'
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    16'
    I Leipzig slår Filip Ugrinic en corner fra venstre.
    20'
    Cheikh Niasse
    BSC Young Boys avanserer forover på Red Bull Arena og Cheikh Niasse kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RB Leipzig.
    21'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Manfredas Lukjancukas tildeler BSC Young Boys en corner. Ulisses Garcia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    21'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    21'
    Frispark BSC Young Boys.
    23'
    Nicolas Seiwald
    Nicolas Seiwald (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    25'
    32'
    33'
    Gult kort til Young Boys
    Ulisses Garcia
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    33'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    34'
    RB Leipzig angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Ebrima Colley
    Ebrima Colley (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    BSC Young Boys avanserer forover i Leipzig. Ulisses Garcia avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    41'
    42'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    44'
    47'
    48'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    En av BSC Young Boyss spillere går i offside.
    50'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Young Boys
    Mål: Benjamin Sesko
    Målgivende: Benjamin Henrichs
    Benjamin Sesko setter ballen i nettet og RB Leipzig leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Benjamin Henrichs.
    51'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Manfredas Lukjancukas blåser for offside på Red Bull Arena.
    52'
    Manfredas Lukjancukas signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    52'
    Mål for Young Boys!
    RB Leipzig 1 - 1 Young Boys
    Mål: Ebrima Colley
    Målgivende: Jean-Pierre Nsame
    Mål! Ebrima Colley utligner til 1-1. Jean-Pierre Nsame sto for den målgivende pasningen.
    53'
    54'
    RB Leipzig 2 - 1 Young Boys
    Mål: Emil Forsberg
    Målgivende: Kevin Kampl
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Emil Forsberg på Red Bull Arena. Flott spill fra Kevin Kampl før målet.
    56'
    58'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Mohamed Simakan
    Bytte for RB Leipzig. Lukas Klostermann kommer inn for Mohamed Simakan på Red Bull Arena.
    59'
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    61'
    Skudd på mål, Young Boys
    61'
    61'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Jean-Pierre Nsame
    Raphael Wicky gjør dagens første bytte i Leipzig, når han tar ut Jean-Pierre Nsame og setter inn Silvere Ganvoula.
    62'
    Inn: Joel Monteiro
    Ut: Meschak Elia
    Raphael Wicky (BSC Young Boys) gjør sitt andre bytte for dagen. Joel Monteiro erstatter Meschak Elia.
    62'
    Fabio Carvalho
    Fabio Carvalho (RB Leipzig) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Silvere Ganvoula
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Silvere Ganvoula går utenfor.
    65'
    66'
    67'
    67'
    Gult kort til RB Leipzig
    Yussuf Poulsen
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Inn: Lukasz Lakomy
    Ut: Sandro Lauper
    BSC Young Boys bytter ut Sandro Lauper med Lukasz Lakomy. Dette er det tredje byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    70'
    Målet til Young Boys sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Young Boys blir annullert
    72'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside.
    72'
    Inn: Darian Males
    Ut: Filip Ugrinic
    Raphael Wicky (BSC Young Boys) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Darian Males erstatter Filip Ugrinic.
    73'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Benjamin Sesko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Timo Werner, mens Benjamin Sesko tar plass på benken.
    74'
    Inn: Xavi Simons
    Ut: Emil Forsberg
    RB Leipzig bytter ut Emil Forsberg med Xavi Simons.
    74'
    Inn: Lois Openda
    Ut: Yussuf Poulsen
    Bytte for RB Leipzig. Lois Openda kommer inn for Yussuf Poulsen på Red Bull Arena.
    74'
    75'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    76'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Christopher Lenz
    Christopher Lenz (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Målsjanse! Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    BSC Young Boys angriper i Leipzig. Ulisses Garcia fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Xaver Schlager
    Ut: Castello Lukeba
    Castello Lukeba (RB Leipzig) erstattes av Xaver Schlager.
    80'
    81'
    Ebrima Colley (BSC Young Boys) får et gult kort av dommer Manfredas Lukjancukas.
    81'
    Inn: Donat Rrudhani
    Ut: Ebrima Colley
    BSC Young Boys bytter ut Ebrima Colley med Donat Rrudhani. Dette er det femte byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    82'
    Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    84'
    85'
    Joel Monteiro
    Dommer Manfredas Lukjancukas viser Joel Monteiro (BSC Young Boys) det gule kortet.
    85'
    86'
    Timo Werner
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Timo Werner avslutter utenfor.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for RB Leipzig er nær straffområde.
    89'
    Fabio Carvalho (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til RB Leipzig.
    90'+1
    90'+1
    Fabian Lustenberger
    Fabian Lustenberger (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    90'+2
    BSC Young Boys avanserer forover i Leipzig. Joel Monteiro avslutter, men treffer ikke mål.