I Reading har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Reading FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    3'
    Simon Hooper tildeler Swansea City en corner. Conor Hourihane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Frispark for Reading FC på egen banehalvdel.
    10'
    Swansea City fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    Frispark Swansea City.
    15'
    Jamal Lowe
    Swansea City avanserer forover i Reading. Jamal Lowe avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Gult kort til Swansea City
    Marc Guehi
    Marc Guehi (Swansea City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Reading FC.
    18'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Kan Swansea City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    19'
    Gult kort til Reading FC
    Tom Holmes
    Tom Holmes (Reading FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Matt Grimes
    Swansea City angriper i Reading. Matt Grimes fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Lucas Joao
    Lucas Joao (Reading FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    John Swift (Reading FC) løfter inn en corner fra høyre på Madejski Stadium.
    22'
    Frispark til Reading FC på halvdelen til Swansea City.
    22'
    En av Reading FCs spillere går i offside.
    23'
    24'
    Conor Hourihane (Swansea City) slår en corner fra høyre side på Madejski Stadium.
    25'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Reading FC på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Mål for Reading FC!
    Reading FC 1 - 0 Swansea City
    Mål: Yakou Meite
    Målgivende: John Swift
    Mål! Yakou Meite (Reading FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Madejski Stadium. John Swift var nest sist på ballen.
    31'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    36'
    Jay Fulton
    Swansea City angriper, men avslutningen til Jay Fulton går utenfor.
    37'
    40'
    41'
    Lucas Joao
    Reading FC fosser forover og Lucas Joao fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    I Reading slår John Swift en corner fra høyre.
    45'
    45'+1
    Liam Cullen
    Liam Cullen (Swansea City) kommer til en målsjanse på Madejski Stadium, men klarer ikke å score.
    46'
    Reading FC angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    47'
    Liam Cullen
    I Reading header Liam Cullen (Swansea City) mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    49'
    49'
    Yakou Meite
    Sjanse til Reading FC! Yakou Meite er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Simon Hooper tildeler Swansea City en corner. Wayne Routledge sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    53'
    John Swift (Reading FC) slår en corner fra venstre side på Madejski Stadium.
    54'
    Conor Hourihane (Swansea City) løfter inn en corner fra høyre på Madejski Stadium.
    58'
    Reading FC fosser fremover, men Lucas Joao går rett i offsidefella.
    60'
    Andy Rinomhota
    Andy Rinomhota (Reading FC) kommer seg fri på Madejski Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Andre Morgan Rami Ayew
    Ut: Wayne Routledge
    Wayne Routledge (Swansea City) erstattes av Andre Ayew.
    65'
    Inn: Morgan Whittaker
    Ut: Liam Cullen
    Steve Cooper (Swansea City) gjør sitt andre bytte for dagen. Morgan Whittaker erstatter Liam Cullen.
    65'
    Inn: Connor Roberts
    Ut: Kyle Naughton
    Swansea City gjør sitt tredje bytte. Kyle Naughton erstattes av Connor Roberts.
    65'
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Michael Olise
    Ut: John Swift
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Reading FC. Inn kommer Michael Olise, mens John Swift tar plass på benken.
    65'
    Inn: Alfa Semedo
    Ut: Yakou Meite
    Veljko Paunovic gjør dagens andre bytte i Reading, når han tar ut Yakou Meite og setter inn Alfa Semedo.
    65'
    Mål for Swansea City!
    Reading FC 1 - 1 Swansea City
    Mål: Jamal Lowe
    Mål! bortelag utligner ved Jamal Lowe. Stillingen er nå 1-1.
    67'
    I Reading har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Jay Fulton
    Jay Fulton (Swansea City) pådrar seg et gult kort.
    69'
    I Reading slår Michael Olise en corner fra venstre.
    70'
    Michael Olise (Reading FC) slår en corner fra venstre side på Madejski Stadium.
    72'
    72'
    Jamal Lowe
    Målsjanse til Swansea City! Jamal Lowe treffer mål, men keeper redder.
    73'
    Reading FC, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    74'
    77'
    78'
    Michael Olise (Reading FC) løfter inn en corner fra høyre på Madejski Stadium.
    78'
    79'
    I Reading slår Michael Olise en corner fra høyre.
    80'
    81'
    Inn: Tomas Esteves
    Ut: Ovie Ejaria
    Reading FC bytter ut Ovie Ejaria med Tomas Esteves. Dette er det tredje byttet som Veljko Paunovic gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: George Puscas
    Ut: Andy Yiadom
    Bytte for Reading FC. George Puscas kommer inn for Andy Yiadom på Madejski Stadium.
    82'
    Reading FC 1 - 2 Swansea City
    Mål: Andre Morgan Rami Ayew
    Målgivende: Jake Bidwell
    Mål! Andre Ayew gir Swansea City ledelsen 1-2 i Reading. Det er en fin assist fra Jake Bidwell.
    83'
    Inn: Korey Smith
    Ut: Conor Hourihane
    Steve Cooper gjør dagens fjerde bytte i Reading, når han tar ut Conor Hourihane og setter inn Korey Smith.
    86'
    Michael Olise
    Michael Olise (Reading FC) kommer til en målsjanse på Madejski Stadium, men klarer ikke å score.
    88'
    90'
    Inn: Sone Aluko
    Ut: Omar Richards
    Veljko Paunovic (Reading FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Sone Aluko erstatter Omar Richards.
    90'
    Jamal Lowe
    Jamal Lowe (Swansea City) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+1
    Morgan Whittaker
    Swansea City angriper i Reading. Morgan Whittaker fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Swansea City angriper, men Jamal Lowe vinkes av for offside.
    90'+1
    Reading FC 2 - 2 Swansea City
    Mål: Tomas Esteves
    Målgivende: Sone Aluko
    Utligning! Tomas Esteves setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Sone Aluko sto for den målgivende pasningen.