345
162
    Dagens dommer, Bartosz Frankowski, blåser i gang kampen.
    Lucas Alario
    Sjanse i Sevilla! Lucas Alario (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    1'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    1'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    1'
    Joaquin
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Joaquin fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Det blir farlig! Frispark for Bayer Leverkusen er nær straffområde.
    10'
    Gult kort til Real Betis
    Juan Miranda
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    Lucas Alario skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Bayer Leverkusen.
    11'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    11'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    14'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    14'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Frispark Real Betis Balompie.
    17'
    Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    18'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    20'
    Amine Adli
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Amine Adli er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    Bayer Leverkusen angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    21'
    Joaquin
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Joaquin avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Borja Iglesias
    Målsjanse på Benito Villamarin! Borja Iglesias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Aitor Ruibal
    Aitor Ruibal (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    25'
    Karim Bellarabi
    Bayer Leverkusen angriper i Sevilla. Karim Bellarabi fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Borja Iglesias avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper. Nabil Fekir får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    42'
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Borja Iglesias avslutter utenfor.
    42'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Alex Moreno
    Ut: Juan Miranda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Alex Moreno, mens Juan Miranda tar plass på benken.
    46'
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Joaquin
    Real Betis Balompie gjør sitt andre bytte. Joaquin erstattes av Diego Lainez.
    46'
    Bartosz Frankowski tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Bartosz Frankowski tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Real Betis Balompie må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    48'
    Lucas Alario (Bayer Leverkusen) header utenfor.
    49'
    50'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Lucas Alario (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    52'
    Frispark i en god posisjon for Real Betis Balompie!
    53'
    Edgar Gonzalez
    Målsjanse! Edgar Gonzalez (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Diego Lainez
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Diego Lainez treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Aitor Ruibal treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    I Sevilla slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    61'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    62'
    Edmond Tapsoba
    Dommer Bartosz Frankowski viser Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) det gule kortet.
    62'
    64'
    Inn: Sergio Canales
    Ut: Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) erstattes av Sergio Canales.
    64'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    66'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen bytter ut Amine Adli med Florian Wirtz.
    69'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Lucas Alario
    Bayer Leverkusen bytter ut Lucas Alario med Patrik Schick. Dette er det andre byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    German Pezzella
    German Pezzella (Real Betis Balompie) får et gult kort av dommer Bartosz Frankowski.
    71'
    Piero Hincapie
    Dommeren gir Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    71'
    Inn: Juanmi
    Ut: Aitor Ruibal
    Real Betis Balompie gjør sitt fjerde bytte. Aitor Ruibal erstattes av Juanmi.
    71'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Betis
    72'
    Real Betis Balompie har fått straffespark i Sevilla!
    74'
    Dommeren dømmer straffe til Real Betis
    74'
    Real Betis scorer på straffe!
    Real Betis 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Borja Iglesias
    Borja Iglesias scorer og Real Betis Balompie leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    75'
    Inn: Paulinho
    Ut: Karim Bellarabi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Paulinho, mens Karim Bellarabi tar plass på benken.
    76'
    Inn: Mitchel Bakker
    Ut: Piero Hincapie
    Bytte for Bayer Leverkusen. Mitchel Bakker kommer inn for Piero Hincapie på Benito Villamarin.
    76'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    77'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Real Betis Balompie.
    79'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    80'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Bartosz Frankowski blåser for offside på Benito Villamarin.
    81'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Real Betis 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Robert Andrich
    Utligning! Robert Andrich setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    82'
    Guido Rodriguez
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt femte bytte for dagen. Willian Jose erstatter Borja Iglesias.
    85'
    86'
    Moussa Diaby
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) pådrar seg et gult kort.
    86'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    87'
    88'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    90'+1
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Moussa Diaby
    Gerardo Seoane gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Moussa Diaby og setter inn Exequiel Palacios.
    90'+1
    Offside! Paulinho (Bayer Leverkusen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+2
    90'+3
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    90'+3
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    90'+4
    Kerem Demirbay
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.