Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd på mål, Real Betis
    William Carvalho
    Real Betis Balompie angriper. William Carvalho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    5'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    7'
    Skudd på mål, Espanyol
    Joselu
    Målsjanse på Benito Villamarin! Joselu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Sergi Darder
    Sergi Darder (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    8'
    Real Betis får tildelt et hjørnespark
    9'
    Guido Rodriguez
    Real Betis Balompie avanserer forover og Guido Rodriguez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    9'
    9'
    Nicolas Melamed Ribaudo
    Sjanse i Sevilla! Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Guido Rodriguez går utenfor.
    13'
    Espanyol får tildelt et frispark
    Frispark RCD Espanyol.
    15'
    Gult kort til Real Betis
    Luiz Felipe
    Luiz Felipe (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    15'
    Sjanse til RCD Espanyol! Nicolas Melamed Ribaudo er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Espanyol blir avblåst for offside
    Joselu
    RCD Espanyol angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Frispark i en god posisjon for RCD Espanyol!
    17'
    Martin Montoya
    Martin Montoya (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Sergi Darder (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    18'
    Martin Braithwaite
    RCD Espanyol fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    19'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    21'
    24'
    24'
    25'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    25'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Espanyol
    Mål: Ayoze Perez
    Målgivende: Luiz Henrique
    Ayoze Perez setter ballen i nettet og Real Betis Balompie leder nå 1-0. Luiz Henrique sto for den målgivende pasningen.
    27'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler RCD Espanyol en corner. Sergi Darder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Joselu
    Målsjanse! Joselu (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Real Betis 2 - 0 Espanyol
    Mål: Juan Miranda
    Målgivende: Ayoze Perez
    Juan Miranda øker Real Betis Balompies ledelse til 2-0! Flott spill fra Ayoze Perez før målet.
    34'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Real Betis Balompie.
    36'
    Luiz Henrique
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Luiz Henrique avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    37'
    Borja Iglesias
    Real Betis Balompie avanserer forover på Benito Villamarin og Borja Iglesias kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RCD Espanyol.
    37'
    37'
    Gult kort til Espanyol
    Vinicius
    Vinicius (RCD Espanyol) får et gult kort av dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez.
    38'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til RCD Espanyol.
    38'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Luiz Henrique (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    48'
    Mål for Espanyol!
    Real Betis 2 - 1 Espanyol
    Mål: Cesar Montes
    Målgivende: Vinicius
    Mål! RCD Espanyol reduserer til 2-1 ved Cesar Montes. Det er en fin assist fra Vinicius.
    48'
    52'
    52'
    Cesar Montes
    I Sevilla header Cesar Montes (RCD Espanyol) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    53'
    55'
    56'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    58'
    59'
    Joselu
    Joselu (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Denis Suarez
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    Luis Garcia gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Nicolas Melamed Ribaudo og setter inn Denis Suarez.
    59'
    Frispark Real Betis Balompie.
    60'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Rodri
    Ut: Borja Iglesias
    Real Betis Balompie gjør sitt første bytte. Borja Iglesias erstattes av Rodri.
    63'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    64'
    Leandro Cabrera
    Leandro Cabrera (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Ayoze Perez
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Ayoze Perez avslutter utenfor.
    65'
    Denis Suarez
    Denis Suarez (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    66'
    68'
    Inn: Adria Pedrosa
    Ut: Javi Puado
    RCD Espanyol bytter ut Javi Puado med Adria Pedrosa. Dette er det andre byttet som Luis Garcia gjør i dagens kamp.
    68'
    Real Betis 3 - 1 Espanyol
    Mål: William Carvalho
    Målgivende: Rodri
    Mål! William Carvalho øker ledelsen til 3-1. Rodri var nest sist på ballen.
    69'
    Joselu
    RCD Espanyol angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    71'
    72'
    73'
    Juan Miranda
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    74'
    75'
    Inn: Dani Gomez
    Ut: Sergi Darder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Dani Gomez, mens Sergi Darder tar plass på benken.
    79'
    Inn: Ronael Pierre-Gabriel
    Ut: Ruben Sanchez Saez
    Luis Garcia (RCD Espanyol) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ronael Pierre-Gabriel erstatter Ruben Sanchez Saez.
    79'
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Vinicius
    Bytte for RCD Espanyol. Keidi Bare kommer inn for Vinicius på Benito Villamarin.
    79'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie like utenfor RCD Espanyol-området.
    80'
    Inn: Joaquin
    Ut: William Carvalho
    Real Betis Balompie bytter ut William Carvalho med Joaquin.
    81'
    82'
    83'
    Ayoze Perez
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Ayoze Perez fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    89'
    Inn: Paul Akouokou
    Ut: Andres Guardado
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) erstattes av Paul Akouokou.
    89'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Ayoze Perez
    Real Betis Balompie gjør sitt fjerde bytte. Ayoze Perez erstattes av Willian Jose.
    90'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'
    90'
    Real Betis Balompie fosser forover og Luiz Henrique fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    Real Betis 3 - 2 Espanyol
    Mål: Martin Braithwaite
    Målgivende: Adria Pedrosa
    Mål! Martin Braithwaite reduserer til 3-2 på Benito Villamarin i Sevilla. Flott spill fra Adria Pedrosa før målet.