Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 Toronto FC
    Mål: Justin Meram
    Målgivende: Sergio Cordova
    Mål! Real Salt Lake tar ledelsen 1-0 ved Justin Meram. Sergio Cordova sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Mål for Toronto FC!
    Real Salt Lake 1 - 1 Toronto FC
    Mål: Kosi Thompson
    Målgivende: Jacob Shaffelburg
    Kosi Thompson scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Jacob Shaffelburg før målet.
    9'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    Justin Meram (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    12'
    Real Salt Lake får tildelt et frispark
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Toronto FC.
    12'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    15'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    17'
    Skade: Toronto FC
    18'
    Tilbake fra skade: Toronto FC
    20'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    25'
    I Sandy slår Justin Meram en corner fra venstre.
    27'
    Sergio Cordova
    Real Salt Lake angriper på Rio Tinto Stadium. Sergio Cordova header utenfor.
    28'
    Marcos De Oliveira tildeler Real Salt Lake en corner. Justin Meram sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Toronto FC får tildelt et frispark
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Toronto FC blir avblåst for offside
    Luca Petrasso
    Toronto FC fosser fremover, men Marcos De Oliveira blåser for offside på Rio Tinto Stadium.
    34'
    Frispark Real Salt Lake.
    36'
    Gult kort til Toronto FC
    Lukas MacNaughton
    Lukas MacNaughton (Toronto FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    36'
    Real Salt Lake angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    37'
    Justin Meram (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    40'
    41'
    Tate Schmitt
    Real Salt Lake avanserer forover i Sandy. Tate Schmitt avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Real Salt Lake 2 - 1 Toronto FC
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Maikel Chang
    Mål! Damir Kreilach gir Real Salt Lake en 2-1 ledelse. Det er en fin assist fra Maikel Chang.
    43'
    Toronto FC får tildelt et hjørnespark
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Toronto FC
    Lukas MacNaughton (Toronto FC) header utenfor.
    45'+2
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    45'+3
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Kadin Brian Chung
    Ut: Lukas MacNaughton
    Toronto FC bytter ut Lukas MacNaughton med Kadin Chung.
    46'
    47'
    47'
    47'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Pablo Ruiz
    Dommer Marcos De Oliveira gir Pablo Ruiz (Real Salt Lake) et gult kort.
    47'
    Spillet på Rio Tinto Stadium er stoppet midlertidig fordi Kosi Thompson ligger nede.
    48'
    Toronto FC slipper å klare seg uten Kosi Thompson som kommer tilbake på banen i Sandy.
    50'
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Justin Meram fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Jacob Shaffelburg ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Jacob Shaffelburg ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sandy.
    53'
    En av Real Salt Lakes spillere går i offside.
    56'
    Inn: Deandre Christopher Kerr
    Ut: Kosi Thompson
    Deandre Kerr (Toronto FC) erstatter Kosi Thompson som ser ut til å måtte forlate Rio Tinto Stadium med en skade.
    57'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Dommeren gir Damir Kreilach (Real Salt Lake) et gult kort.
    58'
    Sjanse i Sandy! Justin Meram (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Frispark Toronto FC.
    61'
    Skudd på mål, Toronto FC
    Jesus Jimenez Nunez
    Sjanse til Toronto FC! Jesus Jimenez er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    61'
    Sergio Cordova (Real Salt Lake) kommer seg fri på Rio Tinto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Alejandro Pozuelo
    I Sandy slår Alejandro Pozuelo en corner fra venstre.
    63'
    Jacob Shaffelburg
    Toronto FC angriper, men avslutningen til Jacob Shaffelburg går utenfor.
    63'
    Frispark i en god posisjon for Real Salt Lake!
    64'
    Pablo Ruiz
    65'
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til Real Salt Lake.
    66'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Toronto FC.
    67'
    69'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    71'
    Inn: Jayden Nelson
    Ut: Jacob Shaffelburg
    Toronto FC gjør sitt tredje bytte. Jacob Shaffelburg erstattes av Jayden Nelson.
    74'
    74'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Aaron Herrera
    Ut: Maikel Chang
    Maikel Chang (Real Salt Lake) erstattes av Aaron Herrera.
    75'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Justin Meram
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Bobby Wood, mens Justin Meram tar plass på benken.
    75'
    Kadin Brian Chung
    Sjanse! Toronto FC avanserer forover, men Kadin Chung avslutter utenfor.
    77'
    Real Salt Lake 2 - 2 Toronto FC
    Mål: Jayden Nelson
    Mål! bortelag utligner ved Jayden Nelson. Stillingen er nå 2-2.
    79'
    Målet til Toronto FC sjekkes av VAR
    80'
    Jonathan Osorio
    Jonathan Osorio (Toronto FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Inn: Jordan Perruzza
    Ut: Jesus Jimenez Nunez
    Bob Bradley (Toronto FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jordan Perruzza erstatter Jesus Jimenez.
    83'
    Målet til Toronto FC blir stående
    83'
    Aaron Herrera
    Dommer Marcos De Oliveira viser Aaron Herrera (Real Salt Lake) det gule kortet.
    83'
    Rødt kort til Toronto FC
    Carlos Salcedo
    Utvisning! Toronto FC må klare seg uten Carlos Salcedo resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    86'
    Det blir farlig! Frispark for Real Salt Lake er nær straffområde.
    87'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sergio Cordova (Real Salt Lake) vrir seg av smerte i gresset.
    88'
    Sergio Cordova er på beina igjen og fortsetter kampen på Rio Tinto Stadium.
    89'
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    90'+2
    Real Salt Lake angriper, men Marcos De Oliveira blåser for offside.
    90'+3
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Inn: Christopher Garcia
    Ut: Andrew Brody
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Christopher Garcia, mens Andrew Brody tar plass på benken.