AS Cittadella får tildelt et frispark
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Reggiana 1919 får tildelt et frispark
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til AC Reggiana på egen banehalvdel.
    4'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til AC Reggiana.
    5'
    Reggiana 1919 får tildelt et hjørnespark
    6'
    Mål for AS Cittadella!
    Reggiana 1919 0 - 1 AS Cittadella
    Mål: Federico Proia
    Mål! AS Cittadella tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Federico Proia på Mapei Stadium.
    9'
    Skudd utenfor mål, AS Cittadella
    Mario Gargiulo
    Mario Gargiulo (AS Cittadella) header utenfor.
    10'
    Frispark for AC Reggiana på egen banehalvdel.
    10'
    AS Cittadella får tildelt et hjørnespark
    Daniele Donnarumma
    Daniele Donnarumma (AS Cittadella) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    12'
    12'
    Skudd utenfor mål, Reggiana 1919
    Simone Muratore
    Simone Muratore (AC Reggiana) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    I Reggio Emilia slår Daniele Donnarumma en corner fra venstre.
    14'
    14'
    15'
    Ivan Varone
    I Reggio Emilia header Ivan Varone (AC Reggiana) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Frispark AS Cittadella.
    18'
    Gult kort til Reggiana 1919
    Riccardo Martinelli
    Dommer Francesco Fourneau gir Riccardo Martinelli (AC Reggiana) et gult kort.
    18'
    AC Reggiana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til AS Cittadella
    Luca Ghiringhelli
    Dommer Francesco Fourneau viser Luca Ghiringhelli (AS Cittadella) det gule kortet.
    19'
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    21'
    22'
    22'
    Reggiana 1919 blir avblåst for offside
    AC Reggiana fosser fremover, men Simone Muratore går rett i offsidefella.
    22'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    23'
    Alessio Vita
    Francesco Fourneau tildeler AS Cittadella en corner. Alessio Vita sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Frispark til AC Reggiana på halvdelen til AS Cittadella.
    27'
    Riccardo Martinelli (AC Reggiana) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men klarer ikke å score.
    27'
    27'
    28'
    30'
    30'
    32'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    34'
    35'
    Mario Gargiulo (AS Cittadella) pådrar seg et gult kort.
    35'
    37'
    Skudd på mål, AS Cittadella
    Sjanse i Reggio Emilia! Alessio Vita (AS Cittadella) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    41'
    43'
    43'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    45'
    45'+1
    46'
    Skudd på mål, Reggiana 1919
    Ivan Varone
    Ivan Varone (AC Reggiana) avanserer forover på Mapei Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    Reggiana 1919, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    48'
    AC Reggiana fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Igor Radrezza
    Sjanse til AC Reggiana! Igor Radrezza er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Frispark til AS Cittadella på halvdelen til AC Reggiana.
    50'
    51'
    Federico Proia
    Målsjanse til AS Cittadella! Federico Proia treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    52'
    AC Reggiana fosser forover og Simone Muratore fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Reggiana 1919
    Inn: Davide Voltan
    Ut: Riccardo Gatti
    AC Reggiana gjør sitt første bytte. Riccardo Gatti erstattes av Davide Voltan.
    57'
    Frisparket tildelt AC Reggiana er farlig nær AS Cittadellas målområde.
    58'
    Davide Adorni
    Davide Adorni må stå over en kamp for AS Cittadella etter å ha fått gult kort av dommer Francesco Fourneau.
    59'
    60'
    Luca Zamparo
    Luca Zamparo (AC Reggiana) mottar sitt første gule kort for dagen på Mapei Stadium.
    61'
    AS Cittadella angriper. Alessio Vita får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Mario Gargiulo (AS Cittadella) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Reggiana 1919 0 - 2 AS Cittadella
    Mål: Roberto Ogunseye
    AS Cittadella går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Roberto Ogunseye.
    65'
    66'
    Andre gule kort til Reggiana 1919
    Utvisning! Luca Zamparo (AC Reggiana) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    66'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Domenico Frare
    Ut: Luca Ghiringhelli
    Roberto Venturato gjør dagens første bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Luca Ghiringhelli og setter inn Domenico Frare.
    68'
    71'
    71'
    73'
    AS Cittadella angriper på Mapei Stadium. Davide Adorni header utenfor.
    73'
    Inn: Mattia Marchi
    Ut: Niko Kirwan
    Bytte for AC Reggiana. Mattia Marchi kommer inn for Niko Kirwan på Mapei Stadium.
    73'
    Inn: Salvatore Pezzella
    Ut: Simone Muratore
    AC Reggiana bytter ut Simone Muratore med Salvatore Pezzella. Dette er det tredje byttet som Massimiliano Alvini gjør i dagens kamp.
    74'
    AS Cittadella blir avblåst for offside
    Dommer Francesco Fourneau ser at linjemannen løfter flagget, og AS Cittadellas Mario Gargiulo blåses av for offside.
    75'
    Inn: Amedeo Benedetti
    Ut: Daniele Donnarumma
    Roberto Venturato (AS Cittadella) gjør sitt andre bytte for dagen. Amedeo Benedetti erstatter Daniele Donnarumma.
    77'
    Inn: Simone Branca
    Ut: Mario Gargiulo
    Roberto Venturato gjør dagens tredje bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Mario Gargiulo og setter inn Simone Branca.
    77'
    78'
    79'
    79'
    Inn: Nicolo Cambiaghi
    Ut: Gabriel Lunetta
    Massimiliano Alvini (AC Reggiana) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nicolo Cambiaghi erstatter Gabriel Lunetta.
    79'
    Inn: Giuseppe Zampano
    Ut: Igor Radrezza
    Igor Radrezza (AC Reggiana) erstattes av Giuseppe Zampano.
    79'
    79'
    Amedeo Benedetti
    AS Cittadella avanserer forover og Amedeo Benedetti får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    80'
    81'
    Federico Proia (AS Cittadella) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Federico Proia (AS Cittadella) prøver å heade ballen i mål på Mapei Stadium, men mislykkes.
    82'
    82'
    Ivan Varone
    Ivan Varone (AC Reggiana) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    83'
    84'
    Inn: Agostino Camigliano
    Ut: Romano Perticone
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Cittadella. Inn kommer Agostino Camigliano, mens Romano Perticone tar plass på benken.
    86'
    Inn: Marco Rosafio
    Ut: Frank Tsadjout
    AS Cittadella bytter ut Frank Tsadjout med Marco Rosafio.
    86'
    87'
    88'
    Marco Rosafio
    AS Cittadella angriper, men avslutningen til Marco Rosafio går utenfor.
    90'
    90'+2
    Roberto Ogunseye
    AS Cittadella angriper. Roberto Ogunseye får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.