Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    VAR sjekker om det er straffe til Rennes
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Benjamin Bourigeaud
    Målgivende: Ludovic Blas
    Mål! Benjamin Bourigeaud gir Stade Rennes ledelsen 1-0 i Rennes. Flott spill fra Ludovic Blas før målet.
    19'
    Rennes 2 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Amine Gouiri
    Mål! Stade Rennes øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Amine Gouiri på Roazhon Park.
    21'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    22'
    Ludovic Blas
    Sjanse til Stade Rennes! Ludovic Blas er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    Rennes får tildelt et hjørnespark
    Alidu Seidu
    I Rennes slår Alidu Seidu en corner fra venstre.
    24'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Olympique Lyon.
    31'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    Said Benrahma
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Said Benrahma avslutter utenfor.
    32'
    Stade Rennes angriper i Rennes. Amine Gouiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Rennes
    Leo Østigård
    Leo Østigård (Stade Rennes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Duje Caleta-Car
    Dommeren gir Duje Caleta-Car (Olympique Lyon) et gult kort.
    44'
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Said Benrahma går utenfor.
    45'+1
    45'+3
    Ludovic Blas (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    48'
    Benoit Millot tildeler Olympique Lyon en corner. Ernest Nuamah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    53'
    I Rennes slår Ernest Nuamah en corner fra høyre.
    55'
    Benoit Millot tildeler Stade Rennes en corner. Amine Gouiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    58'
    60'
    62'
    63'
    Lorenz Assignon
    Lorenz Assignon (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    65'
    Amine Gouiri treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Stade Rennes i Rennes.
    66'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Malick Fofana
    Ut: Orel Mangala
    Olympique Lyon bytter ut Orel Mangala med Malick Fofana.
    68'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    Malick Fofana
    Olympique Lyon fosser forover og Malick Fofana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Sjanse i Rennes! Amine Gouiri (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    70'
    70'
    Straffe til Olympique Lyon
    71'
    Olympique Lyon fikk tildelt et straffespark som Georges Mikautadze mislyktes med å sette i mål!
    72'
    Georges Mikautadze (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Hans Hateboer
    Ut: Lorenz Assignon
    Lorenz Assignon (Stade Rennes) erstattes av Hans Hateboer.
    73'
    74'
    Stade Rennes angriper. Amine Gouiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Inn: Mama Balde
    Ut: Ernest Nuamah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Mama Balde, mens Ernest Nuamah tar plass på benken.
    76'
    I Rennes slår Ludovic Blas en corner fra venstre.
    77'
    78'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    79'
    80'
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes gjør sitt andre bytte. Benjamin Bourigeaud erstattes av Baptiste Santamaria.
    81'
    Benoit Millot tildeler Stade Rennes en corner. Ludovic Blas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Rennes blir avblåst for offside
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    Inn: Mahamadou Diawara
    Ut: Maxence Caqueret
    Pierre Sage (Olympique Lyon) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mahamadou Diawara erstatter Maxence Caqueret.
    85'
    Inn: Ainsley Maitland-Niles
    Ut: Abner Vinicius da Silva Santos
    Olympique Lyon bytter ut Abner Vinicius da Silva Santos med Ainsley Maitland-Niles. Dette er det fjerde byttet som Pierre Sage gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Corentin Tolisso
    Ut: Nemanja Matic
    Nemanja Matic (Olympique Lyon) erstattes av Corentin Tolisso.
    86'
    Inn: Adrien Truffert
    Ut: Alidu Seidu
    Bytte for Stade Rennes. Adrien Truffert kommer inn for Alidu Seidu på Roazhon Park.
    87'
    Inn: Henrik Wendel Meister
    Ut: Albert Grønbæk
    Stade Rennes gjør sitt fjerde bytte. Albert Gronbaek erstattes av Henrik Wendel Meister.
    87'
    89'
    90'
    90'
    Rennes 3 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Henrik Wendel Meister
    Målgivende: Amine Gouiri
    Henrik Wendel Meister øker Stade Renness ledelse til 3-0! Amine Gouiri var nest sist på ballen.