Benoit Bastien signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd på mål, Rennes
    Arnaud Kalimuendo
    Sjanse til Stade Rennes! Arnaud Kalimuendo er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd utenfor mål, Paris Saint-Germain
    Lionel Messi
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Vitinha
    Sjanse! Paris Saint-Germain FC avanserer forover, men Vitinha avslutter utenfor.
    23'
    Dommer Benoit Bastien venter med å sette i gang spillet fordi Arnaud Kalimuendo ligger nede.
    24'
    Tilbake fra skade: Rennes
    25'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    27'
    Målsjanse til Stade Rennes! Arnaud Kalimuendo treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Rennes får tildelt et hjørnespark
    Desire Doue
    Desire Doue (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    28'
    Paris Saint-Germain får tildelt et frispark
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    29'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    29'
    Frisparket tildelt Stade Rennes er farlig nær Paris Saint-Germain FCs målområde.
    32'
    Lovro Majer
    Sjanse i Rennes! Lovro Majer (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Hamari Traore
    Hamari Traore (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    35'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    35'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark Stade Rennes.
    38'
    Rennes blir avblåst for offside
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    Amine Gouiri
    Stade Rennes angriper i Rennes. Amine Gouiri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    40'
    Paris Saint-Germain får tildelt et hjørnespark
    Neymar
    I Rennes slår Neymar en corner fra venstre.
    42'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Lionel Messi går utenfor.
    42'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Paris Saint-Germain blir avblåst for offside
    Sergio Ramos
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere blir avblåst for offside.
    48'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    48'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Lovro Majer
    Benoit Bastien tildeler Stade Rennes en corner. Lovro Majer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Nordi Mukiele
    Paris Saint-Germain FC angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    Nordi Mukiele vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Tilbake fra skade: Nordi Mukiele - Paris Saint-Germain
    54'
    55'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Kylian Mbappe
    Ut: Hugo Ekitike
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Hugo Ekitike med Kylian Mbappe. Dette er det første byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Achraf Hakimi
    Ut: Nordi Mukiele
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Achraf Hakimi, mens Nordi Mukiele tar plass på benken.
    56'
    Lovro Majer
    Stade Rennes angriper. Lovro Majer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    56'
    Kan Stade Rennes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    58'
    Desire Doue
    Desire Doue (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    60'
    63'
    64'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 Paris Saint-Germain
    Mål: Hamari Traore
    Målgivende: Adrien Truffert
    Mål! Stade Rennes tar ledelsen 1-0 ved Hamari Traore. Det er en fin assist fra Adrien Truffert.
    65'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Desire Doue
    Stade Rennes bytter ut Desire Doue med Jeremy Doku.
    68'
    69'
    Kylian Mbappe
    Målsjanse! Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Neymar
    70'
    72'
    Inn: Carlos Soler
    Ut: Warren Zaire Emery
    Christophe Galtier (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Carlos Soler erstatter Warren Zaire Emery.
    72'
    Inn: Fabian Ruiz
    Ut: Vitinha
    Christophe Galtier gjør dagens fjerde bytte i Rennes, når han tar ut Vitinha og setter inn Fabian Ruiz.
    73'
    Lovro Majer
    74'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Arnaud Kalimuendo ligger nede.
    74'
    Inn: Lorenz Assignon
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Arnaud Kalimuendo (Stade Rennes) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Lorenz Assignon.
    76'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Adrien Truffert
    Bytte for Stade Rennes. Birger Meling kommer inn for Adrien Truffert på Roazhon Park.
    76'
    Skudd på mål, Paris Saint-Germain
    Juan Bernat
    Målsjanse på Roazhon Park! Juan Bernat fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    81'
    83'
    Inn: Renato Sanches
    Ut: Danilo Pereira
    Christophe Galtier gjør dagens femte bytte i Rennes, når han tar ut Danilo Pereira og setter inn Renato Sanches.
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes er nær straffområde.
    84'
    Fabian Ruiz
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Rennes. Fabian Ruiz avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Inn: Kamal-Deen Sulemana
    Ut: Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Stade Rennes) erstattes av Kamal-Deen Sulemana.
    89'
    Inn: Flavien Tait
    Ut: Lovro Majer
    Stade Rennes gjør sitt femte bytte. Lovro Majer erstattes av Flavien Tait.
    89'
    89'
    89'
    90'+1
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    90'+2
    Neymar
    Benoit Bastien tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Neymar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.