Dagens dommer, Stanislav Vasilev, blåser i gang kampen.
    FK Rubin Kazan får tildelt et frispark
    Frispark for FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    1'
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    4'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    RFK Akhmat Grozny får tildelt et frispark
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny like utenfor FK Rubin Kazan-området.
    8'
    Skudd på mål, RFK Akhmat Grozny
    Georgi Melkadze
    Sjanse til RFK Akhmat Grozny! Georgi Melkadze er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Skudd utenfor mål, RFK Akhmat Grozny
    Bernard Berisha
    Bernard Berisha (RFK Akhmat Grozny) kommer til en målsjanse på Akhmat-Arena, men klarer ikke å score.
    9'
    Frispark til RFK Akhmat Grozny på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    13'
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny.
    14'
    FK Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark RFK Akhmat Grozny.
    22'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Darko Jevtic
    Darko Jevtic (FK Rubin Kazan) får et gult kort av dommer Stanislav Vasilev.
    22'
    Miroslav Bogosavac
    Målsjanse! Miroslav Bogosavac (RFK Akhmat Grozny) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark FK Rubin Kazan.
    27'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Aleksandr Putsko
    Dommer Stanislav Vasilev viser Aleksandr Putsko (RFK Akhmat Grozny) det gule kortet.
    27'
    Stanislav Vasilev signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    31'
    RFK Akhmat Grozny får tildelt et hjørnespark
    Ismael Silva
    I Grozny slår Ismael Silva en corner fra venstre.
    32'
    RFK Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    RFK Akhmat Grozny angriper i Grozny. Ismael Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    38'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    40'
    Skudd på mål, FK Rubin Kazan
    Ivan Ignatyev
    FK Rubin Kazan fosser forover og Ivan Ignatyev fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Islam Alsultanov
    Ut: Georgi Melkadze
    Andrey Talalaev gjør dagens første bytte i Grozny, når han tar ut Georgi Melkadze og setter inn Islam Alsultanov.
    46'
    47'
    Stanislav Vasilev tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Ismael Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    48'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra venstre på Akhmat-Arena.
    50'
    Artem Timofeev
    RFK Akhmat Grozny angriper, men avslutningen til Artem Timofeev går utenfor.
    51'
    RFK Akhmat Grozny angriper i Grozny. Bernard Berisha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    59'
    Artem Timofeev (RFK Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    63'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra høyre side på Akhmat-Arena.
    65'
    Skudd utenfor mål, FK Rubin Kazan
    Denis Makarov
    Sjanse! FK Rubin Kazan avanserer forover, men Denis Makarov avslutter utenfor.
    66'
    67'
    68'
    Hwang In-beom
    Hwang In-beom (FK Rubin Kazan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Inn: Anton Shvets
    Ut: Evgeny Kharin
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Evgeny Kharin med Anton Shvets.
    72'
    Ilya Samoshnikov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Kirill Klimov
    Ut: Ivan Ignatyev
    FK Rubin Kazan bytter ut Ivan Ignatyev med Kirill Klimov. Dette er det første byttet som Leonid Slutskiy gjør i dagens kamp.
    74'
    FK Rubin Kazan må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RFK Akhmat Grozny.
    74'
    Ilya Samoshnikov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Akhmat-Arena.
    75'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) avanserer forover på Akhmat-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    76'
    FK Rubin Kazan får tildelt et hjørnespark
    Darko Jevtic (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på Akhmat-Arena.
    80'
    Aleksandr Zuev
    Aleksandr Zuev (FK Rubin Kazan) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    80'
    80'
    Inn: Rizvan Utsiev
    Ut: Bernard Berisha
    Andrey Talalaev (RFK Akhmat Grozny) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rizvan Utsiev erstatter Bernard Berisha.
    83'
    Kirill Klimov
    FK Rubin Kazan angriper. Kirill Klimov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.