Rio Ave angriper i Vila do Conde. Joao Pedro Salazar da Graca fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Skudd på mål, Benfica
    Casper Tengstedt
    Benfica Lisbon fosser forover og Casper Tengstedt fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Rio Ave FC får tildelt et frispark
    Orkun Kökcü
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    7'
    Benfica får tildelt et frispark
    Aderllan Santos
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Marios Vroussay
    David Rafael Oliveira da Silva signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    10'
    Rio Ave FC blir avblåst for offside
    Ukra
    Rio Ave angriper, men David Rafael Oliveira da Silva blåser for offside.
    14'
    Benjamin Rollheiser
    Sjanse i Vila do Conde! Benjamin Rollheiser (Benfica Lisbon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    17'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Joca
    Ut: Ukra
    Ukra (Rio Ave) erstattes av Joca.
    20'
    Skudd på mål, Rio Ave FC
    Rio Ave angriper i Vila do Conde. Marios Vroussay avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) får et gult kort av dommer David Rafael Oliveira da Silva.
    23'
    23'
    Emmanuel Boateng
    Rio Ave angriper på Estadio dos Arcos, men Emmanuel Boateng header utenfor.
    25'
    Rio Ave FC får tildelt et hjørnespark
    Marios Vroussay (Rio Ave) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    26'
    27'
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    30'
    Joao Mario
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Mål for Benfica!
    Rio Ave FC 0 - 1 Benfica
    Mål: Orkun Kökcü
    Målgivende: Casper Tengstedt
    Mål! Orkun Kökcü gir Benfica Lisbon en 0-1 ledelse. Flott spill fra Casper Tengstedt før målet.
    32'
    Gult kort til Benfica
    Dommer David Rafael Oliveira da Silva viser Casper Tengstedt (Benfica Lisbon) det gule kortet.
    39'
    David Rafael Oliveira da Silva signaliserer et frispark til Rio Ave.
    40'
    Målsjanse til Benfica Lisbon! Casper Tengstedt treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    Skudd utenfor mål, Benfica
    Benfica Lisbon avanserer forover i Vila do Conde. Benjamin Rollheiser avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Patrick William
    Patrick William (Rio Ave) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    45'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til Rio Ave.
    45'
    Florentino Luis
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Benfica får tildelt et hjørnespark
    I Vila do Conde slår Benjamin Rollheiser en corner fra høyre.
    45'+3
    Inn: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Ut: Joao Pedro Salazar da Graca
    Rio Ave bytter ut Joao Pedro Salazar da Graca med Fabio Ronaldo Costa Conceicao. Dette er det andre byttet som Luis Carlos Batalha Freire gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Adrien Silva
    Ut: Mateo Tanlongo
    Rio Ave gjør sitt tredje bytte. Mateo Tanlongo erstattes av Adrien Silva.
    46'
    David Rafael Oliveira da Silva tildeler Benfica Lisbon en corner. Benjamin Rollheiser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Benjamin Rollheiser (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    50'
    Orkun Kökcü
    Målsjanse! Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Amine Oudrhiri
    Dommer David Rafael Oliveira da Silva gir Amine Oudrhiri (Rio Ave) et gult kort.
    58'
    Renato Pantalon
    Frispark Benfica Lisbon.
    58'
    Sjanse til Benfica Lisbon! Casper Tengstedt er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Casper Tengstedt (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio dos Arcos, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Benfica Lisbon.
    62'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Tiago Gouveia
    Ut: Benjamin Rollheiser
    Benfica Lisbon bytter ut Benjamin Rollheiser med Tiago Gouveia.
    63'
    Fredrik Aursnes
    Frispark Rio Ave.
    64'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    66'
    Joao Mario
    Målsjanse på Estadio dos Arcos! Joao Mario fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    Inn: Umaro Embalo
    Ut: Marios Vroussay
    Bytte for Rio Ave. Umaro Embalo kommer inn for Marios Vroussay på Estadio dos Arcos.
    68'
    Joao Mario
    68'
    Benfica blir avblåst for offside
    Benfica Lisbon fosser fremover, men Casper Tengstedt går rett i offsidefella.
    71'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio dos Arcos, men klarer ikke å score.
    72'
    Orkun Kökcü
    David Rafael Oliveira da Silva tildeler Benfica Lisbon en corner. Orkun Kökcü sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Joao Pedro Goncalves Neves
    Benfica Lisbon angriper. Joao Pedro Goncalves Neves får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Casper Tengstedt går utenfor.
    74'
    Inn: Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Ut: Amine Oudrhiri
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gjør sitt femte bytte for dagen. Vitor Hugo Gomes Da Silva erstatter Amine Oudrhiri.
    75'
    Casper Tengstedt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Inn: Gustavo Varela
    Ut: Casper Tengstedt
    Casper Tengstedt, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Gustavo Varela kommer inn for Benfica Lisbon.
    75'
    Orkun Kökcü
    I Vila do Conde slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    76'
    Tiago Gouveia
    David Rafael Oliveira da Silva signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    76'
    Målet til Rio Ave FC sjekkes av VAR
    77'
    Målet til Rio Ave FC blir annullert
    78'
    Emmanuel Boateng (Rio Ave) vinkes av for offside i Vila do Conde.
    78'
    Cezary Miszta
    83'
    Dommer David Rafael Oliveira da Silva venter med å sette i gang spillet fordi Samuel Soares ligger nede.
    85'
    Benfica Lisbon slipper å klare seg uten Samuel Soares som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Orkun Kökcü ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Inn: Gianluca Prestianni
    Ut: Orkun Kökcü
    Bytte for Benfica Lisbon. Gianluca Prestianni kommer inn for Orkun Kökcü på Estadio dos Arcos.
    86'
    Adrien Silva
    Adrien Silva (Rio Ave) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Inn: Juan Bernat
    Ut: Alvaro Fernandez Carreras
    Roger Schmidt gjør dagens tredje bytte i Vila do Conde, når han tar ut Alvaro Fernandez Carreras og setter inn Juan Bernat.
    87'
    Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Vitor Hugo Gomes Da Silva (Rio Ave) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    87'
    Orkun Kökcü ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vila do Conde.
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til Rio Ave FC
    90'
    Dommeren dømmer straffe til Rio Ave FC
    90'+2
    Straffe til Rio Ave FC
    90'+2
    Rio Ave FC scorer på straffe!
    Rio Ave FC 1 - 1 Benfica
    Mål: Joao Pedro Loureiro da Costa
    Joao Pedro Loureiro da Costa utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    90'+3
    Fredrik Aursnes (Benfica Lisbon) slår en corner fra venstre side på Estadio dos Arcos.
    90'+6
    Fredrik Aursnes (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio dos Arcos.
    90'+6
    Sjanse i Vila do Conde! Emmanuel Boateng (Rio Ave) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.