Kampen er i gang på Estadio Dos Arcos.
    Douglas Tanque
    Douglas Tanque (FC Pacos Ferreira) kommer til en målsjanse på Estadio Dos Arcos, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    1'
    Dommer Manuel Oliveira ser at linjemannen løfter flagget, og Rio Ave FCs Gelson Dala blåses av for offside.
    2'
    Målet til Rio Ave FC sjekkes av VAR
    3'
    Målet til Rio Ave FC blir annullert
    3'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til FC Pacos Ferreira.
    10'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Rio Ave FC på egen banehalvdel.
    12'
    Fabio Coentrao
    Fabio Coentrao (Rio Ave FC) kommer seg fri på Estadio Dos Arcos, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Frispark for Rio Ave FC på egen banehalvdel.
    15'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    I Vila do Conde slår Rebocho en corner fra høyre.
    19'
    FC Pacos Ferreira angriper og Douglas Tanque får avsluttet. Headingen treffer ikke Rio Ave FC-målet.
    19'
    Rio Ave FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    22'
    FC Pacos Ferreiras Luther Singh blåses av for offside på Estadio Dos Arcos.
    29'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til FC Pacos Ferreira på egen banehalvdel.
    30'
    Mål for FC Pacos Ferreira!
    Rio Ave FC 0 - 1 FC Pacos Ferreira
    Mål: Uilton
    Målgivende: Douglas Tanque
    Mål! Uilton gir FC Pacos Ferreira en 0-1 ledelse. Flott spill fra Douglas Tanque før målet.
    31'
    Målet til FC Pacos Ferreira sjekkes av VAR
    32'
    Målet til FC Pacos Ferreira blir stående
    33'
    Frispark for FC Pacos Ferreira på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Toni Borevkovic
    Dommeren gir Toni Borevkovic (Rio Ave FC) et gult kort.
    34'
    Frispark FC Pacos Ferreira.
    34'
    35'
    36'
    Pedro Amaral
    Pedro Amaral (Rio Ave FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Frispark til Rio Ave FC på halvdelen til FC Pacos Ferreira.
    38'
    Målsjanse på Estadio Dos Arcos! Douglas Tanque fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Manuel Oliveira tildeler FC Pacos Ferreira en corner. Rebocho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Luiz Carlos
    FC Pacos Ferreira angriper i Vila do Conde. Luiz Carlos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Offside! Fabio Coentrao (Rio Ave FC) er alene igjennom, men dommer Manuel Oliveira ser at linjemannen er oppe med flagget.
    42'
    Gabrielzinho (Rio Ave FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Dos Arcos.
    45'+2
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Chico Geraldes
    Ut: Gabrielzinho
    Miguel Cardoso (Rio Ave FC) gjør sitt første bytte for dagen. Chico Geraldes erstatter Gabrielzinho.
    46'
    Inn: Junior Brandao
    Ut: Tarantini
    Miguel Cardoso gjør dagens andre bytte i Vila do Conde, når han tar ut Tarantini og setter inn Junior Brandao.
    46'
    46'
    Offside! Uilton blir vinket av og FC Pacos Ferreira må dermed bygge opp et nytt angrep.
    47'
    Pedro Amaral (Rio Ave FC) slår en corner fra høyre side på Estadio Dos Arcos.
    49'
    Mål for Rio Ave FC!
    Rio Ave FC 1 - 1 FC Pacos Ferreira
    Mål: Fabio Coentrao
    Målgivende: Toni Borevkovic
    Fabio Coentrao (Rio Ave FC) utligner med en heading på Estadio Dos Arcos. Stillingen er nå 1-1. Toni Borevkovic var nest sist på ballen.
    49'
    50'
    Målet til Rio Ave FC blir stående
    50'
    FC Pacos Ferreira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark til FC Pacos Ferreira på halvdelen til Rio Ave FC.
    51'
    55'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Rio Ave FC.
    58'
    Spillerbytte - FC Pacos Ferreira
    Inn: Helder Ferreira
    Ut: Abbas Ibrahim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Pacos Ferreira. Inn kommer Helder Ferreira, mens Abbas Ibrahim tar plass på benken.
    58'
    Inn: Martin Calderon
    Ut: Uilton
    Uilton (FC Pacos Ferreira) erstattes av Martin Calderon.
    58'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Manuel Oliveira tildeler Rio Ave FC en corner. Fabio Coentrao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Junior Brandao
    Junior Brandao (Rio Ave FC) kommer til en målsjanse på Estadio Dos Arcos, men klarer ikke å score.
    60'
    Frispark Rio Ave FC.
    61'
    Gelson Dala
    Sjanse til Rio Ave FC! Gelson Dala er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    FC Pacos Ferreira, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    63'
    Ivo Pinto
    Rio Ave FC angriper i Vila do Conde. Ivo Pinto fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Målsjanse! Douglas Tanque (FC Pacos Ferreira) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Pedro Amaral (Rio Ave FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Dos Arcos.
    69'
    70'
    Gult kort til FC Pacos Ferreira
    Rebocho
    Rebocho (FC Pacos Ferreira) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Luther Singh
    FC Pacos Ferreira gjør sitt tredje bytte. Luther Singh erstattes av Joao Pedro.
    71'
    Inn: Joao Pedro Reis Amaral
    Ut: Douglas Tanque
    Bytte for FC Pacos Ferreira. Joao Amaral kommer inn for Douglas Tanque på Estadio Dos Arcos.
    71'
    71'
    Aderllan Santos
    Rio Ave FC angriper. Aderllan Santos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.