3-3
3-4
Costa90'+3
    SC Farense får tildelt et frispark
    Tiago Bruno Lopes Martins signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    2'
    Mål for SC Farense!
    Rio Ave FC 0 - 1 SC Farense
    Mål: Mohamed Belloumi
    Målgivende: Marco Matias
    Mål! Farense tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Mohamed Belloumi på Estadio dos Arcos. Marco Matias var nest sist på ballen.
    4'
    Målet til SC Farense sjekkes av VAR
    4'
    Målet til SC Farense blir stående
    6'
    Skudd på mål, Rio Ave FC
    6'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Rio Ave FC får tildelt et frispark
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    11'
    Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Andre Pereira (Rio Ave) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio dos Arcos.
    14'
    Andre Pereira er tilbake i kampen igjen.
    15'
    Skudd på mål, SC Farense
    Bruno Duarte
    Farense fosser forover og Bruno Duarte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    SC Farense får tildelt et hjørnespark
    19'
    Rio Ave FC får tildelt et hjørnespark
    22'
    29'
    30'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Miguel Nobrega
    Miguel Nobrega (Rio Ave) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio dos Arcos.
    31'
    32'
    Skudd utenfor mål, SC Farense
    Mattheus
    Mattheus (Farense) header mot mål, men ballen går utenfor.
    32'
    SC Farense scorer selvmål!
    Rio Ave FC 1 - 1 SC Farense
    Mål: Artur Jorge
    Selvmål! Artur Jorge er dagens uheldigste i Vila do Conde, der stillingen nå er 1-1.
    33'
    35'
    Bruno Ventura
    Tiago Bruno Lopes Martins tildeler Rio Ave en corner. Bruno Ventura sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    37'
    38'
    Mohamed Belloumi
    Sjanse! Farense avanserer forover, men Mohamed Belloumi avslutter utenfor.
    39'
    Målsjanse til Rio Ave! Bruno Ventura treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til Rio Ave FC
    42'
    Ingen straffe til Rio Ave FC
    42'
    42'
    Mål for Rio Ave FC!
    Rio Ave FC 2 - 1 SC Farense
    Mål: Andre Pereira
    Mål! Rio Ave tar ledelsen 2-1 ved Andre Pereira.
    42'
    Gult kort til SC Farense
    Marco Matias
    Marco Matias (Farense) får et gult kort av dommer Tiago Bruno Lopes Martins.
    44'
    Frispark Rio Ave.
    44'
    Tiago Bruno Lopes Martins signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    45'+1
    Mattheus
    I Vila do Conde slår Mattheus en corner fra venstre.
    45'+2
    Rio Ave FC 2 - 2 SC Farense
    Mål: Bruno Duarte
    Bruno Duarte utligner til 2-2 på Estadio dos Arcos. Det er en fin assist fra Marco Matias.
    45'+2
    Andre Pereira
    Andre Pereira (Rio Ave) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Frispark til Farense på halvdelen til Rio Ave.
    47'
    Tiago Bruno Lopes Martins signaliserer et frispark til Farense.
    50'
    Mattheus
    I Vila do Conde slår Mattheus en corner fra høyre.
    51'
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    53'
    53'
    Dommer Tiago Bruno Lopes Martins venter med å sette i gang spillet fordi Ricardo Velho ligger nede.
    54'
    Spillet på Estadio dos Arcos er stoppet midlertidig fordi Emmanuel Boateng ligger nede.
    54'
    Ricardo Velho er tilbake på banen igjen.
    55'
    Rio Ave slipper å klare seg uten Emmanuel Boateng som kommer tilbake på banen i Vila do Conde.
    55'
    56'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Farense.
    57'
    Dommeren gir Bruno Duarte (Farense) et gult kort.
    57'
    Skudd utenfor mål, Rio Ave FC
    Andre Pereira (Rio Ave) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Frispark Farense.
    59'
    61'
    Dommeren dømmer straffe til Rio Ave FC
    61'
    Straffe til Rio Ave FC
    61'
    Rio Ave FC scorer på straffe!
    Rio Ave FC 3 - 2 SC Farense
    Mål: Joao Pedro Loureiro da Costa
    Joao Pedro Loureiro da Costa dundrer inn et straffespark på Estadio dos Arcos. Stillingen er nå 3-2.
    62'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Ze Luis
    Ut: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Farense bytter ut Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus med Ze Luis.
    64'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    67'
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joao Pedro Loureiro da Costa (Rio Ave) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Inn: Rui Costa
    Ut: Bruno Duarte
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens andre bytte i Vila do Conde, når han tar ut Bruno Duarte og setter inn Rui Costa.
    70'
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Mohamed Belloumi
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Elves Umar Balde erstatter Mohamed Belloumi.
    70'
    SC Farense blir avblåst for offside
    Farense angriper i Vila do Conde, men blir avblåst for offside.
    70'
    Rio Ave slipper å klare seg uten Joao Pedro Loureiro da Costa som kommer tilbake på banen igjen.
    71'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Ze Manuel
    Ut: Emmanuel Boateng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rio Ave. Inn kommer Ze Manuel, mens Emmanuel Boateng tar plass på benken.
    71'
    Inn: Leonardo Ruiz
    Ut: Andre Pereira
    Bytte for Rio Ave. Leonardo Ruiz kommer inn for Andre Pereira på Estadio dos Arcos.
    71'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Rio Ave FC blir avblåst for offside
    En av Rio Aves spillere blir avblåst for offside.
    79'
    Inn: Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Ut: Guga
    Rio Ave bytter ut Guga med Vitor Hugo Gomes Da Silva. Dette er det tredje byttet som Luis Carlos Batalha Freire gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: David Samuel Custodio Lima
    Ut: Francisco Rojano
    Farense gjør sitt fjerde bytte. Francisco Rojano erstattes av David Samuel Custodio Lima.
    80'
    Inn: Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Ut: Mattheus
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt femte bytte for dagen. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves erstatter Mattheus.
    80'
    Artur Jorge
    Dommer Tiago Bruno Lopes Martins viser Artur Jorge (Farense) det gule kortet.
    81'
    81'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vila do Conde fordi Leonardo Ruiz får behandling for en skade på banen.
    81'
    Leonardo Ruiz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    84'
    87'
    87'
    Elves Umar Balde
    Elves Umar Balde (Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    89'
    Rio Ave FC 3 - 3 SC Farense
    Mål: Claudio Falcao
    Målgivende: Elves Umar Balde
    Mål! Farense utligner til 3-3 etter en heading av Claudio Falcao i Vila do Conde. Elves Umar Balde sto for den målgivende pasningen.
    89'
    90'
    Inn: Joao Pedro Salazar da Graca
    Ut: Amine Oudrhiri
    Amine Oudrhiri (Rio Ave) erstattes av Joao Pedro Salazar da Graca.
    90'+1
    Inn: Hernani
    Ut: Bruno Ventura
    Rio Ave bytter ut Bruno Ventura med Hernani. Dette er det femte byttet som Luis Carlos Batalha Freire gjør i dagens kamp.
    90'+1
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Rio Ave FC 3 - 4 SC Farense
    Mål: Rui Costa
    Målgivende: Rui Costa
    Rui Costa dundrer ballen i mål og Farense tar ledelsen 3-4 på Estadio dos Arcos. Flott spill fra Rui Costa før målet.
    90'+3
    90'+5
    Joao Pedro Salazar da Graca
    Dommer Tiago Bruno Lopes Martins gir Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) et gult kort.