Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Clayton Fernandes Silva
    Rio Ave fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    8'
    Alex Bermejo Escribano
    Carlos Andre Fernandes Macedo tildeler Farense en corner. Alex Bermejo Escribano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Alex Bermejo Escribano (Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    11'
    Skudd på mål, SC Farense
    Marco Moreno Ojeda
    I Vila do Conde får Marco Moreno Ojeda (Farense) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    11'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Rio Ave FC får tildelt et hjørnespark
    Ole Pohlmann
    Ole Pohlmann (Rio Ave) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    14'
    Carlos Andre Fernandes Macedo tildeler Rio Ave en corner. Ole Pohlmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Claudio Falcao
    Farense avanserer forover i Vila do Conde. Claudio Falcao avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Skudd utenfor mål, Rio Ave FC
    Sjanse! Rio Ave avanserer forover, men Clayton Fernandes Silva avslutter utenfor.
    18'
    Carlos Andre Fernandes Macedo signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    21'
    Ole Pohlmann (Rio Ave) løfter inn en corner fra venstre på Estadio dos Arcos.
    24'
    I Vila do Conde slår Ole Pohlmann en corner fra venstre.
    24'
    SC Farense får tildelt et frispark
    Renato Pantalon
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    26'
    Joao Tome Esteves Baptista
    Carlos Andre Fernandes Macedo signaliserer et frispark til Farense.
    27'
    Alex Bermejo Escribano (Farense) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    29'
    29'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Farense.
    31'
    Mål for Rio Ave FC!
    Rio Ave FC 1 - 0 SC Farense
    Mål: Patrick William
    Rio Ave tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Patrick William.
    32'
    Målet til Rio Ave FC sjekkes av VAR
    33'
    Målet til Rio Ave FC blir stående
    33'
    Carlos Andre Fernandes Macedo signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    33'
    Skudd på mål, Rio Ave FC
    Rio Ave angriper i Vila do Conde. Clayton Fernandes Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Talys Alves Pereira Oliveira
    I Vila do Conde slår Talys Alves Pereira Oliveira en corner fra høyre.
    36'
    Aderllan Santos
    Frispark Farense.
    37'
    Alex Bermejo Escribano (Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio dos Arcos.
    38'
    39'
    39'
    Gult kort til SC Farense
    Angelo Pelegrinelli Neto (Farense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Patrick William
    Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    43'
    44'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Mohamed Belloumi
    Mohamed Belloumi (Farense) avanserer forover på Estadio dos Arcos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Antonio Manuel Fernandes Mendes
    46'
    47'
    Farense fosser forover og Talys Alves Pereira Oliveira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    Alex Bermejo Escribano (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio dos Arcos.
    48'
    I Vila do Conde slår Alex Bermejo Escribano en corner fra venstre.
    49'
    Carlos Andre Fernandes Macedo signaliserer et frispark til Rio Ave.
    49'
    Spillet på Estadio dos Arcos er stoppet midlertidig fordi Ole Pohlmann ligger nede.
    52'
    Rivaldo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Ole Pohlmann kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio dos Arcos.
    53'
    Rivaldo er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio dos Arcos.
    53'
    55'
    Målsjanse! Antonio Manuel Fernandes Mendes (Farense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Joao Novais
    Carlos Andre Fernandes Macedo tildeler Rio Ave en corner. Joao Novais sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Darío Poveda
    Ut: Filipe Soares
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens første bytte i Vila do Conde, når han tar ut Filipe Soares og setter inn Darío Poveda.
    58'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Morais
    Ut: Ole Pohlmann
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) tar ut Ole Pohlmann som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Morais.
    58'
    Målsjanse på Estadio dos Arcos! Alex Bermejo Escribano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Morais
    Kjempesjanse! Morais (Rio Ave) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    60'
    Joao Novais
    I Vila do Conde slår Joao Novais en corner fra høyre.
    62'
    SC Farense blir avblåst for offside
    Farense angriper, men Carlos Andre Fernandes Macedo blåser for offside.
    63'
    Inn: Geovanny Miguel Bastos Almeida
    Ut: Angelo Pelegrinelli Neto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Farense. Inn kommer Geovanny Miguel Bastos Almeida, mens Angelo Pelegrinelli Neto tar plass på benken.
    64'
    Inn: Marco Matias
    Ut: Alex Bermejo Escribano
    Farense bytter ut Alex Bermejo Escribano med Marco Matias. Dette er det tredje byttet som Jose Albano Ferreira da Mota gjør i dagens kamp.
    65'
    67'
    Geovanny Miguel Bastos Almeida
    Farense angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    Dommer Carlos Andre Fernandes Macedo venter med å sette i gang spillet fordi Patrick William ligger nede.
    68'
    Patrick William ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vila do Conde.
    70'
    Talys Alves Pereira Oliveira (Farense) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    72'
    Farense angriper på Estadio dos Arcos. Claudio Falcao header utenfor.
    72'
    Inn: Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Ut: Amine Oudrhiri
    Rio Ave gjør sitt andre bytte. Amine Oudrhiri erstattes av Vitor Hugo Gomes Da Silva.
    74'
    Inn: Joao Pedro Salazar da Graca
    Ut: Francisco Miguel Ribeiro Tome Tavares Bondoso
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joao Pedro Salazar da Graca erstatter Francisco Miguel Ribeiro Tome Tavares Bondoso.
    74'
    Sjanse i Vila do Conde! Mohamed Belloumi (Farense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Marco Matias
    Carlos Andre Fernandes Macedo tildeler Farense en corner. Marco Matias sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    79'
    En av Rio Aves spillere blir avblåst for offside.
    80'
    82'
    Joao Novais
    Joao Novais (Rio Ave) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    83'
    Morais
    Rio Ave angriper, men avslutningen til Morais går utenfor.
    83'
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Talys Alves Pereira Oliveira
    Bytte for Farense. Elves Umar Balde kommer inn for Talys Alves Pereira Oliveira på Estadio dos Arcos.
    85'
    Morais
    Sjanse til Rio Ave! Morais er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Inn: Brandon Aguilera Zamora
    Ut: Joao Novais
    Joao Novais (Rio Ave) erstattes av Brandon Aguilera Zamora.
    86'
    87'
    Joao Pedro Salazar da Graca
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) kommer til en målsjanse på Estadio dos Arcos, men klarer ikke å score.
    90'
    Elves Umar Balde
    Carlos Andre Fernandes Macedo tildeler Farense en corner. Elves Umar Balde sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.