Sven Mijnans (AZ Alkmaar) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, AZ Alkmaar
    Ibrahim Sadiq
    Sjanse i Waalwijk! Ibrahim Sadiq (AZ Alkmaar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Sven Mijnans (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    19'
    Rob Dieperink tildeler AZ Alkmaar en corner. Sven Mijnans sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Skudd utenfor mål, AZ Alkmaar
    Troy Parrott
    Troy Parrott (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Reuven Niemeijer
    Reuven Niemeijer (RKC Waalwijk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    AZ Alkmaar blir avblåst for offside
    Dommer Rob Dieperink ser at linjemannen løfter flagget, og AZ Alkmaars Troy Parrott blåses av for offside.
    23'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    26'
    Daouda Weidmann
    Daouda Weidmann (RKC Waalwijk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    AZ Alkmaar angriper. Troy Parrott får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    Peer Koopmeiners (AZ Alkmaar) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    30'
    Troy Parrott (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men klarer ikke å score.
    31'
    Mål for AZ Alkmaar!
    RKC Waalwijk 0 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Ruben van Bommel
    Målgivende: Ibrahim Sadiq
    Ruben van Bommel setter ballen i nettet og AZ Alkmaar leder nå 0-1. Ibrahim Sadiq sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Målet til AZ Alkmaar sjekkes av VAR
    33'
    Målet til AZ Alkmaar blir stående
    33'
    33'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    34'
    RKC Waalwijk får tildelt et hjørnespark
    I Waalwijk slår Reuven Niemeijer en corner fra høyre.
    36'
    RKC Waalwijk 0 - 2 AZ Alkmaar
    Målgivende: Jordy Clasie
    Ruben van Bommel setter ballen i mål og øker AZ Alkmaars ledelse til 0-2 i Waalwijk. Jordy Clasie var nest sist på ballen.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Waalwijk fordi Wouter Goes får behandling for en skade på banen.
    38'
    AZ Alkmaar slipper å klare seg uten Wouter Goes som kommer tilbake på banen i Waalwijk.
    38'
    39'
    Dario Van Den Buijs
    Dario Van Den Buijs (RKC Waalwijk) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Frisparket tildelt AZ Alkmaar er farlig nær RKC Waalwijks målområde.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for AZ Alkmaar er nær straffområde.
    45'
    45'+2
    Seiya Maikuma
    Seiya Maikuma (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Michiel Kramer
    Ut: Denilho Cleonise
    RKC Waalwijk gjør sitt første bytte. Denilho Cleonise erstattes av Michiel Kramer.
    46'
    Inn: Liam Van Gelderen
    Ut: Julian Lelieveld
    Julian Lelieveld (RKC Waalwijk) erstattes av Liam Van Gelderen.
    46'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Wouter Goes
    Wouter Goes (AZ Alkmaar) får et gult kort av dommer Rob Dieperink.
    46'
    46'
    Michiel Kramer
    Dommeren gir Michiel Kramer (RKC Waalwijk) et gult kort.
    46'
    Peer Koopmeiners (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på Mandemakers Stadion.
    48'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til AZ Alkmaar like utenfor RKC Waalwijk-området.
    48'
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Peer Koopmeiners går utenfor.
    49'
    53'
    Kan AZ Alkmaar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Ruben van Bommel
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Ruben van Bommel avslutter utenfor.
    56'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Reuven Niemeijer (RKC Waalwijk) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    58'
    58'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    58'
    Frispark RKC Waalwijk.
    60'
    Målsjanse! Sven Mijnans (AZ Alkmaar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Sven Mijnans (AZ Alkmaar) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    64'
    I Waalwijk slår Sven Mijnans en corner fra venstre.
    66'
    67'
    Spillet på Mandemakers Stadion er stoppet midlertidig fordi Daouda Weidmann ligger nede.
    68'
    En av AZ Alkmaars spillere blir avblåst for offside.
    70'
    RKC Waalwijk slipper å klare seg uten Daouda Weidmann som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    71'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    72'
    Rødt kort til RKC Waalwijk
    RKC Waalwijk må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Rob Dieperink viser Michiel Kramer det røde kortet.
    73'
    Rødt kort!
    Spilleren på RKC Waalwijk får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    73'
    Inn: Tim van de Loo
    Ut: Reuven Niemeijer
    RKC Waalwijk bytter ut Reuven Niemeijer med Tim van de Loo.
    74'
    Inn: Alexander Jakobsen
    Ut: Daouda Weidmann
    Daouda Weidmann, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Alexander Jakobsen kommer inn for RKC Waalwijk.
    74'
    76'
    AZ Alkmaar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RKC Waalwijk.
    77'
    Dommer Rob Dieperink viser Ruben van Bommel (AZ Alkmaar) det gule kortet.
    77'
    78'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Zico Buurmeester
    Ut: Sven Mijnans
    Maarten Martens gjør dagens første bytte i Waalwijk, når han tar ut Sven Mijnans og setter inn Zico Buurmeester.
    78'
    Inn: Denso Kasius
    Ut: David Moller Wolfe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Denso Kasius, mens David Moller Wolfe tar plass på benken.
    78'
    Inn: Kristijan Belic
    Ut: Wouter Goes
    AZ Alkmaar bytter ut Wouter Goes med Kristijan Belic.
    78'
    Peer Koopmeiners (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    80'
    En av RKC Waalwijks spillere blir avblåst for offside på Mandemakers Stadion.
    83'
    Inn: Jayden Addai
    Ut: Ruben van Bommel
    AZ Alkmaar bytter ut Ruben van Bommel med Jayden Addai. Dette er det fjerde byttet som Maarten Martens gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Mexx Meerdink
    Ut: Troy Parrott
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Mexx Meerdink, mens Troy Parrott tar plass på benken.
    84'
    86'
    87'
    RKC Waalwijk 0 - 3 AZ Alkmaar
    Mål: Mexx Meerdink
    Målgivende: Zico Buurmeester
    Mexx Meerdink header ballen i mål og AZ Alkmaar går opp til en komfortabel 0-3-ledelse i Waalwijk. Det er en fin assist fra Zico Buurmeester.
    87'
    Mexx Meerdink
    AZ Alkmaar angriper i Waalwijk. Mexx Meerdink avslutter på mål, men greier ikke å score.