0-2
Harroui90'+2
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Waalwijk.
    Adil Auassar
    Sparta Rotterdam fosser forover og Adil Auassar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    1'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Sparta Rotterdam fosser fremover, men Ingmar Oostrom blåser for offside på Mandemakers Stadion.
    3'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    11'
    Abdou Harroui
    Sparta Rotterdam angriper. Abdou Harroui får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    15'
    I Waalwijk slår Ola John en corner fra høyre.
    17'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    17'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    18'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    19'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    20'
    Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Mandemakers Stadion.
    22'
    Sven Mijnans
    Sjanse i Waalwijk! Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    Vitalie Damascan (RKC Waalwijk) vinkes av for offside i Waalwijk.
    26'
    Ingmar Oostrom tildeler Sparta Rotterdam en corner. Bryan Smeets sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    27'
    I Waalwijk slår Sven Mijnans en corner fra høyre.
    28'
    30'
    I Waalwijk header Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til RKC Waalwijk
    40'
    Ingen straffe til RKC Waalwijk
    41'
    Ola John (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    41'
    Ingmar Oostrom tildeler RKC Waalwijk en corner. Cyril Ngonge sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    42'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    45'+1
    45'+1
    Bryan Smeets
    Sparta Rotterdam angriper, men avslutningen til Bryan Smeets går utenfor.
    45'+2
    Frispark RKC Waalwijk.
    45'+3
    Målsjanse! Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Det blir farlig! Frispark for Sparta Rotterdam er nær straffområde.
    48'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    50'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    51'
    Cyril Ngonge (RKC Waalwijk) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.
    53'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    58'
    Mica Pinto
    Mica Pinto (Sparta Rotterdam) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    RKC Waalwijk 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Lennart Thy
    Målgivende: Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam tar ledelsen 0-1 i Waalwijk etter en heading av Lennart Thy! Sven Mijnans var nest sist på ballen.
    60'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Vitalie Damascan
    RKC Waalwijk bytter ut Vitalie Damascan med Finn Stokkers.
    62'
    Inn: Lennerd Daneels
    Ut: Ola John
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKC Waalwijk. Inn kommer Lennerd Daneels, mens Ola John tar plass på benken.
    62'
    Frispark i en god posisjon for RKC Waalwijk!
    63'
    Finn Stokkers
    RKC Waalwijk avanserer forover på Mandemakers Stadion og Finn Stokkers kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sparta Rotterdam.
    63'
    63'
    64'
    Ingmar Oostrom tildeler RKC Waalwijk en corner. Lennerd Daneels sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    71'
    Adil Auassar (Sparta Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Inn: Richard Van der Venne
    Ut: Anas Tahiri
    RKC Waalwijk gjør sitt tredje bytte. Anas Tahiri erstattes av Richard van der Venne.
    72'
    Inn: Morad El Haddouti
    Ut: Cyril Ngonge
    Fred Grim gjør dagens fjerde bytte i Waalwijk, når han tar ut Cyril Ngonge og setter inn Morad el Haddouti.
    72'
    76'
    Kan Sparta Rotterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Richard Van der Venne
    RKC Waalwijk angriper på Mandemakers Stadion, men Richard van der Venne header utenfor.
    78'
    Sparta Rotterdam angriper i Waalwijk. Abdou Harroui fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    80'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Wouter Burger
    Ut: Bryan Smeets
    Sparta Rotterdam bytter ut Bryan Smeets med Wouter Burger. Dette er det første byttet som Henk Fraser gjør i dagens kamp.
    81'
    Målsjanse til Sparta Rotterdam! Abdou Harroui treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    Morad el Haddouti (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    86'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Deroy Duarte
    Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) får et gult kort av dommer Ingmar Oostrom.
    86'
    Inn: Paul Quasten
    Ut: Said Bakari
    Said Bakari (RKC Waalwijk) erstattes av Paul Quasten.
    87'
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Lennart Thy
    Bytte for Sparta Rotterdam. Emanuel Emegha kommer inn for Lennart Thy på Mandemakers Stadion.
    87'
    Målsjanse på Mandemakers Stadion! Richard van der Venne fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Sparta Rotterdam angriper, men Emanuel Emegha vinkes av for offside.
    88'
    Inn: Tom Beugelsdijk
    Ut: Sven Mijnans
    Henk Fraser (Sparta Rotterdam) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tom Beugelsdijk erstatter Sven Mijnans.
    89'
    90'
    Mica Pinto
    Mica Pinto (Sparta Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Melle Meulensteen
    Melle Meulensteen (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'
    RKC Waalwijk 0 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Abdou Harroui
    Målgivende: Deroy Duarte
    Mål! Abdou Harroui øker Sparta Rotterdams ledelse til 0-2 på Mandemakers Stadion. Deroy Duarte sto for den målgivende pasningen.
    90'+2
    Emanuel Emegha
    Sjanse! Sparta Rotterdam avanserer forover, men Emanuel Emegha avslutter utenfor.