Trond Olsen legger inn foran mål, men Hansen er ute og plukker ballen lett.
    Bakenga header en langball ned til Gytkjær. Dansken skyter fra skrått hold, men Thomas redder.
    Det nærmeste vi har vært en målsjanse så langt på Lerkendal: Midtsjø skyter fra 16 meter. Et godt stykke utenfor.
    7'
    Normann prøver seg med et skudd fra rundt 20 meter. Heller ikke Glimts midtbanemann har siktet riktig innstilt.
    10'
    Helland går i bakken og Rosenborg får frispark like utenfor hjørnet av 16-meteren.
    11'
    Rosenborg-maskineriet har ikke kommet ordentlig i gang så langt. Dårlig tempo.
    12'
    Småfarlig Glimt-forsøk! Azemi får ballen i god posisjon inne i RBKs 16-meter, men får ikke avsluttet ordentlig.
    12'
    Kjempesjanse RBK! Midtsjø skyter utrolig nok over fra hjørnet av fem-meteren.
    13'
    Bakenga går i bakken innenfor 16-meteren, men får - korrekt - ikke straffespark.
    14'
    Normann og Midtsjø i tottene på hverandre. Veldig irriterte på hverandre. Er heldige som slipper unna kort.
    14'
    RBK begynner å feste grepet på kampen.
    18'
    Og der er Mitsjø nær - igjen. Drar seg inn i 16-meteren og måker til. Like utenfor.
    18'
    Helland prøver litt på et frispark fra skrått hold. Ganske høyt over Glimt-målet.
    21'
    Nok en gang er Normann litt hard med en Rosenborg-spiller. Denne gangen er det Bakenga som blir liggende med vondt i hodet. Ser ut til å kunne fortsette.
    22'
    Helland prøver igjen. Denne gangen fra rundt 20 meter. Fortsatt for høyt.
    24'
    Jonassen prøver å finne Trond Olsen. Andre Hansen våkent ute og plukker ballen.
    25'
    Helland får frispark rett utenfor 16-meteren. Tar en rask variant til Jensen, men det ender med utspark fra Glimt-keeperen.
    28'
    Rosenborg kan komme på en farlig kontring, men dommer Skjerven blåser utrolig nok av. Gir frispark til RBK og gult kort til Jonassen.
    30'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Mushaga Bakenga
    Målgivende: Pål André Helland
    Rosenborg tar ledelsen på Lerkendal. Helland slår inn til Bakenga - som header inn 1-0. Muligens er Bakenga i offside. Tøft for Glimt som ropte på straffe bare sekunder tidligere da Azemi gikk i bakken i duell med Reginiussen. Dermed er nordlendingene i øyeblikket på direkte nedrykksplass.
    34'
    Midtsjø nær ved å øke til 2-0. Men skuddet reddes.
    36'
    Nok en bra Rosenborg-mulighet, med Glimt får avverget.
    37'
    Helland på vei gjennom. Velger å lobbe. Men forsøket går ganske høyt over Glimt-målet.
    38'
    Gult kort til Rosenborg
    Pål André Helland
    40'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Emil Jonassen
    30'
    Helland går ned til dødlinjen. Slår inn mot Gytkjær, men ballen ender oppe på Glimt-målet.
    44'
    Vadim Manzon
    44'
    Ett minutt tilleggstid.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Alexander Juel
    46'
    Glimt nær utligning! Normann får ballen i returrommet og fyrer av. Ballen går like utenfor RBK-målet.
    48'
    Helland tar en kort corner til Jensen. Får tilbake ballen og går innover sentralt i banen. Skyter over Glimt-målet.
    50'
    Helland skriker høyt av smerte etter en duell med Halvorsen, men reiser seg igjen og fortsetter.
    55'
    Glimt har en drøy halvtime på seg til å redde plassen i Eliteserien. Har startet andre omgang brukbart.
    56'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Vadim Manzon
    57'
    Store muligheter for RBK! Først prøver Thorarinsson seg, men Glimt får avverget. Heller ikke Konradsen lykkes med sitt skuddforsøk bare sekunder senere.
    58'
    Innbytter Hauge gir Rosenborg en corner.
    59'
    Rosenborg 2 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Holmar Orn Eyjolfsson
    Og der kom scoringen som kan være spikeren i Glimt-kista. En mislykket Trond Olsen-lobb blir snappet av Jonas Svensson. Høyrebacken skyter, Thomas gir retur - og Eyjolfsson setter returen i mål. Islendingen var helt på kanten av offside i det Svensson skjøt, men var trolig innenfor.
    60'
    Rosenborg-fansen synger "rykker ned" til Bodø/Glimt.
    63'
    Inn: Daniel Edvardsen
    Ut: Thomas Jacobsen
    63'
    Glimt trenger dermed to scoringer for å gå forbi Stabæk på målforskjell. Det vil i så fall sikre kvalifiseringsplass i øyeblikket.
    64'
    Glimt prøver seg med et innlegg fra høyre som Reginiussen enkelt klarerer unna.
    68'
    Corner til Glimt.
    68'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Rosenborg 2 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Fitim Azemi
    Målgivende: Ole Jørgen Halvorsen
    Og der reduserer Glimt! Azemi stiger til værs på en corner fra Halvorsen. Dermed har gultrøyene fått fornyet håp om å overleve. Trenger en scoring til for kvalifiseringsplass.
    68'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Mushaga Bakenga
    69'
    Ballen ender i RBKs mål, men Bjørnbak, som er flyttet opp som spiss, er for lengst avblåst for frispark.
    71'
    Det jubles på Lerkendal, av RBK-fansen, over at LSK har tatt ledelsen mot Molde..
    72'
    Helland i farlig posisjon, avslutter like utenfor.
    73'
    Glimt får frispark 20 meter fra RBK-målet.
    74'
    Bjørnbak fyrer av - rett i muren. Treffer Konradsen så hardt at han må ta telling.
    75'
    Konradsen har kommet inn på banen igjen og skyter fra 20 meter. Rett på keeper.
    77'
    Etter at Stabæk gikk opp til 3-0 trenger Glimt nå to scoringer for ikke å rykke direkte ned.
    78'
    Det ser tungt ut for Glimt som ikke klarer å sette RBK under press med mindre enn ti minutter igjen.
    82'
    Inn: Matthias Vilhjalmsson
    Ut: Anders Konradsen
    82'
    Hjørnespark Glimt.
    83'
    Et dårlig Konradsen-innlegg ender bak mål.
    84'
    Normann har fått seg en smell og ligger nede.
    84'
    Normann reiser seg og fortsetter. Tiden i ferd med å renne ut for Glimt.
    84'
    Jensen med et lekkert hælspark til Eyjolfsson, men midtstopperen klarer ikke å dra seg forbi den siste Glimt-forsvareren.
    85'
    Gytkjær på vei gjennom, avblåses for offside.
    86'
    Glimt prøver desperat å krige seg til sjanser, men det ser vrient ut for nordlendingene.