Frispark for Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Geoffrey Acheampong (Rovaniemen Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Oliver Reitala har tildelt Rovaniemen Palloseura et hjørnespark.
    15'
    Otto Kemppainen
    Rovaniemen Palloseura angriper og Otto Kemppainen får avsluttet. Headingen treffer ikke AC Oulu-målet.
    16'
    Kan Rovaniemen Palloseura utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    19'
    Hjørnespark til AC Oulu.
    21'
    Rovaniemen Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Nino Roffelsen
    Rovaniemen Palloseura fosser forover og Nino Roffelsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    25'
    Srdjan Vujaklija
    Srdjan Vujaklija (Rovaniemen Palloseura) header mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til Rovaniemen Palloseura.
    26'
    Rovaniemen Palloseura angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    30'
    Straffe til AC Oulu!
    31'
    AC Oulu scorer på straffe!
    Rovaniemen Palloseura 0 - 1 AC Oulu
    Mål: Dennis Salanovic
    Dennis Salanovic scorer og AC Oulu leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    31'
    Rodrigo Antunes
    Dommeren gir Rodrigo Antunes (Rovaniemen Palloseura) et gult kort.
    32'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til AC Oulu
    Anselmi Mikael Nurmela
    Anselmi Nurmela (AC Oulu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Mål for Rovaniemen Palloseura!
    Rovaniemen Palloseura 1 - 1 AC Oulu
    Mål: Simo Roiha
    Mål! Simo Roiha utligner til 1-1.
    35'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    40'
    42'
    Oliver Reitala har tildelt AC Oulu et hjørnespark.
    43'
    Jere Kallinen
    Sjanse! AC Oulu avanserer forover, men Jere Kallinen avslutter utenfor.
    43'
    44'
    Dennis Salanovic
    AC Oulu angriper. Dennis Salanovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    Rovaniemen Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    44'
    Sergei Eremenko
    AC Oulu angriper, men avslutningen til Sergei Eremenko går utenfor.
    45'
    48'
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Roger Bonet (AC Oulu) vrir seg av smerte i gresset.
    49'
    Roger Bonet er tilbake i kampen igjen.
    53'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Lucky Opara
    Ut: Roger Bonet
    Roger Bonet (AC Oulu) erstattes av Lucky Opara.
    53'
    Jussi Niska
    Målsjanse til Rovaniemen Palloseura! Jussi Niska treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    56'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og AC Oulu får straffe!
    57'
    AC Oulu fikk tildelt et straffespark som Dennis Salanovic mislyktes med å sette i mål!
    58'
    Sjanse til AC Oulu! Dennis Salanovic er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Otso Liimatta
    Otso Liimatta (AC Oulu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    AC Oulu fosser forover og Sergei Eremenko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    63'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Tuomas Kaukua
    Ut: Geoffrey Acheampong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rovaniemen Palloseura. Inn kommer Tuomas Kaukua, mens Geoffrey Acheampong tar plass på benken.
    63'
    Vertti Hänninen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Inn: Vili Saarikoski
    Ut: Tuomas Kaukua
    Rovaniemen Palloseura bytter ut Tuomas Kaukua med Vili Saarikoski.
    67'
    Vertti Hänninen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    67'
    Inn: Usman Sale
    Ut: Otso Liimatta
    AC Oulu gjør sitt andre bytte. Otso Liimatta erstattes av Usman Sale.
    67'
    68'
    71'
    71'
    Offside! Joona Lahdenmäki blir vinket av og Rovaniemen Palloseura må dermed bygge opp et nytt angrep.
    72'
    Otto Kemppainen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Rovaniemen Palloseura slipper å klare seg uten Otto Kemppainen som kommer tilbake på banen igjen.
    74'
    Inn: Didis Lutumba-Pitah
    Ut: Otto Kemppainen
    Rovaniemen Palloseura bytter ut Otto Kemppainen med Didis Lutumba-Pitah.
    75'
    Jussi Niska
    Målsjanse! Jussi Niska (Rovaniemen Palloseura) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Skade: Rovaniemen Palloseura
    78'
    79'
    Tilbake fra skade: Rovaniemen Palloseura
    80'
    Inn: Aapo Heikkila
    Ut: Samu Alanko
    AC Oulu gjør sitt tredje bytte. Samu Alanko erstattes av Aapo Heikkila.
    81'
    Inn: Niklas Jokelainen
    Ut: Magnus Breitenmoser
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Niklas Jokelainen, mens Magnus Breitenmoser tar plass på benken.
    81'
    Usman Sale
    Målsjanse! Usman Sale (AC Oulu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    83'
    85'
    Vili Saarikoski
    Rovaniemen Palloseura angriper. Vili Saarikoski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.