Frispark for Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    1'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Lahti.
    3'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    6'
    Kari Arkivuo
    Sjanse til FC Lahti! Kari Arkivuo er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Rovaniemen Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Kari Arkivuo (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Rovaniemen Keskuskenttä.
    8'
    FC Lahti angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Frispark Rovaniemen Palloseura.
    13'
    Aleksandr Kokko ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    14'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Aleksandr Kokko
    Det virker som Aleksandr Kokko ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Matias Tamminen.
    16'
    Rovaniemen Palloseura slipper å klare seg uten Aleksandr Kokko som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    I Rovaniemi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Rovaniemen Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Matias Tamminen
    Matias Tamminen (Rovaniemen Palloseura) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Målsjanse til Rovaniemen Palloseura! Matias Tamminen treffer mål, men keeper redder.
    24'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Offside! Vahid Hambo (FC Lahti) er alene igjennom, men dommer Jari Jarvinen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    26'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Juho Hyvarinen
    Rovaniemen Palloseura angriper og Juho Hyvarinen får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lahti-målet.
    30'
    Frispark til Rovaniemen Palloseura på halvdelen til FC Lahti.
    32'
    Joonas Vahtera ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    I Rovaniemi slår Mikko Kuningas en corner fra høyre.
    37'
    Rovaniemen Palloseura slipper å klare seg uten Joonas Vahtera som kommer tilbake på banen i Rovaniemi.
    37'
    38'
    Inn: Tuomas Kaukua
    Ut: Joonas Vahtera
    Joonas Vahtera (Rovaniemen Palloseura) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tuomas Kaukua.
    38'
    Vahid Hambo
    FC Lahti angriper i Rovaniemi. Vahid Hambo fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    41'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Lahti...
    44'
    FC Lahti scorer på straffe!
    Rovaniemen Palloseura 0 - 1 FC Lahti
    Mål: Dimitry Imbongo
    FC Lahti går opp i en 0-1 ledelse etter at Dimitry Imbongo setter straffesparket sikkert i mål på Rovaniemen Keskuskenttä.
    45'
    45'+4
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Lassi Forss
    Ut: Jean-Christophe Coubronne
    FC Lahti gjør sitt første bytte. Coubronne erstattes av Lassi Forss.
    46'
    Youness Rahimi
    Youness Rahimi (Rovaniemen Palloseura) kommer seg fri på Rovaniemen Keskuskenttä, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Vahid Hambo
    FC Lahti avanserer forover i Rovaniemi. Vahid Hambo avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    53'
    Mikko Kuningas
    Målsjanse! Mikko Kuningas (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Rovaniemen Keskuskenttä, men klarer ikke å score.
    58'
    60'
    Gult kort til FC Lahti
    Vahid Hambo
    Vahid Hambo (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Inn: Viljami Isotalo
    Ut: Vahid Hambo
    Bytte for FC Lahti. Viljami Isotalo kommer inn for Vahid Hambo på Rovaniemen Keskuskenttä.
    62'
    Jari Jarvinen tildeler FC Lahti en corner. Mikko Kuningas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    63'
    64'
    Rovaniemen Palloseura scorer selvmål!
    Rovaniemen Palloseura 0 - 2 FC Lahti
    Mål: Zurab Tsiskaridze
    Et uheldig selvmål av Zurab Tsiskaridze gjør at det står 0-2 på Rovaniemen Keskuskenttä.
    66'
    Obed Malolo (Rovaniemen Palloseura) slår en corner fra venstre side på Rovaniemen Keskuskenttä.
    69'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    69'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    70'
    72'
    73'
    I Rovaniemi slår Matti Klinga en corner fra venstre.
    75'
    76'
    Viljami Isotalo
    Dommeren gir Viljami Isotalo (FC Lahti) et gult kort.
    76'
    Inn: Jussi Niska
    Ut: Atte Sihvonen
    Mikko Mannila (Rovaniemen Palloseura) gjør sitt femte bytte for dagen. Jussi Niska erstatter Atte Sihvonen.
    77'
    Inn: Tommi Jantti
    Ut: Eetu Muinonen
    Mikko Mannila gjør dagens tredje bytte i Rovaniemi, når han tar ut Eetu Muinonen og setter inn Tommi Jantti.
    77'
    Inn: Veka Pyyny
    Ut: Enoch Banza
    Enoch Banza (Rovaniemen Palloseura) erstattes av Veka Pyyny.
    77'
    78'
    I Rovaniemi header Matias Tamminen (Rovaniemen Palloseura) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Jasin Assehnoun
    FC Lahti bytter ut Jasin Assehnoun med Altin Zeqiri.
    82'
    83'
    Mål for FC Lahti!
    Rovaniemen Palloseura 0 - 3 FC Lahti
    Mål: Altin Zeqiri
    Målgivende: Lassi Forss
    I Rovaniemi øker FC Lahti ledelsen til 0-3 takket være et mål av Altin Zeqiri. Lassi Forss sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Hjørnespark til Rovaniemen Palloseura
    87'
    Inn: Arttu Auranen
    Ut: Henri Eninful
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Arttu Auranen, mens Henri Eninful tar plass på benken.
    88'
    Inn: Pyry Lampinen
    Ut: Dimitry Imbongo
    FC Lahti bytter ut Dimitry Imbongo med Pyry Lampinen.
    88'
    Altin Zeqiri
    Sjanse i Rovaniemi! Altin Zeqiri (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    88'
    88'
    89'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura.
    89'
    Rovaniemen Palloseura 0 - 4 FC Lahti
    Mål: Arttu Auranen
    Målgivende: Pyry Lampinen
    Arttu Auranen setter ballen i mål og øker FC Lahtis ledelse til 0-4 i Rovaniemi. Flott spill fra Pyry Lampinen før målet.