0-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Enoch Banza
    Sjanse! Rovaniemen Palloseura avanserer forover, men Enoch Banza avslutter utenfor.
    6'
    Kalle Makinen har tildelt Kuopion Palloseura et hjørnespark.
    9'
    Kuopion Palloseura slår en corner fra venstre.
    9'
    Nuno Tomas
    Sjanse til Kuopion Palloseura! Nuno Tomas er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Hjørnespark til Rovaniemen Palloseura
    20'
    Youness Rahimi
    Målsjanse til Rovaniemen Palloseura! Youness Rahimi treffer mål, men keeper redder.
    23'
    Gult kort til Rovaniemen Palloseura
    Aleksandr Kokko
    Aleksandr Kokko (Rovaniemen Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    Kuopion Palloseura angriper, men Aniekpeno Udo vinkes av for offside.
    27'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Jiri Nissinen
    Dommeren gir Jiri Nissinen (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    29'
    Offside! Usman Sale blir vinket av og Kuopion Palloseura må dermed bygge opp et nytt angrep.
    30'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Rovaniemen Palloseura 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Nana Boateng
    Målgivende: Ville Saxman
    Mål! Nana Boateng gir Kuopion Palloseura en 0-1 ledelse. Flott spill fra Ville Saxman før målet.
    33'
    Joonas Vahtera
    Joonas Vahtera (Rovaniemen Palloseura) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Hjørne til Kuopion Palloseura.
    40'
    Rovaniemen Palloseura 0 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Saku Savolainen
    Mål! Kuopion Palloseura øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Saku Savolainen på Rovaniemen Keskuskenttä.
    40'
    45'+2
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Ats Purje
    Ut: Jiri Nissinen
    Arne Erlandsen (Kuopion Palloseura) gjør sitt første bytte for dagen. Ats Purje erstatter Jiri Nissinen.
    46'
    56'
    Nana Boateng
    Nana Boateng (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Kalle Makinen.
    68'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Jussi Niska
    Ut: Obed Malolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rovaniemen Palloseura. Inn kommer Jussi Niska, mens Obed Malolo tar plass på benken.
    68'
    Inn: Tuomas Kaukua
    Ut: Aleksandr Kokko
    Rovaniemen Palloseura gjør sitt andre bytte. Aleksandr Kokko erstattes av Tuomas Kaukua.
    68'
    Inn: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Ut: Aniekpeno Udo
    Kuopion Palloseura bytter ut Aniekpeno Udo med Rangel.
    70'
    Inn: Tommi Jantti
    Ut: Youness Rahimi
    Youness Rahimi (Rovaniemen Palloseura) erstattes av Tommi Jantti.
    73'
    Hjørnespark til Kuopion Palloseura
    73'
    73'
    73'
    74'
    77'
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Joonas Vahtera
    Rovaniemen Palloseura bytter ut Joonas Vahtera med Matias Tamminen. Dette er det fjerde byttet som Vesa Tauriainen gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Rasmus Degerman
    Ut: Zurab Tsiskaridze
    Rovaniemen Palloseura gjør sitt femte bytte. Zurab Tsiskaridze erstattes av Rasmus Degerman.
    78'
    81'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Petteri Pennanen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Arttu Heinonen, mens Petteri Pennanen tar plass på benken.