Bytte for Ruch Chorzow. Bartlomiej Baranski kommer inn for Tomasz Foszmanczyk på Ruch Chorzow Stadium.
    Frispark for Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    I Chorzow slår Karol Knap en corner fra høyre.
    17'
    Frispark til Ruch Chorzow på halvdelen til MKS Cracovia.
    25'
    Patryk Stepinski (Ruch Chorzow) løfter inn en corner fra venstre på Ruch Chorzow Stadium.
    26'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Ruch Chorzow.
    26'
    27'
    Hjørnespark til Ruch Chorzow
    29'
    Soma Novothny
    Soma Novothny (Ruch Chorzow) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    MKS Cracovia angriper, men Patryk Makuch vinkes av for offside.
    31'
    Szymon Szymanski (Ruch Chorzow) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ruch Chorzow Stadium.
    36'
    Inn: Maciej Sadlok
    Ut: Szymon Szymanski
    Maciej Sadlok (Ruch Chorzow) erstatter Szymon Szymanski som ser ut til å måtte forlate Ruch Chorzow Stadium med en skade.
    38'
    Skudd utenfor mål, Ruch Chorzow
    41'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    43'
    Spillet på Ruch Chorzow Stadium er stoppet midlertidig fordi Josema ligger nede.
    44'
    Josema ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chorzow.
    45'+2
    Frispark for MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+3
    Mål for Ruch Chorzow!
    Ruch Chorzow 1 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Soma Novothny
    Målgivende: Milosz Kozak
    Ruch Chorzow tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Soma Novothny. Flott spill fra Milosz Kozak før målet.
    45'+4
    47'
    50'
    53'
    MKS Cracovia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Jani Atanasov
    Sjanse! MKS Cracovia avanserer forover, men Jani Atanasov avslutter utenfor.
    56'
    57'
    Spillerbytte - MKS Cracovia
    Inn: Mikkel Maigaard
    Ut: Patryk Makuch
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKS Cracovia. Inn kommer Mikkel Maigaard, mens Patryk Makuch tar plass på benken.
    57'
    Det blir farlig! Frispark for MKS Cracovia er nær straffområde.
    58'
    Filip Starzynski
    Filip Starzynski (Ruch Chorzow) kommer seg fri på Ruch Chorzow Stadium, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) slår en corner fra høyre side på Ruch Chorzow Stadium.
    63'
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) slår en corner fra venstre side på Ruch Chorzow Stadium.
    64'
    Inn: Patryk Sokolowski
    Ut: Karol Knap
    Karol Knap (MKS Cracovia) erstattes av Patryk Sokolowski.
    64'
    Inn: Cornel Emilian Rapa
    Ut: Filip Rozga
    MKS Cracovia bytter ut Filip Rozga med Cornel Emilian Rapa. Dette er det tredje byttet som Dawid Kroczek gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Takuto Oshima
    Ut: Jani Atanasov
    Dawid Kroczek (MKS Cracovia) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Takuto Oshima erstatter Jani Atanasov.
    65'
    67'
    Gult kort til Ruch Chorzow
    Soma Novothny (Ruch Chorzow) mottar sitt første gule kort for dagen på Ruch Chorzow Stadium.
    71'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Ruch Chorzow like utenfor MKS Cracovia-området.
    71'
    Rødt kort til MKS Cracovia
    Andreas Skovgaard
    Utvisning! MKS Cracovia må klare seg uten Andreas Skovgaard resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    71'
    Inn: Michal Feliks
    Ut: Robert Dadok
    Ruch Chorzow gjør sitt tredje bytte. Robert Dadok erstattes av Michal Feliks.
    75'
    Inn: Lukasz Moneta
    Ut: Milosz Kozak
    Ruch Chorzow bytter ut Milosz Kozak med Lukasz Moneta.
    78'
    Inn: Mateusz Bartolewski
    Ut: Filip Wilak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ruch Chorzow. Inn kommer Mateusz Bartolewski, mens Filip Wilak tar plass på benken.
    78'
    Lukasz Moneta
    I Chorzow header Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Ruch Chorzow avanserer forover i Chorzow. Filip Starzynski avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Ruch Chorzow angriper i Chorzow. Soma Novothny avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    MKS Cracovia, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Ruch Chorzow angriper. Soma Novothny får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Bartlomiej Baranski
    Bartlomiej Baranski (Ruch Chorzow) kommer til en målsjanse på Ruch Chorzow Stadium, men klarer ikke å score.
    81'
    Frispark til MKS Cracovia på halvdelen til Ruch Chorzow.
    82'
    Michal Feliks
    Michal Feliks (Ruch Chorzow) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Patryk Sokolowski
    MKS Cracovia avanserer forover i Chorzow. Patryk Sokolowski avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Inn: Mateusz Bochnak
    Ut: Benjamin Källman
    Dawid Kroczek (MKS Cracovia) gjør sitt femte bytte for dagen. Mateusz Bochnak erstatter Benjamin Källman.
    84'
    Ruch Chorzow 2 - 0 MKS Cracovia
    Målgivende: Michal Feliks
    Ruch Chorzow går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Soma Novothny. Det er en fin assist fra Michal Feliks.