Ki-Je Lee (Sør-Korea) mottar sitt første gule kort for dagen på Jassim Bin Hamad Stadium.
    Jo Gue-sung (Sør-Korea) kommer seg fri på Jassim Bin Hamad Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Ning Ma signaliserer et frispark til Sør-Korea.
    31'
    Gult kort til Bahrain
    Ali Jaafar Mohamed Madan
    Ali Jaafar Mohamed Madan (Bahrain) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Bahrain angriper i Doha. Ali Jaafar Mohamed Madan fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark til Bahrain på halvdelen til Sør-Korea.
    34'
    Jae-sung Lee
    Sør-Korea avanserer forover i Doha. Jae-sung Lee avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Mål for Sør-Korea!
    Sør-Korea 1 - 0 Bahrain
    Mål: Hwang In-beom
    Målgivende: Son Heung-min
    Mål! Hwang In-beom gir Sør-Korea en 1-0 ledelse. Son Heung-min var nest sist på ballen.
    38'
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Sør-Korea er nær straffområde.
    42'
    Kang In Lee
    Kang In Lee (Sør-Korea) kommer seg fri på Jassim Bin Hamad Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Frispark for Sør-Korea på egen banehalvdel.
    45'
    Moses Atede
    Dommer Ning Ma gir Moses Atede (Bahrain) et gult kort.
    45'
    Son Heung-min
    Sør-Korea fosser forover og Son Heung-min fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    Bahrain, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    45'+6
    Amine Mohamad Hassan Benaddi (Bahrain) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jassim Bin Hamad Stadium.
    45'+7
    Amine Mohamad Hassan Benaddi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Doha.
    45'+9
    Spillerbytte - Bahrain
    Inn: Sayed Mahdi Baqer Jaafar Mahdi
    Ut: Amine Mohamad Hassan Benaddi
    Juan Antonio Pizzi gjør dagens første bytte i Doha, når han tar ut Amine Mohamad Hassan Benaddi og setter inn Sayed Mahdi Baqer Jaafar Mahdi.
    46'
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Son Heung-min (Sør-Korea) vrir seg av smerte i gresset.
    47'
    Son Heung-min er tilbake i kampen igjen.
    47'
    49'
    Kamil Hasan Al Aswad
    Bahrain angriper i Doha. Kamil Hasan Al Aswad avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    Sør-Korea, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Ning Ma tildeler Bahrain en corner. Kamil Hasan Al Aswad sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Mål for Bahrain!
    Sør-Korea 1 - 1 Bahrain
    Mål: Abdulla Al-Hashsash
    Abdulla Al-Hashsash utligner til 1-1 på Jassim Bin Hamad Stadium.
    51'
    Spillerbytte - Sør-Korea
    Inn: Tae-hwan Kim
    Ut: Ki-Je Lee
    Jurgen Klinsmann (Sør-Korea) gjør sitt første bytte for dagen. Tae-hwan Kim erstatter Ki-Je Lee.
    53'
    Jo Gue-sung
    Sør-Korea avanserer forover i Doha. Jo Gue-sung avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Sør-Korea 2 - 1 Bahrain
    Mål: Kang In Lee
    Målgivende: Kim Min-jae
    Mål! Sør-Korea tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Kang In Lee på Jassim Bin Hamad Stadium. Det er en fin assist fra Kim Min-jae.
    56'
    57'
    Sjanse i Doha! Son Heung-min (Sør-Korea) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Kang In Lee (Sør-Korea) slår en corner fra venstre side på Jassim Bin Hamad Stadium.
    60'
    60'
    Jo Gue-sung
    Jo Gue-sung (Sør-Korea) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Kang In Lee vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Sør-Korea slipper å klare seg uten Kang In Lee som kommer tilbake på banen i Doha.
    64'
    Inn: Jasim Alsalama
    Ut: Moses Atede
    Bahrain bytter ut Moses Atede med Jasim Alsalama. Dette er det andre byttet som Juan Antonio Pizzi gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Yusuf
    Ut: Abdulla Al-Hashsash
    Bytte for Bahrain. Yusuf kommer inn for Abdulla Al-Hashsash på Jassim Bin Hamad Stadium.
    66'
    Sør-Korea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Sør-Korea angriper, men Ning Ma blåser for offside.
    67'
    68'
    Sør-Korea 3 - 1 Bahrain
    Målgivende: Hwang In-beom
    I Doha øker Sør-Korea ledelsen til 3-1 takket være et mål av Kang In Lee. Flott spill fra Hwang In-beom før målet.
    69'
    Målet til Sør-Korea sjekkes av VAR
    70'
    Målet til Sør-Korea blir stående
    70'
    Inn: Hyeon-seok Hong
    Ut: Jo Gue-sung
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sør-Korea. Inn kommer Hyeon-seok Hong, mens Jo Gue-sung tar plass på benken.
    72'
    Inn: Kim Young-gwon
    Ut: Kim Min-jae
    Sør-Korea bytter ut Kim Min-jae med Kim Young-gwon. Dette er det tredje byttet som Jurgen Klinsmann gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Mahdi Faisal Alhumaidan
    Ut: Mohamed Adel Mohamed Ali Hasan
    Mohamed Adel Mohamed Ali Hasan (Bahrain) erstattes av Mahdi Faisal Alhumaidan.
    72'
    En av Sør-Koreas spillere går i offside.
    74'
    Sør-Korea angriper i Doha. Son Heung-min fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Dommer Ning Ma venter med å sette i gang spillet fordi Park Yong-woo ligger nede.
    75'
    Sør-Korea slipper å klare seg uten Park Yong-woo som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    Jae-sung Lee (Sør-Korea) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    79'
    En av Bahrains spillere blir avblåst for offside på Jassim Bin Hamad Stadium.
    80'
    Sayed Mahdi Baqer Jaafar Mahdi
    Bahrain avanserer forover og Sayed Mahdi Baqer Jaafar Mahdi kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    81'
    81'
    81'
    Inn: Ibrahim Al-Wali
    Ut: Ali Jaafar Mohamed Madan
    Bytte for Bahrain. Ibrahim Al-Wali kommer inn for Ali Jaafar Mohamed Madan på Jassim Bin Hamad Stadium.
    82'
    Inn: Woo-yeong Jeong
    Ut: Jae-sung Lee
    Sør-Korea gjør sitt fjerde bytte. Jae-sung Lee erstattes av Woo-yeong Jeong.
    82'
    Inn: Jin seob Park
    Ut: Park Yong-woo
    Sør-Korea bytter ut Park Yong-woo med Jin seob Park.
    82'
    En av Bahrains spillere blir avblåst for offside.
    86'
    Målsjanse! Son Heung-min (Sør-Korea) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Dommer Ning Ma viser Son Heung-min (Sør-Korea) det gule kortet.
    90'+4
    90'+4
    Ning Ma signaliserer et frispark til Sør-Korea på egen banehalvdel.
    90'+5
    Ning Ma tildeler Sør-Korea en corner. Kang In Lee sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.