267
76
    Skudd på mål, Lecce
    Assan Ceesay
    Målsjanse på Stadio Arechi! Assan Ceesay fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Salernitana blir avblåst for offside
    Lassana Coulibaly
    US Salernitana fosser fremover, men Daniele Doveri blåser for offside på Stadio Arechi.
    4'
    Målet til Salernitana sjekkes av VAR
    5'
    Målet til Salernitana blir annullert
    5'
    Salernitana får tildelt et frispark
    I Salerno har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Lecce får tildelt et hjørnespark
    Kristoffer Askildsen
    Daniele Doveri tildeler US Lecce en corner. Kristoffer Askildsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Lecce får tildelt et frispark
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Salernitana
    Lassana Coulibaly (US Salernitana) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Arechi.
    10'
    Skudd utenfor mål, Lecce
    Assan Ceesay (US Lecce) kommer seg fri på Stadio Arechi, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Frispark til US Salernitana på halvdelen til US Lecce.
    13'
    Skudd utenfor mål, Salernitana
    Pasquale Mazzocchi
    US Salernitana angriper i Salerno. Pasquale Mazzocchi fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Kristoffer Askildsen (US Lecce) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Arechi.
    23'
    US Lecce avanserer forover i Salerno. Assan Ceesay avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    25'
    Kristoffer Askildsen (US Lecce) slår en corner fra høyre side på Stadio Arechi.
    27'
    Lameck Banda
    Lameck Banda (US Lecce) kommer til en målsjanse på Stadio Arechi, men klarer ikke å score.
    28'
    Salernitana får tildelt et hjørnespark
    Antonio Candreva
    I Salerno slår Antonio Candreva en corner fra høyre.
    31'
    US Salernitana angriper i Salerno, men blir avblåst for offside.
    31'
    US Lecce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    US Salernitana angriper, men Daniele Doveri blåser for offside.
    34'
    Krzysztof Piatek
    US Salernitana angriper og Krzysztof Piatek får avsluttet. Headingen treffer ikke US Lecce-målet.
    37'
    37'
    Sjanse til US Lecce! Kristoffer Askildsen er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til US Salernitana.
    41'
    Pasquale Mazzocchi (US Salernitana) kommer til en målsjanse på Stadio Arechi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Mål for Lecce!
    Salernitana 0 - 1 Lecce
    Mål: Assan Ceesay
    Målgivende: Morten Hjulmand
    Assan Ceesay setter ballen i nettet og US Lecce leder nå 0-1. Flott spill fra Morten Hjulmand før målet.
    43'
    45'+1
    Daniele Doveri tildeler US Salernitana en corner. Antonio Candreva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - Salernitana
    Inn: Grigoris Kastanos
    Ut: Lassana Coulibaly
    Davide Nicola gjør dagens første bytte i Salerno, når han tar ut Lassana Coulibaly og setter inn Grigoris Kastanos.
    46'
    Inn: Domagoj Bradaric
    Ut: Norbert Gyomber
    US Salernitana bytter ut Norbert Gyomber med Domagoj Bradaric.
    46'
    46'
    Gult kort til Lecce
    Federico Di Francesco
    Federico Di Francesco (US Lecce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Frispark for US Salernitana på egen banehalvdel.
    47'
    Skudd på mål, Salernitana
    Grigoris Kastanos
    Grigoris Kastanos (US Salernitana) avanserer forover på Stadio Arechi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    Salernitana, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    En av US Salernitanas spillere går i offside.
    50'
    Domagoj Bradaric (US Salernitana) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Arechi.
    52'
    Kristoffer Askildsen (US Lecce) kommer til en målsjanse på Stadio Arechi, men klarer ikke å score.
    53'
    Domagoj Bradaric er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til US Salernitana på egen banehalvdel.
    54'
    US Salernitana fosser forover og Krzysztof Piatek fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Tonny Vilhena
    I Salerno slår Tonny Vilhena en corner fra venstre.
    54'
    Antonio Candreva (US Salernitana) slår en corner fra høyre side på Stadio Arechi.
    55'
    Lecce scorer selvmål!
    Salernitana 1 - 1 Lecce
    Mål: Joan Gonzalez
    Joan Gonzalez setter ballen i eget mål! 1-1.
    55'
    Frispark US Salernitana.
    56'
    US Salernitana angriper, men blir avblåst for offside.
    57'
    60'
    Joan Gonzalez
    Dommeren gir Joan Gonzalez (US Lecce) et gult kort.
    60'
    Krzysztof Piatek (US Salernitana) kommer seg fri på Stadio Arechi, men avslutningen går utenfor.
    62'
    US Salernitana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    US Lecce angriper, men avslutningen til Lameck Banda går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Alexis Blin
    Ut: Kristoffer Askildsen
    Kristoffer Askildsen (US Lecce) erstattes av Alexis Blin.
    66'
    Inn: Kristijan Bistrovic
    Ut: Joan Gonzalez
    Marco Baroni (US Lecce) gjør sitt andre bytte for dagen. Kristijan Bistrovic erstatter Joan Gonzalez.
    66'
    Inn: Federico Bonazzoli
    Ut: Krzysztof Piatek
    US Salernitana bytter ut Krzysztof Piatek med Federico Bonazzoli. Dette er det tredje byttet som Davide Nicola gjør i dagens kamp.
    67'
    Federico Baschirotto
    Federico Baschirotto (US Lecce) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Arechi.
    68'
    68'
    72'
    Kristijan Bistrovic
    US Lecce avanserer forover i Salerno. Kristijan Bistrovic avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Inn: Antonino Gallo
    Ut: Giuseppe Pezzella
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Lecce. Inn kommer Antonino Gallo, mens Giuseppe Pezzella tar plass på benken.
    74'
    Inn: Erik Botheim
    Ut: Boulaye Dia
    Bytte for US Salernitana. Erik Botheim kommer inn for Boulaye Dia på Stadio Arechi.
    76'
    Inn: Gabriel Strefezza
    Ut: Federico Di Francesco
    Marco Baroni (US Lecce) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gabriel Strefezza erstatter Federico Di Francesco.
    78'
    Inn: Remi Oudin
    Ut: Lameck Banda
    US Lecce bytter ut Lameck Banda med Remi Oudin. Dette er det femte byttet som Marco Baroni gjør i dagens kamp.
    78'
    80'
    Inn: Diego Martin Valencia Morello
    Ut: Antonio Candreva
    US Salernitana gjør sitt femte bytte. Antonio Candreva erstattes av Diego Valencia.
    82'
    Salernitana 1 - 2 Lecce
    Mål: Gabriel Strefezza
    Målgivende: Antonino Gallo
    I Salerno tar US Lecce ledelsen 1-2 etter et mål av Gabriel Strefezza. Antonino Gallo var nest sist på ballen.
    83'
    Gabriel Strefezza
    Gabriel Strefezza (US Lecce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Domagoj Bradaric
    US Salernitana fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    Daniele Doveri tildeler US Lecce en corner. Kristijan Bistrovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    88'
    89'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Salerno fordi Federico Bonazzoli får behandling for en skade på banen.
    90'
    US Salernitana angriper i Salerno. Grigoris Kastanos avslutter på mål, men greier ikke å score.