Fernandez (sm)36'
3-1
    Frisparket tildelt Samsunspor er farlig nær Trabzonspors målområde.
    2'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Samsunspor like utenfor Trabzonspor-området.
    2'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    3'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    9'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    10'
    I Samsun slår Emre Kilinc en corner fra høyre.
    11'
    Straffe til Samsunspor
    12'
    VAR sjekker om det er straffe til Samsunspor
    14'
    Dommeren dømmer straffe til Samsunspor
    14'
    Samsunspor scorer på straffe!
    Samsunspor 1 - 0 Trabzonspor
    Mål: Taylan Antalyali
    Mål! Samsunspor får et straffespark som Taylan Antalyali setter i mål på Samsun 19 Mayis. Stillingen er dermed 1-0.
    14'
    Trezeguet
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Trezeguet avslutter utenfor.
    16'
    17'
    Marius Mouandilmadji
    Marius Mouandilmadji (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark Trabzonspor.
    20'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Trabzonspor på halvdelen til Samsunspor.
    27'
    Mål for Samsunspor!
    Samsunspor 2 - 0 Trabzonspor
    Mål: Marius Mouandilmadji
    Mål! Marius Mouandilmadji (Samsunspor) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Samsun 19 Mayis.
    28'
    30'
    Frispark i en god posisjon for Trabzonspor!
    32'
    Mål for Trabzonspor!
    Samsunspor 2 - 1 Trabzonspor
    Mål: Enis Bardhi
    Mål! Trabzonspor reduserer til 2-1 etter et mål av Enis Bardhi på Samsun 19 Mayis.
    32'
    34'
    Trabzonspor scorer selvmål!
    Samsunspor 3 - 1 Trabzonspor
    Mål: Joaquin Fernandez
    Selvmål! Joaquin Fernandez kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 3-1!
    36'
    Zeki Yavru (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Samsun 19 Mayis.
    36'
    37'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Gult kort til Samsunspor
    Youssef Ait Bennasser
    Youssef Ait Bennasser må stå over en kamp for Samsunspor etter å ha fått gult kort av dommer Abdulkadir Bitigen.
    39'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    Spillet på Samsun 19 Mayis er stoppet midlertidig fordi Joaquin Fernandez ligger nede.
    43'
    44'
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Samsun 19 Mayis, men klarer ikke å score.
    45'
    Joaquin Fernandez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Zeki Yavru (Samsunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+3
    Samsunspor slipper å klare seg uten Zeki Yavru som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+5
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Berat Ayberk Ozdemir
    Ut: Joaquin Fernandez
    Joaquin Fernandez (Trabzonspor) erstattes av Berat Ayberk Ozdemir.
    46'
    Trezeguet
    Målsjanse på Samsun 19 Mayis! Trezeguet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Hjørnespark til Trabzonspor
    48'
    49'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Zeki Yavru vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Zeki Yavru er på beina igjen og fortsetter kampen på Samsun 19 Mayis.
    54'
    55'
    56'
    Alim Ozturk
    Alim Ozturk (Samsunspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Alim Ozturk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Samsunspor. Inn kommer Kingsley Schindler, mens Alim Ozturk tar plass på benken.
    61'
    Inn: Edin Visca
    Ut: Trezeguet
    Trabzonspor bytter ut Trezeguet med Edin Visca.
    61'
    Inn: Yunus Emre Cift
    Ut: Zeki Yavru
    Zeki Yavru, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Yunus Emre Cift kommer inn for Samsunspor.
    61'
    62'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Trabzonspor en corner. Enis Bardhi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    63'
    64'
    Gult kort til Trabzonspor
    Evren Eren Elmali
    Dommer Abdulkadir Bitigen gir Evren Eren Elmali (Trabzonspor) et gult kort.
    65'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    Inn: Arbnor Muja
    Ut: Benito Raman
    Samsunspor gjør sitt tredje bytte. Benito Raman erstattes av Arbnor Muja.
    67'
    Samsunspors Marius Mouandilmadji blåses av for offside på Samsun 19 Mayis.
    68'
    68'
    Taylan Antalyali
    Taylan Antalyali (Samsunspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Inn: Taxiarchis Fountas
    Ut: Umut Gunes
    Umut Gunes (Trabzonspor) erstattes av Taxiarchis Fountas.
    70'
    Inn: Enis Destan
    Ut: Paul Onuachu
    Trabzonspor bytter ut Paul Onuachu med Enis Destan. Dette er det fjerde byttet som Abdullah Mucib Avci gjør i dagens kamp.
    71'
    Det blir farlig! Frispark for Trabzonspor er nær straffområde.
    72'
    Kingsley Schindler ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    73'
    Kingsley Schindler
    Kingsley Schindler (Samsunspor) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Enis Bardhi
    Sjanse i Samsun! Enis Bardhi (Trabzonspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Kingsley Schindler ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Samsun.