Lynn89'
    Hernan Lopez Munoz
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Hernan Lopez Munoz fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Malik Badawi tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær Orlando City SCs målområde.
    10'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Duncan McGuire (Orlando City SC) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Jack Lynn
    Ut: Duncan McGuire
    Orlando City SC bytter ut Duncan McGuire som ikke ser ut til å kunne fortsette. Oscar Pareja blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Jack Lynn.
    16'
    I San Jose slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    19'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    21'
    Vitor Costa
    Vitor Costa (San Jose Earthquakes) header mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    22'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    25'
    Carlos Gruezo
    Målsjanse på Earthquakes Stadium! Carlos Gruezo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    29'
    Rodrigues
    San Jose Earthquakes angriper. Rodrigues får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Spillet på Earthquakes Stadium er stoppet midlertidig fordi Pedro Gallese ligger nede.
    31'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    32'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    Rodrigues
    32'
    Pedro Gallese ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i San Jose.
    33'
    Dagur Dan Thorhallsson
    Dagur Dan Thorhallsson (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    Rodrigues
    San Jose Earthquakes avanserer forover i San Jose. Rodrigues avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Malik Badawi tildeler Orlando City SC en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    41'
    I San Jose slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    42'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Orlando City SC) kommer seg fri på Earthquakes Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Jack Lynn
    Jack Lynn (Orlando City SC) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    45'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i San Jose fordi Rodrigo Schlegel får behandling for en skade på banen.
    45'+2
    Orlando City SC slipper å klare seg uten Rodrigo Schlegel som kommer tilbake på banen i San Jose.
    45'+3
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    45'+3
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Orlando City SC angriper i San Jose, men blir avblåst for offside.
    45'+5
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men Malik Badawi blåser for offside på Earthquakes Stadium.
    51'
    54'
    Målsjanse! Dagur Dan Thorhallsson (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Cristian Espinoza
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Cristian Espinoza avslutter utenfor.
    62'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Amahl Pellegrino
    San Jose Earthquakes bytter ut Amahl Pellegrino med Benjamin Kikanovic.
    63'
    Inn: Preston Judd
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) erstattes av Preston Judd.
    63'
    Inn: Niko Tsakiris
    Ut: Carlos Gruezo
    San Jose Earthquakes bytter ut Carlos Gruezo med Niko Tsakiris. Dette er det tredje byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    63'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    70'
    Dagur Dan Thorhallsson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    71'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Vitor Costa
    Vitor Costa (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    71'
    Dagur Dan Thorhallsson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Earthquakes Stadium.
    72'
    Luis Muriel
    Orlando City SC fosser forover og Luis Muriel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Luis Muriel
    Luis Muriel (Orlando City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    77'
    Vitor Costa
    Vitor Costa (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Martin Ojeda
    Ut: Dagur Dan Thorhallsson
    Dagur Dan Thorhallsson, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Martin Ojeda kommer inn for Orlando City SC.
    79'
    Inn: Rafael Santos
    Ut: Facundo Daniel Torres Perez
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rafael Santos erstatter Facundo Daniel Torres Perez.
    79'
    Hjørnespark til Orlando City
    81'
    82'
    Jack Lynn
    I San Jose får Jack Lynn (Orlando City SC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    82'
    82'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Hernan Lopez Munoz
    Bytte for San Jose Earthquakes. Paul Marie kommer inn for Hernan Lopez Munoz på Earthquakes Stadium.
    83'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Vitor Costa
    San Jose Earthquakes gjør sitt femte bytte. Vitor Costa erstattes av Jack Skahan.
    83'
    84'
    85'
    Det blir farlig! Frispark for Orlando City SC er nær straffområde.
    85'
    Nicolas Lodeiro (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    86'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Cristian Espinoza går utenfor.
    86'
    87'
    Jack Skahan
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Jack Skahan treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    88'
    Mål for Orlando City!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Orlando City
    Mål: Jack Lynn
    Målgivende: Martin Ojeda
    I San Jose tar Orlando City SC ledelsen 0-1 etter et mål av Jack Lynn. Flott spill fra Martin Ojeda før målet.
    89'
    Inn: Kyle Smith
    Ut: Luis Muriel
    Oscar Pareja gjør dagens fjerde bytte i San Jose, når han tar ut Luis Muriel og setter inn Kyle Smith.
    90'+2
    Inn: Jeorgio Kocevski
    Ut: Jack Lynn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Jeorgio Kocevski, mens Jack Lynn tar plass på benken.