2-1
Raul Ruidiaz72' (Str.)
2-2
3-2
    Gabriele Ciampi signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    4'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Gabriele Ciampi tildeler Seattle Sounders en corner. Danny Leyva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Danny Leyva (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    8'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Preston Judd
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Preston Judd treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    11'
    Seattle Sounders må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra San Jose Earthquakes.
    12'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    13'
    Vitor Costa
    San Jose Earthquakes angriper på Earthquakes Stadium. Vitor Costa header utenfor.
    13'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    14'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Gabriele Ciampi signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    21'
    23'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Preston Judd går utenfor.
    23'
    25'
    Cristian Roldan
    Seattle Sounders angriper i San Jose. Cristian Roldan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Gabriele Ciampi signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    28'
    29'
    San Jose Earthquakes angriper. Preston Judd får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Danny Leyva (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    34'
    40'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    41'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Vitor Costa
    Målgivende: Bruno Wilson
    Mål! San Jose Earthquakes tar ledelsen 1-0 ved Vitor Costa. Bruno Wilson var nest sist på ballen.
    42'
    San Jose Earthquakes 2 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Cristian Espinoza
    Målgivende: Preston Judd
    I San Jose øker San Jose Earthquakes ledelsen til 2-0 takket være et mål av Cristian Espinoza. Det er en fin assist fra Preston Judd.
    43'
    Målet til San Jose Earthquakes sjekkes av VAR
    44'
    Målet til San Jose Earthquakes blir stående
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Seattle Sounders er nær straffområde.
    46'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    48'
    San Jose Earthquakes angriper, men Gabriele Ciampi blåser for offside.
    50'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Seattle Sounders.
    50'
    52'
    52'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Dylan Teves
    Dylan Teves (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Danny Leyva
    Seattle Sounders fosser forover og Danny Leyva fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Danny Leyva (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    57'
    I San Jose slår Danny Leyva en corner fra høyre.
    58'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Albert Rusnak
    Ut: Sota Kitahara
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt første bytte for dagen. Albert Rusnak erstatter Sota Kitahara.
    58'
    59'
    Danny Leyva
    Danny Leyva (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    60'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    61'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Niko Tsakiris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Jack Skahan, mens Niko Tsakiris tar plass på benken.
    64'
    64'
    Jackson Ragen
    Dommer Gabriele Ciampi gir Jackson Ragen (Seattle Sounders) et gult kort.
    64'
    Dommer Gabriele Ciampi venter med å sette i gang spillet fordi Preston Judd ligger nede.
    65'
    Preston Judd er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Cristian Espinoza
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Cristian Espinoza er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    67'
    Dommer Gabriele Ciampi ser at linjemannen løfter flagget, og San Jose Earthquakess Preston Judd blåses av for offside.
    68'
    Gabriele Ciampi signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    69'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Dylan Teves
    Bytte for Seattle Sounders. Danny Musovski kommer inn for Dylan Teves på Earthquakes Stadium.
    69'
    Inn: Cody Baker
    Ut: Danny Leyva
    Danny Leyva (Seattle Sounders) erstattes av Cody Baker.
    69'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Benjamin Kikanovic
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Gabriele Ciampi.
    70'
    Straffe til Seattle Sounders
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til Seattle Sounders
    71'
    Dommeren dømmer straffe til Seattle Sounders
    71'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    San Jose Earthquakes 2 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Raul Ruidiaz
    Mål! Seattle Sounders reduserer til 2-1 takket være et straffespark av Raul Ruidiaz.
    72'
    Inn: Jeremy Ebobisse
    Ut: Preston Judd
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) erstatter Preston Judd som muligens er skadet.
    76'
    78'
    Frispark Seattle Sounders.
    80'
    Danny Musovski
    Danny Musovski (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men San Jose Earthquakes klarerer.
    81'
    81'
    Mål for Seattle Sounders!
    San Jose Earthquakes 2 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Danny Musovski
    Målgivende: Cody Baker
    Danny Musovski (Seattle Sounders) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Earthquakes Stadium. Cody Baker sto for den målgivende pasningen.
    81'
    San Jose Earthquakes 3 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Jeremy Ebobisse
    Målgivende: Jack Skahan
    Jeremy Ebobisse dundrer ballen i mål og San Jose Earthquakes tar ledelsen 3-2 på Earthquakes Stadium. Flott spill fra Jack Skahan før målet.
    82'
    Inn: Daniel Munie
    Ut: Paul Marie
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens tredje bytte i San Jose, når han tar ut Paul Marie og setter inn Daniel Munie.
    83'
    Inn: Tanner Beason
    Ut: Benjamin Kikanovic
    San Jose Earthquakes gjør sitt fjerde bytte. Benjamin Kikanovic erstattes av Tanner Beason.
    84'
    84'
    86'
    87'
    Inn: Paul Rothrock
    Ut: Yeimar Gomez Andrade
    Seattle Sounders bytter ut Yeimar Gomez Andrade med Paul Rothrock.
    87'
    89'
    Gabriele Ciampi tildeler Seattle Sounders en corner. Paul Rothrock sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    90'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i San Jose fordi Vitor Costa får behandling for en skade på banen.
    90'+2
    San Jose Earthquakes slipper å klare seg uten Vitor Costa som kommer tilbake på banen i San Jose.
    90'+3
    90'+3
    Jack Skahan
    Jack Skahan (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) avanserer forover på Earthquakes Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.