Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo.
    2'
    Mål for San Lorenzo de Almagro!
    San Lorenzo de Almagro 1 - 0 Liverpool Montevideo
    Mål: Ivan Leguizamon
    Mål! Ivan Leguizamon gir San Lorenzo de Almagro ledelsen 1-0 etter en velplassert heading.
    5'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    13'
    San Lorenzo de Almagro angriper i Flores, men blir avblåst for offside.
    14'
    Frispark for Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    17'
    San Lorenzo de Almagro tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark Liverpool Montevideo.
    20'
    22'
    Mål for Liverpool Montevideo!
    San Lorenzo de Almagro 1 - 1 Liverpool Montevideo
    Mål: Diego Gonzalo Garcia Cardozo
    Mål! bortelag utligner ved Diego Gonzalo Garcia Cardozo. Stillingen er nå 1-1.
    24'
    Målet til Liverpool Montevideo sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Liverpool Montevideo blir stående
    26'
    27'
    Kan San Lorenzo de Almagro utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    Malcom Braida
    Målsjanse til San Lorenzo de Almagro! Malcom Braida treffer mål, men keeper redder.
    30'
    Liverpool Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Ivan Leguizamon (San Lorenzo de Almagro) slår en corner fra venstre side på Estadio Pedro Bidegain.
    30'
    Eric Remedi
    Eric Remedi (San Lorenzo de Almagro) kommer seg fri på Estadio Pedro Bidegain, men avslutningen går utenfor.
    30'
    I Flores har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Elian Irala (San Lorenzo de Almagro) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Pedro Bidegain.
    32'
    Spillet på Estadio Pedro Bidegain er stoppet midlertidig fordi Diego Rodriguez ligger nede.
    32'
    Gult kort til San Lorenzo de Almagro
    Elian Irala
    Elian Irala (San Lorenzo de Almagro) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    Frispark til Liverpool Montevideo på halvdelen til San Lorenzo de Almagro.
    32'
    San Lorenzo de Almagro slipper å klare seg uten Elian Irala som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Diego Rodriguez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til San Lorenzo de Almagro.
    33'
    Gult kort til Liverpool Montevideo
    Martin Barrios
    Martin Barrios (Liverpool Montevideo) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Pedro Bidegain.
    33'
    Elian Irala ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    Frisparket tildelt San Lorenzo de Almagro er farlig nær Liverpool Montevideos målområde.
    36'
    Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi
    Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi (Liverpool Montevideo) får et gult kort av dommer Angel Arteaga Cabriales.
    36'
    Gonzalo Lujan Melli
    I Flores header Gonzalo Lujan Melli (San Lorenzo de Almagro) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Elian Irala er tilbake på banen igjen.
    37'
    Frispark for San Lorenzo de Almagro på egen banehalvdel.
    38'
    Det blir farlig! Frispark for San Lorenzo de Almagro er nær straffområde.
    39'
    Dommer Angel Arteaga Cabriales venter med å sette i gang spillet fordi Luciano Rodriguez ligger nede.
    40'
    Luciano Rodriguez er tilbake i kampen igjen.
    42'
    Ivan Leguizamon
    San Lorenzo de Almagro angriper. Ivan Leguizamon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Liverpool Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Alexis Ricardo Cuello
    Alexis Ricardo Cuello (San Lorenzo de Almagro) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    45'
    I Flores har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    San Lorenzo de Almagro må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Liverpool Montevideo.
    45'+2
    45'+3
    Cristian Nahuel Barrios
    San Lorenzo de Almagro angriper, men avslutningen til Cristian Nahuel Barrios går utenfor.
    45'+3
    San Lorenzo de Almagro 2 - 1 Liverpool Montevideo
    Mål: Alexis Ricardo Cuello
    Målgivende: Eric Remedi
    Mål! Alexis Ricardo Cuello gir San Lorenzo de Almagro en 2-1 ledelse. Eric Remedi sto for den målgivende pasningen.
    45'+5
    Skudd på mål, San Lorenzo de Almagro
    45'+6
    45'+6
    Spillerbytte - Liverpool Montevideo
    Inn: Enzo Martinez
    Ut: Kevin Amaro
    Kevin Amaro (Liverpool Montevideo) erstattes av Enzo Martinez.
    46'
    Frispark til San Lorenzo de Almagro på halvdelen til Liverpool Montevideo.
    46'
    48'
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Flores fordi Martin Barrios får behandling for en skade på banen.
    48'
    Martin Barrios er tilbake på banen igjen.
    49'
    50'
    Dommer Angel Arteaga Cabriales viser Cristian Nahuel Barrios (San Lorenzo de Almagro) det gule kortet.
    50'
    51'
    Frispark i en god posisjon for Liverpool Montevideo!
    51'
    Dommeren gir Ivan Leguizamon (San Lorenzo de Almagro) et gult kort.
    51'
    Matias Ocampo
    I Flores får Matias Ocampo (Liverpool Montevideo) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    52'
    San Lorenzo de Almagro, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    53'
    Malcom Braida (San Lorenzo de Almagro) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Pedro Bidegain.
    54'
    58'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo like utenfor San Lorenzo de Almagro-området.
    59'
    Spillet på Estadio Pedro Bidegain er stoppet midlertidig fordi Ivan Leguizamon ligger nede.
    59'
    Inn: Renzo Machado
    Ut: Matias Ocampo
    Bytte for Liverpool Montevideo. Renzo Machado kommer inn for Matias Ocampo på Estadio Pedro Bidegain.
    60'
    Inn: Franco Nicola
    Ut: Martin Barrios
    Franco Nicola (Liverpool Montevideo) erstatter Martin Barrios som muligens er skadet.
    60'
    Skudd utenfor mål, San Lorenzo de Almagro
    61'
    San Lorenzo de Almagro 2 - 2 Liverpool Montevideo
    Mål: Luciano Rodriguez
    Målgivende: Agustin Cayetano Arbelo
    Luciano Rodriguez scorer og utligner dermed til 2-2. Flott spill fra Agustin Cayetano Arbelo før målet.
    62'
    Ivan Leguizamon kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Pedro Bidegain.
    63'
    En av Liverpool Montevideos spillere blir avblåst for offside på Estadio Pedro Bidegain.
    65'
    San Lorenzo de Almagro fosser fremover, men Angel Arteaga Cabriales blåser for offside på Estadio Pedro Bidegain.
    66'
    Franco Nicola
    Liverpool Montevideo fosser forover og Franco Nicola fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Spillerbytte - San Lorenzo de Almagro
    Inn: Cristian Ferreira Martins
    Ut: Cristian Nahuel Barrios
    Leandro Atilio Romagnoli gjør dagens første bytte i Flores, når han tar ut Cristian Nahuel Barrios og setter inn Cristian Ferreira Martins.
    67'
    68'
    70'
    Skade: San Lorenzo de Almagro
    72'
    74'
    Tilbake fra skade: San Lorenzo de Almagro
    75'
    Kan Liverpool Montevideo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Gaston Gomez (San Lorenzo de Almagro) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Pedro Bidegain.
    76'
    Gaston Gomez er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Pedro Bidegain.
    77'
    Inn: Tobias Medina
    Ut: Ivan Leguizamon
    San Lorenzo de Almagro bytter ut Ivan Leguizamon med Tobias Medina. Dette er det andre byttet som Leandro Atilio Romagnoli gjør i dagens kamp.
    78'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til San Lorenzo de Almagro på egen banehalvdel.
    80'
    Angel Arteaga Cabriales tildeler San Lorenzo de Almagro en corner. Cristian Ferreira Martins sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Malcom Braida (San Lorenzo de Almagro) kommer til en målsjanse på Estadio Pedro Bidegain, men klarer ikke å score.
    81'
    Gaston Guruceaga Fagundez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Gaston Guruceaga Fagundez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Flores.
    82'
    83'
    83'
    I Flores slår Diego Gonzalo Garcia Cardozo en corner fra venstre.
    84'
    Angel Arteaga Cabriales signaliserer et frispark til San Lorenzo de Almagro like utenfor Liverpool Montevideo-området.
    85'
    Diego Rodriguez
    Dommer Angel Arteaga Cabriales gir Diego Rodriguez (Liverpool Montevideo) et gult kort.
    85'
    Cristian Ferreira Martins
    Sjanse til San Lorenzo de Almagro! Cristian Ferreira Martins er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    Cristian Ferreira Martins (San Lorenzo de Almagro) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Pedro Bidegain.
    87'
    San Lorenzo de Almagro 3 - 2 Liverpool Montevideo
    Mål: Gaston Campi
    Målgivende: Cristian Ferreira Martins
    San Lorenzo de Almagro tar ledelsen 3-2 etter en heading fra Gaston Campi. Cristian Ferreira Martins var nest sist på ballen.
    87'
    Inn: DANIEL HERRERA
    Ut: Diego Herazo
    Leandro Atilio Romagnoli (San Lorenzo de Almagro) gjør sitt tredje bytte for dagen. DANIEL HERRERA erstatter Diego Herazo.
    89'
    Inn: Agustin Gonzalez Pereira
    Ut: Diego Rodriguez
    Liverpool Montevideo bytter ut Diego Rodriguez med Agustin Gonzalez Pereira. Dette er det fjerde byttet som Emiliano Alfaro gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Hebert Alexander Vergara Larrosa
    Ut: Jean Pierre Rosso Genova
    Emiliano Alfaro gjør dagens femte bytte i Flores, når han tar ut Jean Pierre Rosso Genova og setter inn Hebert Alexander Vergara Larrosa.
    90'
    Inn: Francisco Perruzzi
    Ut: Elian Irala
    San Lorenzo de Almagro gjør sitt fjerde bytte. Elian Irala erstattes av Francisco Perruzzi.
    90'
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for Liverpool Montevideo er nær straffområde.
    90'+1
    San Lorenzo de Almagro angriper, men Angel Arteaga Cabriales blåser for offside.
    90'+2
    90'+3
    Luciano Rodriguez
    Luciano Rodriguez (Liverpool Montevideo) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    90'+3
    Rødt kort til Liverpool Montevideo
    Matias de los Santos De los Santos
    Matias de los Santos De los Santos sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Liverpool Montevideo må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    90'+3
    Malcom Braida vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+5
    Cristian Ferreira Martins (San Lorenzo de Almagro) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+6
    90'+7
    90'+7
    90'+7
    Malcom Braida er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+7
    Frisparket tildelt Liverpool Montevideo er farlig nær San Lorenzo de Almagros målområde.