1-2
90'+1 (Str.)
90'+1

Velkommen til Sandefjord og live-dekningen av oppgjøret mellom Sandefjord Fotball og Odd Grenland.
    Hjemmelaget SF har hatt en svak periode etter at de åpnet sesongen overbevisende. Odd er med i medaljestriden, men de har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen.
    Odd har hatt et godt tak på SF, og alle fem kampene lagene har møtt hverandre i Eliteserien har skienslaget vunnet. I fjor spilte imidlertid begge lag i 1. divisjon, og da vant SF 3-0 her på Komplett.
    I dag må SF klare seg uten Erik Mjelde (suspensjon) og Samuel Isaksen (brakk ankelen på trening fredag). Odd har både Jacob Sørensen og Alex Valencia på skadelista.
    Når disse to lagene møtes, blir det i snitt scoret 3,44 mål. Dermed kan to av Eliteseriens beste keepere, Espen Bugge Pettersen og Arni Gautur Arason, få nok å henge fingrene i.
    Lagene kommer inn på banen i dette øyeblikk!
    Odd har tatt avspark.
    1'
    Odd og Bentley med frispark mulighet nede ved dødlinja. Kort variant som Fevang misbruker.
    3'
    Brebbe sparker ballen unna.
    3'
    Odd kontrer og Gulsvik setter fart. Han får skutt fra litt skrått hold, men Bugge Pettersen er nede og redder. Kunne stått 0-1 der!
    5'
    SF kommer til et brukabart innlegg fra Salcinovic, men ballen ender etter mye klabb og babb i klypene på Arason.
    7'
    Fevang gjør en god jobb og skjermer ballen ut over dødlinja foran Mane.
    8'
    Kovacs får frispark i duell med Sohna: Brenne skyter direkte, men Bugge Pettersen lar seg ikke overliste på skuddet fra nærmere 30 meter.
    9'
    Odd og Gulsvik kommer på en ny overgang, men til slutt får Jensen beinet ballen vekk.
    13'
    Brenne fyrer av fra 20 meter, og skuddet går en halv meter over målet. Ser dog ut til at Bugge Pettersen hadde god kontroll på skuddet.
    15'
    Morten Fevang klarerer.
    16'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Ser ut til at Sohna får kortet grunnet en protest på at Odd fikk et frispark.
    17'
    Gulsvik slår et håpløst innlegg som går ut over dødlinja på motsatt side.
    19'
    Mane får frispark i kamp med Fevang.Publikum vil at Fevang skal få gult kort, men Øvrebø lar forseelsen gå. Det påfølgende frisparket klareres av Kovacs.
    20'
    Mane avvinkes for en tvilsom offside.
    21'
    SF vil ha straffespak etter at Røyrane holdes igjen av Rambekk. Øvrebø vinker imidlertid spillet videre.
    23'
    Sohna gjør en god jobb og vinner ballen fra Brenne.
    24'
    Rambekk slår ballen inn fra venstre, men lærkula havner i armene på Bugge Pettersen.
    25'
    Mane slår et lavt innlegg mot bakre stolpe, men Rascic er litt for sent ute.
    26'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Sandefjord Fotball 1 - 0 Odd
    Mål: Ørjan Røyrane
    Røyrane stjeler ballen fra en Odd-spiller. Han forserer inn i 16-meteren og skyter ballen utagbart til høyre for Arason!
    28'
    Mane blir spilt alene igjennom mot Arason, men den duellen er det islendingen som vinner!
    32'
    Hagen får frispark like utenfor 16-meteren: Bentley skyter rett i muren på det påfølgende frisparket.
    34'
    Brenne flikkes igjennom av Kovacs, men har får kun ei tå på ballen og keeper redder enkelt.
    36'
    Rune Hansen nikker ballen på nettaket.
    38'
    Bentley med et nytt, farlig frispark. Bugge pettersen fanger ballen etter å ha førstmistet den foran seg.
    41'
    Gult kort til Odd
    Magnus Lekven
    Holding i trøya belønnes med et kort av Øvrebø.
    44'
    To minutter er lagt til.
    45'+1
    Madsen nikker like over!
    45'+1
    Kovacs kommer til en avslutning med hodet, men ballen går høyt over mål.
    45'+3
    45'+3
    Jevnspilt i Sandefjord. Litt tilfeldig at hjemmelaget leder, og målet blir nok omdiskutert. Mane var sannsynligvis i offside i det Røyrane skjøt. Mane sto foran keeper Arason, og dermed påvirket han også spillet. Men mål er mål, og SF er altså i føringen så langt!
    45'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Tommy Svindal Larsen
    Ut: Magnus Lekven
    46'
    Veteranen Svindal Larsen har kommet inn for å styre Odd midtbane med sitt overblikk og sikre pasninger.
    47'
    Sohna ligger nede etter en duell.
    47'
    Sohna er klar igjen.
    49'
    Brenne klippes ned av Zanetti innenfor 16-meteren, men Øvrebø blåser ikke! Ser ut til at telemarkingene ble snytt for et straffespark!
    50'
    Sohna er ikke bra etter smellen i sted, og han må få behandling.
    51'
    Sohna er på banen igjen!
    52'
    Løpsduell mellom Kovacs og Madsen ender med frispark i favør av Madsen. Vanskelig å se hvorfor Øvrebø valgte å blåse der.
    54'
    Nytstuen slår Kovacs i hodeduell.
    55'
    Salcinovic feller Kovacs nede ved cornerflagget; Bentley slår inn, men det ender med kun et innkast til gjestene.
    57'
    Madsen har fått en smell og har tatt seg en tur på sidelinja.
    59'
    Jensen får slått inn, men Odd-forsvaret får klarert.
    61'
    4.476 tilskuere er på plass på Komplett i ettermiddag.
    61'
    Mane stjeler ballen fra Fevang, men spissen slår ballen for langt foran seg og mister den.
    63'
    Gulsvik skyter et frispark fra 25 meter rett i muren.
    65'
    Hjørnespark til Odd
    67'
    Sandefjord Fotball scorer selvmål!
    Sandefjord Fotball 1 - 1 Odd
    Mål: Admir Rascic
    Kovacs rager høyest i feltet og nikker i mål via tverrliggeren og bakfoten til Rascic! SF-spillerne protesterer, men det så ut til at ballen var de nødvendige centimeterne over målstreken.
    68'
    Dokken nikker like utenfor etter en fin pasning fra Bentley. Vestfoldingene lever farlig nå!
    72'
    Salcinovic kjører karusell med Rambekk, men innlegget går rett på Arason.
    74'
    Malick Mane
    Mane var litt for tøff mot Arason på innlegget fra Salcinovic.
    74'
    Rødt kort til Odd
    Árni Gautur Arason
    Arason bruker hendene utenfor 16-meteren når Rascic skal lobbe over han. Dermed er det rett ut for islendingen!
    76'
    Odd måtte altså ofre Gulsvik som en følge av Arasons utvisning.
    80'
    SF kjører på nå, og Kovacs er nede og rydder opp i eget forsvar.
    80'
    Arason bokser ballen ut. I returrommet venter Lamøy, som banker ballen høyt over.
    82'
    Bentley
    Bentley vil ha straffe og kaster seg i feltet!
    83'
    SF klarere, men det blir til slutt ny corner.
    85'
    På nytt klarerer hjemmelaget.
    85'
    Kovacs får frispark i duell med Madsen etter at assistendommeren vinker.
    87'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Semir Saric
    Ut: Ørjan Røyrane
    87'
    Brenne med et svakt frispark fra 27 meter. Ballen går over alle og havner bak dødlinja.
    89'
    Straffe til Odd
    90'
    Odd scorer på straffe!
    Sandefjord Fotball 1 - 2 Odd
    Fevang skyter lavt i venstre hjørne, mens Bugge Pettersen går motsatt vei. Gjestene er i føringen på overtid!
    90'+1
    Andre gule kort til Sandefjord Fotball
    Sohna protesterer på straffesparket, og får sitt andre gule kort!
    90'+1
    Olav Zanetti
    En frustrasjonstakling ute på Odds venstrekant. Øvrebø har ikke annet valg enn å ta opp det gule kortet til Zanetti.
    90'+3
    90'+6
    Odd tar årets første borteseier etter en dramatisk kamp i Sandefjord! Flere dommeravgjørelser blir nok diskutert etter denne kampen, men uansett viste Odd moral ved å avgjøre med kun ti mann på banen etter Arasons utvisning.