Hjørnespark til Sao Paulo FC
    2'
    Joao Rojas
    Sjanse i Sao Paulo! Joao Rojas (Barcelona SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Sao Paulo FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Andre Oliveira Silva
    Andre Oliveira Silva (Sao Paulo FC SP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    9'
    12'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Barcelona SC på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Barcelona SC.
    19'
    Giuliano Galoppo
    Giuliano Galoppo (Sao Paulo FC SP) kommer til en målsjanse på Morumbí, men klarer ikke å score.
    21'
    Wellington (Sao Paulo FC SP) slår en corner fra venstre side på Morumbí.
    21'
    Barcelona SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sao Paulo FC SP.
    22'
    Aldemir dos Santos Ferreira
    Aldemir dos Santos Ferreira (Sao Paulo FC SP) avanserer forover på Morumbí. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Barcelona SC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Barcelona SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Sao Paulo FC SP på halvdelen til Barcelona SC.
    31'
    I Sao Paulo slår Wellington en corner fra venstre.
    32'
    Frispark for Barcelona SC på egen banehalvdel.
    32'
    Spillet på Morumbí er stoppet midlertidig fordi Alex Daniel Rangel Corozo ligger nede.
    33'
    Alex Daniel Rangel Corozo er tilbake i kampen igjen.
    35'
    36'
    Giuliano Galoppo (Sao Paulo FC SP) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Hjørnespark til Barcelona SC
    38'
    En av Barcelona SCs spillere blir avblåst for offside på Morumbí.
    39'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Sao Paulo FC SP på egen banehalvdel.
    39'
    Sao Paulo FC SP angriper i Sao Paulo. Andre Oliveira Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    42'
    Frispark for Sao Paulo FC SP på egen banehalvdel.
    43'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Sao Paulo FC SP.
    44'
    45'
    50'
    Igor Vinicius (Sao Paulo FC SP) slår en corner fra høyre side på Morumbí.
    53'
    Skudd på mål, Sao Paulo FC
    53'
    53'
    Giuliano Galoppo (Sao Paulo FC SP) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    54'
    54'
    Gult kort til Sao Paulo FC
    Igor Vinicius
    Dommer Kevin Ortega Pimentel viser Igor Vinicius (Sao Paulo FC SP) det gule kortet.
    55'
    Kan Barcelona SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joao Rojas (Barcelona SC) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    Spillerbytte - Barcelona SC
    Inn: Damian Rodrigo Diaz
    Ut: Fernando Gaibor
    Ariel Holan (Barcelona SC) gjør sitt første bytte for dagen. Damian Rodrigo Diaz erstatter Fernando Gaibor.
    57'
    Inn: Leonai Souza De Almeida
    Ut: Dixon Jair Arroyo Espinoza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Barcelona SC. Inn kommer Leonai Souza De Almeida, mens Dixon Jair Arroyo Espinoza tar plass på benken.
    58'
    Inn: Janner Corozo
    Ut: Joao Rojas
    Janner Corozo (Barcelona SC) erstatter Joao Rojas som muligens er skadet.
    58'
    Damian Rodrigo Diaz
    Barcelona SC fosser forover og Damian Rodrigo Diaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    I Sao Paulo slår Damian Rodrigo Diaz en corner fra høyre.
    59'
    Frisparket tildelt Sao Paulo FC SP er farlig nær Barcelona SCs målområde.
    61'
    Spillerbytte - Sao Paulo FC
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Andre Oliveira Silva
    Luis Francisco Zubeldia gjør dagens første bytte i Sao Paulo, når han tar ut Andre Oliveira Silva og setter inn Lucas Moura.
    62'
    Inn: Juan Santos
    Ut: Giuliano Galoppo
    Sao Paulo FC SP bytter ut Giuliano Galoppo med Juan Santos.
    62'
    62'
    Adonis Stalin Preciado Quintero
    Adonis Stalin Preciado Quintero (Barcelona SC) kommer til en målsjanse på Morumbí, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Damian Rodrigo Diaz (Barcelona SC) løfter inn en corner fra høyre på Morumbí.
    65'
    En av Sao Paulo FC SPs spillere går i offside.
    66'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    69'
    Inn: Cristhian Julio Solano Barro
    Ut: Adonis Stalin Preciado Quintero
    Adonis Stalin Preciado Quintero (Barcelona SC) erstattes av Cristhian Julio Solano Barro.
    69'
    Frispark Sao Paulo FC SP.
    71'
    Inn: Erick
    Ut: Aldemir dos Santos Ferreira
    Bytte for Sao Paulo FC SP. Erick kommer inn for Aldemir dos Santos Ferreira på Morumbí.
    73'
    Inn: Luiz Gustavo
    Ut: Robert Arboleda
    Sao Paulo FC SP gjør sitt fjerde bytte. Robert Arboleda erstattes av Luiz Gustavo.
    73'
    Frispark til Barcelona SC på halvdelen til Sao Paulo FC SP.
    74'
    75'
    Sao Paulo FC SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Damian Rodrigo Diaz (Barcelona SC) slår en corner fra høyre side på Morumbí.
    79'
    80'
    Lucas Moura
    Sjanse! Sao Paulo FC SP avanserer forover, men Lucas Moura avslutter utenfor.
    80'
    81'
    Erick
    Erick (Sao Paulo FC SP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Joao Moreira
    Ut: Igor Vinicius
    Sao Paulo FC SP bytter ut Igor Vinicius med Joao Moreira. Dette er det femte byttet som Luis Francisco Zubeldia gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Allen Obando
    Ut: Francisco David Fydriszewski
    Barcelona SC gjør sitt femte bytte. Francisco David Fydriszewski erstattes av Allen Obando.
    85'
    86'
    86'
    Kevin Ortega Pimentel tildeler Barcelona SC en corner. Damian Rodrigo Diaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.